ОВЕН – Наред с текущите си задачи ще поемете нов ангажимент, за който най-после се чувствате подготвени. Търсете сътрудничеството на хора, запознати отблизо с проблематиката на работата ви.

ТЕЛЕЦ – На делова среща или друго важно събитие ще покажете своята решителност и ще респектирате с непоколебимостта си твърдо да отстоявате позициите си. Избрали сте нелек път, но ще продължите напред.

КАКВА ПТИЦА СТЕ СПОРЕД МЕСЕЦА НА РАЖДАНЕ

БЛИЗНАЦИ – Ще покажете благоразположението си към онези, с които ви свързват професионални и лични ангажименти и това ще се отрази на всички ви. Ще работите за създаване на подходящи условия.

РАК – Работещите в екип ще получат възможност за включване в проект, обещаващ добри доходи. За някои това е шанс да бъдат забелязани, последващите развития ще са в положителна посока.

Как пролетта преобръща света на всяка зодия?

ЛЪВ – При много от представителите на знака се забелязва оживление както в личните дела, така и във финансовата сфера. На път сте да промените съществуващото положение, вземайки нещата в свои ръце.

ДЕВА – Отговорно и с внимание ще отделите голяма част от времето си за решаване на служебен проблем. Изпълнени сте с енергия и желание да се доказвате и това ще засили активността ви на работното място.

Явните знаци, че една жена е незадоволена

ВЕЗНИ – Гъвкави в мисленето си, ще се справите с възникващите проблеми и ще намирате решения без отлагане. Ще дадете предпочитание на проекти, които са бързо реализуеми и с добра печалба за вас.

СКОРПИОН – Като будни хора ще реагирате адекватно на случващото се, нещо повече. Ще го насочите в своя полза, доколкото това е по силите ви. Възможни са изненади, но във всички случаи ще останете верни на себе си.

ВИЖТЕ КОИ СА НАЙ-РАЗСЕЙВАЩИТЕ ПЕСНИ ЗА ШОФЬОРИТЕ /ВИДЕО/

СТРЕЛЕЦ – Ще задълбочите отношенията си с човек, с когото ви свързват общи интереси, било то по бизнес или в духовен план. Предстоящите финансови реализации ще се отразят благоприятно на живота ви.

КОЗИРОГ – Денят е особен и това налага да бъдете по-внимателни в работата си и във всичко, с което се захващате. Възможно е да бъдете провокирани да покажете непоколебимостта си, защитавайки интереси или позиции.

Провери дали той те смята за секс богиня

РИБИ- Ще намерите нужните ви средства за постигане на намеренията си днес, стига да ги поискате от когото трябва. Работата ви ще потръгне, ако привлечете на своя страна хора, в чиито качества сте убедени.

ВОДОЛЕЙ – Повишената ви чувствителност ще създаде предпоставки за динамика и емоции. Професионалното ви отношение към работата може да ви постави в позиция на наблюдаващи, което не винаги носи предимства.

Leonard Cohen – Hallelujah (Live In London)

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. 11.  България – Китай 中国-保加利

 

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...