Днес, 25 юли, намаляващата луна преминава в знака Водолей. Този ден звездите препоръчват да отделите време за забавления. Срещата с приятели, посещението на кино, театър или ресторант ще се отрази положително на психическото ви здраве.

♈ Овен

Напоследък се чувстваш ненормална. Нерешителността се проявява особено в най-важните моменти, когато си струва да бъдете максимално съсредоточени. Такива промени са настъпили поради негативен минал опит. Страхът от грешка се е настанил дълбоко в съзнанието и не изчезва. Опитайте се да цените себе си и да не се поддавате на съмнения.

Космически съвет: Продължете и не се съмнявайте в себе си.

♉ Телец

Грандиозна идея е посетила главата ви и сега сякаш сте спрели да забелязвате света около вас, потапяйки се в собствените си мисли. Хубаво е, когато човек се интересува от нещо, но при вас това се е превърнало в мания, която плаши околните. Огледайте се, реалността не е само вашата фантазия.

Космически съвет: Слушайте обкръжението си, пропускате нещо важно.

♊ Близнаци

Днес, Близнаци, всичко излиза извън контрол. В един момент дори си решил, че целият свят е срещу теб. Настъпи труден период в живота и най-доброто, което можете да направите, е спокойно да преживеете труден момент. Отпуснете се с чаша топъл чай и презаредете батериите си в спокойна обстановка.

Космически съвет: Не вземайте големи решения и се въздържайте от планиране.

♋ Рак

Раци, не мислите ли, че твърде често се отдавате на своя „списък с желания“? Изпълнението на желанията, разбира се, винаги е приятно, но това не е причина да следвате примера им. Понякога трябва да мислите за бъдещето и да не се поддавате на спонтанни импулси. Научете се да спирате навреме и да отказвате вътрешното дете, в противен случай рискувате да се окажете в трудно финансово положение.

Космически съвет: грижете се за финансовото си състояние, не прахосвайте средствата си.

♌ Лъв

Колкото и да искате да угодите на целия свят, понякога трябва да угодите на себе си. С това Лъвовете явно имат проблеми напоследък. Какво се случи с уверените и волеви представители на огнената стихия? Объркани сте и не знаете в каква посока да насочите натрупаната енергия. Помислете какво наистина ви прави щастливи. Ще продължите ли да живеете по нечий друг сценарий?

Космически съвет: Слушайте сърцето си и се откажете от тежките мисли.

♍ Дева

Почивката и малко отдих са необходими на всеки от нас. Девите обаче си пуснаха истинска ваканция и сериозно стегнаха протакането. Твърде дълго бягате от отговорност и се надявате проблемите да се решат от само себе си. Време е да се издигнете от мързеливото дъно и да направите първата крачка към постигането на целта.

Космически съвет: Спрете да отлагате, време е да предприемете действия.

♎ Везни

Минали конфликти и неприятности все още измъчват душата на Везните. Тежестта на неприятната мъка обаче не ви носи никаква полза. Може би не трябва да мислим толкова много за старите проблеми? Опитайте се да погледнете по-просто на ситуацията. Разбира се, трудно е да се игнорират предишни нанесени рани, но ако емоционалните пукнатини пречат на живота, е време да разрешим този проблем.

Космически съвет: не изпитвайте злоба към близките си, омразата трови сърцето.

♏ Скорпион

Най-после душата на представителите на тази зодия достигна баланс и хармония. Сега Скорпионите ходят щастливи и носят само добро на света. Именно в това състояние ще достигнете невероятни висоти: както в кариерата, така и в отношенията. Опитайте се да не сваляте положителната вълна и да не се излагате на отрицателни емоции.

Космически съвет: продължавайте да карате публиката да се усмихва, вършите страхотна работа.

♐ Стрелец

Гняв, ярост, обида и гняв – това е, което заобикаля Стрелците напоследък. Харесва ли ви да сте ядосани през цялото време? Разбира се, това състояние на нещата разстройва както другите, така и вас самите. Време е да се отървете от негативизма и да рестартирате. Отидете на пазар или посетете запалително парти. Добрата почивка ще ви се отрази добре.

Космически съвет: научете се да контролирате емоциите си, не можете да избухнете от нулата.

♑ Козирог

Какво се случи с настроението на Козирозите? Отдавна не сте били толкова разстроени и депресирани. Може би проблемите в работата силно повлияха на психологическото състояние. Мимолетният провал обаче не е причина да се откажете от себе си. Не се притеснявайте, очаква ви приятна изненада. Но не забравяйте, че универсалната тъга може да развали всичко.

Космически съвет: Не губете надежда, не всичко е загубено.

♒ Водолей

Сивото ежедневие и безкрайната рутина отдавна са отегчили представителите на тази зодия. Водолеите искат нещо ново, но самите те не разбират как да задоволят нуждите си. Креативността и романтиката са идеални за нов емоционален изблик. Струва си да отидете на среща и да си спомните отдавна изгубено хоби.

Космически съвет: Правете това, което обичате и отделяйте време за творчество.

♊ Риби

Най-накрая трудностите по пътя на живота започнаха да свършват. Рибите обаче категорично не искат да забележат това. Прекалено сте свикнали с лошото, за да вярвате в доброто. Дори ако всичко е прекрасно наоколо, представителите на водния елемент чакат улова на Вселената. Това е грешен подход, време е да се научите да се наслаждавате на живота, а не да чакате нов нож в гърба.

Космически съвет: Научете се да бъдете оптимисти и пуснете радостта в живота си.