25 октомври е подходящ момент за комуникация, провеждане на важни събития и бизнес срещи. Вероятно в петък ще получите интересна информация, която ще бъде полезна за професионален и личен живот.

Овен

Трябва да слушате тялото си. Ако се чувствате летаргични и уморени, си починете. Това е много важно, защото скоро ще ви трябва сили за сериозен въпрос.

Телец

Опитайте се да не се разстройвате твърде малко от малките неща. Няма нужда да харчите енергията си за преживявания, които не носят нищо в себе си, освен негативност. Направете почивка и направете нещо приятно и полезно.

Близнаци

По-добре дайте този ден да работи. Опитайте се да завършите планираните неща, дори можете да опитате да вземете няколко нови проекта. Сега работните въпроси ще ви бъдат дадени лесно и дори по ваш начин.

Рак

В личния му живот идва период на мълчание. Може да искате емоции, но не се опитвайте да ги получите сега. По-добре просто изчакайте, нови бои скоро ще дойдат в живота ви. Всичко има своето време.

Лъв

Сега вие сте, без преувеличение, истински трепач. Разваляте настроението и на себе си, и на другите. По всякаква причина и без нея. Вие самият може да не забележите това, но се опитайте да погледнете себе си отстрани. В противен случай последствията не могат да бъдат избегнати.

Дева

Няма нужда да преследвате небесно висок сън. Да, прекрасно е да мечтаеш, но животът се случва точно тук и сега. И докато си в облаците, ти липсваш. Огледайте се около вас толкова красиво!

Везни

Не се вкопчвайте в миналото, особено ако не ви се вкопчва прекалено много. Освободете стари неизпълнени желания, напоследък те измъчват. Колкото по-рано спрете да гледате, толкова по-бързо можете да продължите напред.

Скорпион

Не се страхувайте да поемате рискове, особено ако това се отнася до външния ви вид. Сега е точно идеалното време за драматични промени. Чувствайте се свободни да опитате всичко ярко и необичайно.

Стрелец

По-добре не бързайте с изводите. Може да мислите, че виждате през ситуацията, но това не е напълно вярно. Самочувствието ви може да ви изиграе трик. Бъдете внимателни и не се смятайте за по-умни от всички.

Козирог

Внезапна комбинация от проблеми и дела малко ви неуредиха. Изглежда, че някаква черна ивица е започнала, но в действителност това е само етап от трудности. Скоро ще отмине, просто трябва да се съберете и да се настроите на положителна вълна.

Водолей

Трябва да излезеш от мечтите си и да се потопиш в светски проблеми. Това не е много приятно, но по различен начин, това е животът. Не се разстройвайте. Вашите мечти и планове не са изчезнали, просто трябва да се върнете към тях малко по-късно.

Риби

В обкръжението ви ще се появи човек, който ще се интересува много от вас. Вероятно неговият интерес ще бъде свързан с промени в личния ви живот. Обърнете внимание на думите и действията на другите. Те ще ви кажат правилния изход.

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...