Днес, 24 юни, намаляващата Луна е в Телец. Остава малко енергия за продуктивна дейност, което означава, че те трябва да се изразходват само за най-важните неща.

♈ Овен

Вместо да се съмнявате в случващото се или да търсите потвърждение от външния свят, следвайте интуицията си. Нека тя ви води в посоката на вашата цел. Не всяко преживяване може да бъде обяснено логично, имайте предвид това.

Космически съвет: Позволете си да стигнете до целта си.

♉ Телец

Ами ако значението, което придаваме на обстоятелствата, промени нашето възприятие за реалността? Приемете обстоятелствата си такива, каквито са, вместо да се опитвате да достигнете до всичко, което привлича вниманието ви.

Космически съвет: Управлявайте обстоятелствата си.

♊ Близнаци

Не е нужно да лекувате или поправяте никого. Вашето самочувствие не зависи от това колко време и енергия отделяте на другите хора. Обадете се на силата си обратно към вас и го направете без извинения. Срежете връзки, ако е необходимо.

Космически съвет: Върнете си силите.

♋ Рак

Спрете да чакате някой друг да ви покаже зеленото знаме или да ви каже, че вашите мечти си струва да се борите. Вземете решението сами, дори ако трябва да направите крачка в посока, която ви плаши до смърт.

Космически съвет: Оставете сърцето ви да реши вместо вас.

♌ Лео

Пуснете гласа в главата си, който ви казва, че всичко ще се разпадне, ако направите следващата стъпка. Не позволявайте на страха или неувереността да ви спре да се влюбите.

Космически съвет : Потопете се в любовта.

♍ Дева

Това не е моментът да бъдете строги към себе си. Време е да практикувате откритост. Казвайте „да“ по-често, отколкото казвате „не“.

Космически съвет: отворете.

♎ Везни

Най-доброто, което можете да направите за себе си, е да не приемате всичко лично. Освободете се от примката и практикувайте прошка. Да се ​​научите да бъдете свой собствен източник на радост и блаженство в този момент ще ви помогне да преодолеете изпитанията и премеждията на суровата реалност.

Космически съвет: Покажете се в нова светлина.

♏ Скорпион

Като се има предвид, че базарната станция вече е в главата ви, ще ви е лесно да предположите най-лошия сценарий. Отхвърлете защитите си и изразете чувствата си с думи. Резултатът от това може да ви изненада приятно.

Космически съвет: Изхвърлете бронята си.

♐ Стрелец

Искате да видите резултати, преди дори да започнете. Опитвате ли се да стигнете до определена дестинация, без да се опитвате да се насладите на пътуването? Забави.

Космически съвет: Бъдете в момента.

♑ Козирог

Не е това, за което се надявахте, но се случи. Може да се каже, че падате в заешка дупка. Но какво ще стане, ако не е спад, а възход?

Космически съвет: преминете към следващото ниво.

♒ Водолей

Погледни отблизо. Днес нечии действия не съвпадат с думите му. Време е да се поучите от предишните си грешки. Бъдете честни със себе си за това, което искате от другите хора.

Космически съвет: Излезте от порочния кръг.

♊ Риби

Ние сме програмирани да вярваме, че нашето самочувствие е право пропорционално на способността ни да се представяме пред други хора. В резултат на това самоомразата се превръща в наша основна емоция. Обичайте се такъв, какъвто сте.

Космически съвет: Грижете се за себе си.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Ashley Resch
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА