ОВЕН – Наред с текущите задачи в предвижданията ви е включено изпълнението и на други, срочни цели. Старателно се отнесете към всичко, което изисква вниманието ви.

Любовна поговорка за всяка зодия, провери своята

ТЕЛЕЦ – Освен към личните си дела ще проявявате внимание и към обществени въпроси. Няма да позволите на никой да се възползва от труда ви, без да прояви уважението си към вас.

Какви ги вършат зодиите на плажа?

БЛИЗНАЦИ – От преумора или по други причини рискувате да не дооцените реалността в бизнеса или в обкръжението си, от което да се почувствате отегчени. Бъдете премерени във всичко.

Секс според хороскопа! С кого ще си паснете идеално?

РАК – Бъдете делови и по-малко занимавайте околните с личните си проблеми. Освен, че ще останете по-загадъчни и ще си спестите време за важни ви задачи днес. А такива ви очакват.

Ето какви неподозирани тайни крие зодиакалният ти знак според Лунния хороскоп

ЛЪВ – Като хора реалисти, ще предпочетете подобните си, пред други, споделящи нездрави интереси и поведение. По-малко говорете за себе си и повече слушайте, няма да ви е трудно.

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

ДЕВА – Сблъсквайки се с трудности от професионален и битов характер, на практика ще работите за своето развитие. И нищо няма да попречи на ентусиазма ви, нищо, че работата е неблагодарна.

Как вашата зодия влияе на външността ви

ВЕЗНИ – Постигане на конкретна цел ще направи деня ви много специален. И други хора около вас ще споделят усещането ви за добре свършена работа, особено, ако касае и тях.

Силните отличителни страни на всяка зодия

СКОРПИОН – Внимателно подберете екипа си, с който възнамерявате да реализирате новия си проект. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоции, за да не се провалите.

Кои са най-привлекателните зодии?

СТРЕЛЕЦ – Ще се занимавате с въпроси, интересни за вас с възможностите, които те носят. Запознанство ще предаде особен смисъл на една среща. За някои тя се свързва с личния живот.

Черен гръцки хороскоп

КОЗИРОГ – Разногласията на работното място не бива да ви настройват отрицателно към някого. Пътувания, покани за срещи и други вълнения ще разнообразят  значително деня ви.

Митологичен хороскоп

ВОДОЛЕЙ – Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза.

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

РИБИ – Не избързвайте със съмненията си, по-скоро насърчете колегите или хората, ангажирани в общата ви работа. Аргументирано и със спокоен тон изразете становището си.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ

TOP 10 SAXOPHONE COVERS on YOUTUBE
 1. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 2. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 3. БЪЛГАРИТЕ
 4. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 5. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

KAMELIA – NE TE ZABRAVIH / КАМЕЛИЯ – НЕ ТЕ ЗАБРАВИХ
loading...