ОВЕН – Каквито и препятствия да срещнете, не се отказвайте от намеренията си точно днес. Важното е, че ще успявате и това ще подсилва самочувствието ви на можещи и уверени в себе си хора.

ТЕЛЕЦ – Ще срещате разбиране сред обкръжението си и то ще ви мотивира да продължавате да действате. Едно запознанство ще играе роля за бъдещето ви и ще ви изведе към нови върхове.

Къде отива богатството според зодиака?

БЛИЗНАЦИ – Приятни неща ще ви накарат да забравите поне за малко професионалните въпроси, което в никакъв случай няма да ви накара да съжалявате. Трябва и да се почива.

РАК – Занимания, от важност за вас и семейството ви, ще погълнат изцяло вниманието ви. Самотните ще търсят компанията на стари приятели или ще се отдадат на философски размисли.

Как да елиминираш съперницата си

ЛЪВ – Възможно е да получите отказ за съдействие от хора, на които разчитали и това да наложи промяна в плановете ви. Приемете го философски, не се тревожете излишно.

ДЕВА – Очевидно днес планираните действия се отлагат за по-късен етап. Не бъдете прекалено самонадеяни, с добра дума ще постигнете повече. Кратко пътуване ще ви се отрази много добре.

Флирт според зодията – как го правят мъжете

ВЕЗНИ – Търсенията ви ще се увенчаят с успех, условията са благоприятни за започване на работа по проект, който ще ви донесе доста добри доходи. Не губете ценно време в излишни колебания.

СКОРПИОН – Ще ви очарова човек от обкръжението ви, който също не е безразличен към вас. Не бъдете припрени, оставете нещата на естествения им ход и ще сте доволни от резултата.

Какви комплекси тормозят зодиите?

СТРЕЛЕЦ – Близките ви имат очаквания, в които не бива да остават излъгани. Не ги разочаровайте точно днес. И без промяна на плановете ви ще успеете да се справите с отговорностите си.

КОЗИРОГ – Приключвайки успешно поет ангажимент ще спечелите доверието на някой, който е хранел съмнения към вас до сега. Нещо повече, възможно е да се породи по-силна връзка между вас.

Защо другите зодии ви отбягват

ВОДОЛЕЙ – Ще се почувствате привлечени от човек, който ще ви впечатли с разсъжденията си. Сродната ви енергия ще направи и повече, възможно е успешно сътрудничество или нова любов.

РИБИ – Отпуснете душата си днес и мислете позитивно. Бизнесмените ще се поздравят с финансови придобивки. Една любов ще направи живота ви доста по-вълнуващ и интересен от преди.

I’m in Love with You – Doro

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Polly Marchant
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Бон Джоуви – Три страхотни рок балади (BG subs, lyrics) HD 1080p
loading...