Астрологът Павел Глоба в хороскоп на 24 септември 2019 г. съветва: проблемите трябва да се решават при възникването им. Не се изневерявайте, събирайте информация, наблюдавайте – и със сигурност ще постигнете успех, съобщава SlovoFraza.

Овен

Задачите от 24 септември ще бъдат доста скучни и монотонни. Или се справете бързо с тях и изчакайте нови, или измислете как да разнообразите работата си.

Телец

Не критикувайте действията на ръководството, демонстрирайки своето недоволство. Бъдете търпеливи, скоро ще имате шанс да постигнете целите си.

Близнаци

За да се справите със задачата, която ви е поверена, първо трябва да разберете всички подробности за нейното изпълнение, така че не се страхувайте да задавате въпроси.

Рак

24 септември, има смисъл да привлечете надеждни помощници. Работата напред е интересна, но сложна и съветите на компетентните хора няма да са излишни.

Лъв

Количеството инструкции, които ви се дават, не може да бъде изпълнено в определеното време, така че ще трябва да измислите нещо, което да спечели време.

Дева

Всичко, което трябва да постигнете целите си, е да вярвате в себе си. Колкото и да е странно, но колкото по-амбициозни са мечтите ви, толкова по-лесно ще ги постигнете.

Везни

Само реалистично оценявайки случващото се, можете да разберете как да продължите. Бъдете внимателни и пребройте стъпките няколко крачки напред.

Скорпион

Работата на Скорпиона започна да отнема твърде много време. Необходимо е да се подобри процесът, така че да има повече време, а качеството да не се повлияе.

Стрелец

Мислите, че потенциалът ви може да се изразходва много по-рационално – обсъдете този въпрос с ръководството, може би ще намерите компромисно решение.

Козирог

Проблемите с Козирог трябва да бъдат решавани, тъй като възникват. Не се навивайте, събирайте информация, наблюдавайте – и със сигурност ще успеете.

Водолей

Вие сте изобретателни, целенасочени и правите много. Не бързайте с нещата и чакайте незабавни резултати, бъдете търпеливи и всичко ще дойде.

Риби

Бъдете учтиви и полезни, особено когато задавате въпроси, пряко свързани с връзката ви с мениджмънта.

 

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...