ОВЕН – С желание ще пристъпите към задачите си и ще ги приключите в срок. Интелигентното ви присъствие ще благоприятства атмосферата на работното място, за което ще получите похвала от шефа.

ТЕЛЕЦ – Бизнесмените ще пристъпят към поредната си търговска сделка, приключвайки я успешно. Ще се съобразите с мнението на партньорите си, дори това да ви струва повече търпение.

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

БЛИЗНАЦИ – Прецизирайте детайлите и не пренебрегвайте онези моменти в ежедневието си, които са важни за близките ви. При подписване на документи и работа с пари бъдете особено внимателни.

РАК – Много от вас ще се поздравят със своя реализирана мечта днес. Други ще си спестят главоболия и време, като се доверят на изпитани рецепти. Все по-ясно се очертават целите ви.

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

ЛЪВ – В основата на всички недоразумения и лошо настроение е липсата на достатъчно средства. Вместо да изпадате в депресии се работете. Приключвайки започнатото, ще подобрите финансите си.

ДЕВА – Търпеливо се запознайте с обстоятелствата около създал се проблем и тогава действайте. Дипломатично ще отклоните предизвикателствата и няма да коментирате нечии недостатъци.

Какъв си според календара на маите

ВЕЗНИ – Повече разчитайте на себе си и приведете духа си в активност. Не се отказвайте там, където сте срещнали отпор, с упорство ще постигнете намеренията си. Обърнете внимание на семейството си.

СКОРПИОН – Постигнатите договорености и конкретни реализации ще ви обнадеждят и дадат сили занапред. По-амбициозните от вас ще се радват на нова работа или по-висока длъжност в йерархията.

Нейното бельо според зодията

СТРЕЛЕЦ – С успехи ще се поздравят онези, които се трудят. Усилията им ще се възнаградят и ще бъдете спокойни. Други ще имат приятни поводи за тържество, свързани и с успехите им.

КОЗИРОГ – Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени. Не изпадайте и в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред твърде непознати за вас хора.

Хумористичен Китайски Хороскоп

ВОДОЛЕЙ – Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес, но всичко ще се изясни във ваша полза. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела, които също ще са успешни.

РИБИ – Възнаградете колегите и подчинените си за показаните добри резултати. Не забравяйте, че вашия успех се дължи до голяма степен и на тях. Показаната благодарност понякога се оценява.

 • If I Close My Eyes Forever
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Smokie. 5 легендарных хитов
loading...