ОВЕН – С честност и професионализъм ще се наложите там, където другите не успяват. Пътуванията ще дадат резултат, както и търсенията ви в една или друга област на познанието.

ТЕЛЕЦ – С професионални действия ще отстоявате позициите си и ще постигате целите си. Сигурно е, че няма да позволите на никого да ви постави в зависимост от решенията си, пък били те и допустими за вас.

Видове целувки

БЛИЗНАЦИ – Имате всички шансове да успеете днес, независимо от трудностите, които следват. Задълбочените ви познания в областта, в която работите, ще ви носят дивиденти за в бъдеще.

РАК – Практичните ви умения ще направят по-лесно реализуеми днешните ви задачи. За някои от вас нещата ще отидат и по-далече, ще събудите нечии добронамерен интерес.

Хормоните – определящи за женската красота

ЛЪВ – С лоялни към вас хора ще поставите начало на нов бизнес или друга, интересуваща ви дейност. По отношение на личен проблем е дошло време да го решите веднъж за винаги, в противен случай той отново ще напомня за себе си

ДЕВА – Проявете активност в делата си и ще напреднете бързо. Самочувствието ви оправдано ще предизвика интереса на хората, споделящи мисли и идеи с вас. Общите начинания ще завършат с очакваните резултати.

Дъщерята на Кичка Бодурова се снима по питон албинос

ВЕЗНИ – Бъдете прагматични и се съсредоточете върху главното днес. Дайте повече от себе си и няма да съжалявате, всички предпоставки за добро развитие на делата ви са налице.

СКОРПИОН – Отминали неуспехи ще се превърнат във вашата печеливша позиция днес с опита и знанията, които са ви дали. Това ще ви направи повече оптимисти за бъдещето и има защо.

Нова мода: Девствени британки раждат, без да правят секс

СТРЕЛЕЦ – Запознавайки се с информацията от последните развия в бизнеса или в пряката си работа, ще набележите конкретни стъпки за изпълнение на целите си.

КОЗИРОГ – Със здрав разум и вътрешни убеждения ще въздействате на околните, насочвайки ги към конкретни действия, полезни и за двете страни. Това ще ви сближи и ускори изпълнението на обща задача.

С какви жени най-често изневеряват мъжете

ВОДОЛЕЙ -За да защитите претенциите си към другите, работете за повишаване на собствената си информираност и професионална подготовка.

РИБИ – Времето е ценно за вас и няма да пропуснете нито миг в разпиляване и напразни действия. С бърза мисъл и находчиви решения ще ръководите онези, които се нуждаят от вас.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. 11.  България – Китай 中国-保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST