25 октомври е подходящ момент за комуникация, провеждане на важни събития и бизнес срещи. Вероятно в петък ще получите интересна информация, която ще бъде полезна за професионален и личен живот.

Овен

Трябва да слушате тялото си. Ако се чувствате летаргични и уморени, си починете. Това е много важно, защото скоро ще ви трябва сили за сериозен въпрос.

Какъв е вашият тип тяло?

Телец

Опитайте се да не се разстройвате твърде малко от малките неща. Няма нужда да харчите енергията си за преживявания, които не носят нищо в себе си, освен негативност. Направете почивка и направете нещо приятно и полезно.

Остров само за жени

Близнаци

По-добре дайте този ден да работи. Опитайте се да завършите планираните неща, дори можете да опитате да вземете няколко нови проекта. Сега работните въпроси ще ви бъдат дадени лесно и дори по ваш начин.

Кръвни групи и съвместими храни

Рак

В личния му живот идва период на мълчание. Може да искате емоции, но не се опитвайте да ги получите сега. По-добре просто изчакайте, нови бои скоро ще дойдат в живота ви. Всичко има своето време.

Бананова диета

Лъв

Сега вие сте, без преувеличение, истински трепач. Разваляте настроението и на себе си, и на другите. По всякаква причина и без нея. Вие самият може да не забележите това, но се опитайте да погледнете себе си отстрани. В противен случай последствията не могат да бъдат избегнати.

BBC: Градинар от Уелс отгледа най-лютата чушка на света

Дева

Няма нужда да преследвате небесно висок сън. Да, прекрасно е да мечтаеш, но животът се случва точно тук и сега. И докато си в облаците, ти липсваш. Огледайте се около вас толкова красиво!

ВИНЕТУ: Защо само 30 на сто от жените отиват в Рая?

Везни

Не се вкопчвайте в миналото, особено ако не ви се вкопчва прекалено много. Освободете стари неизпълнени желания, напоследък те измъчват. Колкото по-рано спрете да гледате, толкова по-бързо можете да продължите напред.

Коя зодия са най-големи мазохисти?

Скорпион

Не се страхувайте да поемате рискове, особено ако това се отнася до външния ви вид. Сега е точно идеалното време за драматични промени. Чувствайте се свободни да опитате всичко ярко и необичайно.

Зодиите и храните

Стрелец

По-добре не бързайте с изводите. Може да мислите, че виждате през ситуацията, но това не е напълно вярно. Самочувствието ви може да ви изиграе трик. Бъдете внимателни и не се смятайте за по-умни от всички.

Диетата на Пета Уилсън

Козирог

Внезапна комбинация от проблеми и дела малко ви неуредиха. Изглежда, че някаква черна ивица е започнала, но в действителност това е само етап от трудности. Скоро ще отмине, просто трябва да се съберете и да се настроите на положителна вълна.

Меню за кожа като сатен

Водолей

Трябва да излезеш от мечтите си и да се потопиш в светски проблеми. Това не е много приятно, но по различен начин, това е животът. Не се разстройвайте. Вашите мечти и планове не са изчезнали, просто трябва да се върнете към тях малко по-късно.

Японската диета – тайната на дълголетието

Риби

В обкръжението ви ще се появи човек, който ще се интересува много от вас. Вероятно неговият интерес ще бъде свързан с промени в личния ви живот. Обърнете внимание на думите и действията на другите. Те ще ви кажат правилния изход.

 • Música alegre para levantar el animo🌴🌴Trabajar,Estudiar, Pensamiento Positivo

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 • Beth Hart – Baloise Session 30.10.2018
loading...