♈ Овен

Сезонът на Овните продължава, така че днес (и още няколко дни) трябва да бъдете себе си – най-великолепните. Чувствайте се свободни да флиртувате и да накарате другите да се влюбят във вас. Ако вече сте намерили половинка, усъвършенствайте тази връзка. Звездите ви напомнят, че понякога трябва да дадете на партньора си възможност да изрази това, което е криел. Това е вашето време, така че не избягвайте трудни разговори.

Космически съвет: Това е най-доброто ви време, така че блеснете максимално.

♉ Телец

Оптимизмът е дар, даден на малцина, Телец. Да, понякога той може да ви отведе в страната на илюзиите, но не си струва да станете мрачни за цял живот заради това. Няма нищо лошо в това да дадете на някого втори шанс, стига да го правите по свои собствени условия. Няма нищо лошо в това да поискате втори шанс. Звездите сочат, че този път нещата може да се развият по различен начин – по по-добър начин. Ковайте, докато е горещо.

Космически съвет: Нерешителността може да ви накара да пропуснете шанса си.

♊ Близнаци

ООО! Изглежда, че сте в средата на някаква драма, Близнаци. Говоренето за пари и вещи рядко е лесно, особено с близките ви. Но трябва да правиш каквото трябва. Трябва да преодолеете границите си, да защитите интересите си и да претендирате за това, което е ваше. PS: ако нещата се объркат, не забравяйте да потърсите правен съвет.

Космически съвет: Защитете интересите си и заявете това, което е вашето.

♋ Рак

Можете да планирате да прекарате живота си сами, колкото искате, но звездите ви водят по различен път. Днес можете да срещнете някой специален, който ще преобърне представата ви за връзка. Затова сега повече от всякога е важно да бъдем отворени към всичко ново и да наблюдаваме. Въпреки това, малко активност също не вреди. Ако никой не флиртува с вас, направете първата стъпка сами.

Космически съвет: Вселената не иска да сте сами. Така че намерете някой.

♌ Лъв

Лъвове, днес ще се изкушите да рискувате. Готови сте да направите нещо, което не сте имали смелостта да направите преди. Има обаче проблем: страхът ни обзема точно в момента, когато сме най-близо до излизане от зоната на комфорт. Звездите ви призовават да не се съгласявате с това чувство. Сега е моментът да се впуснете в неизвестното и да откриете аспекти от себе си, които никога досега не сте могли да видите.

Космически съвет: рискувайте, не мислете за последствията!

♍ Дева

Запитайте се – защо влагате цялата си енергия в настоящата си връзка? Върнете се в миналото си и вижте дали сте правили същата грешка преди. Помислете внимателно, анализирайте, сравнете. И ако нямате никакви съмнения, знайте, че сте на прав път. И ако има дори капка безпокойство, нещо трябва да се промени.

Космически съвет: Време е да вземете голямо решение.

♎ Везни

Везните навлизат в прекрасен етап от живота си – скоро ще намерите баланс между работа и свободно време. За да успеете, просто трябва да си поставите цел и да направите първата крачка. Тогава самата Вселена ще намери начин да ви възнагради. Също така практикувайте това просто упражнение през следващите няколко дни: всеки път, когато възникне проблем, затворете очи, настройте се и благодарете на Вселената.

Космически съвет: Поставете си цел и направете първата крачка към нея.

♏ Скорпион

Всички хора са принудени да играят различни роли. Държим се различно с родители, колеги, приятели, любовници и т.н. И на всеки от тях дължим нещо. Но в коя от всички тези роли се чувстваш истински, Скорпион? Нещо, за което да помислите по време на сутрешното си кафе. Звездите искат да знаете, че сега е моментът да живеете за себе си, а не за другите. Посветете цялото време на собствените си мечти и желания.

Космически съвет: Сега е моментът да започнете да живеете за себе си, а не за другите.

♐ Стрелец

Всяка голяма история на успеха е предшествана от много провали. И вашето не е изключение от правилото, Стрелец. Днес поглеждате назад с гордост към пораженията, които ви помогнаха да усъвършенствате уменията си и да станете човекът, който сте днес. Звездите искат да запомните, че днешните усилия ще донесат страхотни резултати утре.

Космически съвет: продължавайте да опитвате, всичките ви усилия ще се изплатят щедро.

♑ Козирог

Как сте свикнали да се справяте с емоциите си, Козирози? Потискате ли това, което подсъзнанието ви показва, или смело се гмуркате в размирни води? Вече не можете да избирате пътя на отричането. Ще получите подкрепата, от която се нуждаете, когато започнете процеса на интроспекция. Превръщането на болката в сила е важна тема за вас в момента.

Космически съвет: Вече не можете да потискате емоциите си.

♒ Водолей

Бил си в ада и обратно, Водолей. Да кажеш, че се давиш в океана на емоциите си, би било подценяване. Периодът на намаляваща луна ви дава възможност да работите върху емоциите си. Отървете се от това, което вече не ви движи към истинската ви цел. Запитайте се: какво трябва да пусна, за да изградя нов живот?

Космически съвет: Време е да се отървете от багажа си веднъж завинаги.

♊ Риби

Риби, звезди привличат вниманието ви към неизбежността на промяната. Не всичко е предопределено да трае вечно – така се развива животът в земното царство. Вместо да се занимавате с идеята как трябва или не трябва да бъдат нещата, просто го оставете да си отиде. Освен това трябва да можете да приемете новите обстоятелства и да се откажете. Вселената знае кое е най-доброто за вас и ще коригира живота ви така, че да ви е удобно.

  • Космически съвет: Вселената знае кое е най-доброто за вас, така че се доверете и просто се отпуснете.
  1. Разберете кой е вашият покровител според датата на раждане и от…
  • Стихове Благовеста Химитлийска, музиката изпълнява Ричард Клайдерман