Овен

Всички имаме тъмна страна, Овен. Страна, с която предпочитаме да не се занимаваме. Но ако не беше тази страна, ние нямаше да сме хора. Ако не бяха нашите вътрешни демони, нямаше да има какво да променим към по-добро в себе си. Затова обърнете внимание на неприятните теми и гласове в главата си. Сега е идеалният момент да започнете да се борите с дълбоко вкоренените страхове.

Пътуване в космоса: изправете се срещу страховете си.

Телец

Дали сте били само приятели или нещо повече, няма значение. Има носталгия, свързана с тази връзка, напомняща ви за по-добри дни от миналото. Помислете за това време и използвайте възникналите чувства като покана за повторно събиране. Кой знае, може би тази среща ще доведе до много приятни последици и за двама ви.

Космически съвет: Време е да спрете да изпитвате носталгия и да създадете нови мили спомени със стари познати.

Къде отива богатството според зодиака?

Близнаци

Днес звездите ви напомнят за вашата сила да призовавате чудеса в живота си, Близнаци. Можете да привлечете човек, който ще ви помогне да растете и да ви даде възможност да бъдете това, което наистина сте. Ако има подходящ кандидат за тази роля на професионалния фронт, трябва да увеличите взаимодействието с него. Играйте картите си по най-добрия начин.

Космически съвет: Днес бъдете с някой, който ви помага да растете, а не му пречи.

Рак

От известно време сте заедно, Рак, и все по-често се натъквате на усещане за ходене в кръг. Звездите ви призовават да спрете и да се запитате какво наистина искате от тази връзка. Няма срам да мечтаеш за красиво и щастливо бъдеще. Просто не забравяйте да кажете на партньора си как го виждате, така че и двамата да сте на една и съща дължина на вълната.

Космически съвет: Време е да поговорите с партньора си за бъдещето на връзката си.

Как да елиминираш съперницата си

Лъв

В настроение си да се отправиш на пътешествие по пътеката на паметта, Лъв. За да посетите места, които заемат специално място в сърцето ви, разгледайте стари снимки с приятели, които ви познаваха, преди да станете това, което сте днес. Някои от вас може дори да изпитат желание да посетят семейния дом или да проучат родословието си. Този вид изследване ще ви помогне да разберете себе си по-добре.

Космически съвет: Опознайте корените си, за да разберете по-добре себе си.

Дева

Да се ​​биеш в храста никога не е бил твой стил, Дева. Защо да започнете да съпоставяте игри сега? Звездите ви призовават да бъдете директни и по-открити в отношенията си. Убедете партньора си да разкрие и картите. Няма да е лесно. В процеса ще се сблъскате с всякакви трудности. Въпреки това, не позволявайте на страха да ви попречи да говорите истината.

Космически съвет: Потайността и пропуските убиват връзките.

Флирт според зодията – как го правят мъжете

Везни

Нищо не е вечно. Помнете тази проста истина, когато мислите за любовта и приятелството. Не се притеснявайте, ако някой реши да напусне живота ви. Приемете всички чувства, които другите споделят с вас. И им отвърнете взаимно. В сферата на кариерата ще можете да реализирате своята грандиозна идея. Освободете се от страховете за парите. Повярвайте, че финансите, от които се нуждаете, ще бъдат там скоро.

Космически съвет: Научете се да пускате хората.

Скорпион

Бедата е, че отначало търпим и търпим, а после търпим все повече и повече. Може ли това да е вярно за вас? Хващате ли се все по-често на тази мисъл напоследък? Ако да, значи сте се заразили с “бедния” манталитет. В свит юмрук няма място за благословиите, изпратени ви от Вселената – само в отворена длан. Затова заменете страховете си с вяра, Скорпион, и се ръководете от закона на изобилието.

Космически съвет: Освободете се от “бедното” мислене.

Какви комплекси тормозят зодиите?

Стрелец

Естествено е да се чувствате наранени, когато сте разочаровани от някого. Гневът обаче изчезва, когато разберете, че нарушителят не е злодей, а катализатор за събитията, необходими в живота ви. Стрелец, днес звездите ви призовават да гледате на всичко, което се случи, като на пиеса: масивна постановка на Бродуей, поставена от Вселената. Това ще помогне на сърцето ви да се изпълни с доброта.

Космически съвет: Забравете старите обиди и се насладете на настоящето.

Козирог

Това е онзи неудобен момент, когато осъзнаваш, че си стоял на пътя ти през цялото това време. Козирог, време е да спрете цикъла от повтарящи се неуспехи по същите причини! Помнете истинската си цел. Звездите показват, че сте на прага на промяната. Но животът ще стане по-добър само ако вървиш по правилния път.

Космически съвет: Понякога най-големият ви враг сте вие.

Защо другите зодии ви отбягват

Водолей

Заемането на агресивна позиция към другите може да бъде добро от тактическа гледна точка, но от стратегическа гледна точка често води хората в грешна посока. Дори днес да постигнете целта си, утре или вдругиден рискувате да създадете повече врагове, отколкото приятели, Водолей. Днес бъдете мирни. Помислете как можете да синхронизирате усилията с другите и да работите хармонично за постигане на целите си.

Космически съвет: Днес трябва да играете като отбор, а не отделно от всички.

♊ Риби

Време е да се отървете от боклуци и боклуци: фигурки от дълги пътувания, счупени съдове, дрехи на бивши любовници. Дайте неща, които вече не ви харесват, на тези, които може да се нуждаят повече от тях. Звездите ни напомнят, че по-добрият живот винаги започва с ред в къщата и в главата.

Космически съвет: Почистете дома и мислите си.

I’m in Love with You – Doro

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Polly Marchant
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Бон Джоуви – Три страхотни рок балади (BG subs, lyrics) HD 1080p