ОВЕН – Положителното ви отношение към работата и новите ви проекти подпомага развитието им. Сключеният днес брак ще бъде щастлив и децата ви ще живеят с любов.

ТЕЛЕЦ – Спорове от финансов характер могат да ви причинят тревоги, избягвайте ги, особено, ако са между приятели. Но, ако вие сте причина за неизчистени финансови взаимоотношения.

Хумористичен Китайски Хороскоп

БЛИЗНАЦИ – В обсъждане на служебен или друг въпрос ще наложите мнението си с авторитет, с което всички ще се съобразят. Възползвайте се от добрите си позиции и направете нещо за себе си.

РАК – Свършената с любов работа ще ви носи добро усещане за полезност и създава предпоставки за бъдещи успехи. Стабилизиране на финансовото ви състояние, нова работа.

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

ЛЪВ – Вземете курс към разведряване на обстановката на работното място или в къщи, защото напрежението се отразява нездравословно на мислите и поведението ви.

ДЕВА – С идеите и работата си ще подобрите позициите си на работното място, особено, ако имате собствен бизнес. По-малко занимавайте близките със себе си.

Зодиите не били тези, за които ги мислим

ВЕЗНИ – Заемете се с делата си, като въведете ред в документацията, някои неща ще ви потрябват в момент, когато най-малко очаквате. Денят е подходящ за придобиване на нови знания.

СКОРПИОН – По-често ще ви се налага днес да се съобразявате с условията на работното място, но и не само там. Не подценявайте никого и нищо от обкръжението си, всеки има своето място.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

СТРЕЛЕЦ – Подредете програмата си, заетите с работа ще повишат ангажиментите си и това може да им създаде допълнително напрежение. Извличайте най-доброто от всяка ситуация.

КОЗИРОГ – Ще се освободите от натоварващи мисли в компанията на хора, с които споделяте виждания за бъдещи общи действия. В семеен план имате отговорности, които няма да пренебрегнете.

Какви са жените и мъжете, родени от понеделник до четвъртък

ВОДОЛЕЙ – По интересуващи ви въпроси, свързани с жилището, офиса или бизнеса ще се срещнете с подходящите хора, с които ще търсите допирни точки за постигане на договорености.

РИБИ – Използвайки знанията и уменията си, ще разширявате дейността си, което ще се отрази добре и на финансите ви. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА