ОВЕН – Денят е подходящ за срещи и преговори, изискващи дипломация. Мобилизирайте се и работете за целите си, няма да ви липсва подкрепа и реален шанс за успех.

ТЕЛЕЦ – Активните ви действия ще срещнат подкрепа и без да изненадвате дори и себе си, ще осъществите намеренията си. Ще намерите нужните ви средства за постигане на целите си

5-те зодии, които природата е надарила най-щедро, та чак е прекалила

БЛИЗНАЦИ – При много от вас денят и обстоятелствата ще предложат нови отговорности, било на работното място или в друга сфера. Подготовката и позициите ви привличат хора, които търсят подкрепата и активното ви съдействие.

РАК – На делова среща или включвайки се в друго важно събитие, ще покажете решителност и ще респектирате с непоколебимостта си твърдо да отстоявате позициите си

КАКВА ПТИЦА СТЕ СПОРЕД МЕСЕЦА НА РАЖДАНЕ

ЛЪВ – Работете за стабилизиране на постигнатото в професионален и финансов план, като потиснете колебанията и насочите енергията си към положително развитие на срещи и пътувания.

ДЕВА – Доходите ви ще нараснат, а за някои това е шанс да бъдат забелязани, последващите развития ще са в положителна посока. В личните ви дела са възможни разминавания, не губете надежда.

Еротичен хороскоп води през страстите човешки

ВЕЗНИ – На път сте да промените съществуващото положение, затова бъдете смели и работете, очакват ви срещи и постигане на споразумения от различен характер

СКОРПИОН – Голяма част от времето днес ще посветите на въпроси от професионален характер, някои от които се преплитат със семейните, за това и устремът ви ще е засилен.

Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб

СТРЕЛЕЦ – \\\”Попътен вятър\\\” ще благоприятства активността ви днес и без да се губите в съмнения, ще свършите и повече от предвиденото. Прагматично ще дадете предпочитание на бързо осъществими проекти, които ще ви донесат печалба.

КОЗИРОГ – Насочете енергията си към градивни, от полза за повече хора цели и се заемете усърдно с реализацията им. Възможни са изненади, но те няма да променят нагласата ви за работа и убедеността ви, че сте във вярната посока.

Как да елиминираш съперницата си

ВОДОЛЕЙ – Практично ще се възползвате от познанството си с човек, с когото ви свързват общи интереси в бизнеса, в културната сфера или в чисто духовен план, разчитайки на подкрепата му в затрудненията си.

РИБИ – Ще получите предложение, което ще ви развълнува и зарадва. Помислете за отдиха и развлеченията си вечерта, нуждаете се от тях и заради натоварената си програма и напрежение.

RU – DEEP Radio • 24/7 Live Radio | Best Relax House, Chillout, Study, Running, Happy Music

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Pretend ( 1960 ) – BRENDA LEE – Lyrics

 

loading...