ОВЕН – Професионалните дела при някои от вас ще ги срещнат с хора, имащи добри финансови възможности. С тяхна помощ ще започнете проект, изискващ добра материална база.

ТЕЛЕЦ – Не пренебрегвайте съветите на колега, стоящ в страни от бизнеса ви. Среща с приятели или с хора от хубавите ви спомени ще разведрят значително натоварения ви делник.

БЛИЗНАЦИ – Ще се възползвате от шансовете си и ще подобрите финансите си. Други ще се харесат на широк кръг от хора с успешните си изяви и ще направят заявка за по-доброто си бъдеще.

РАК – С професионални умения ще насочвате служебните разговори и ще ги довеждате до печеливша позиция. Денят ще е безпроблемен за прокарване на новаторски и нестандартни проекти.

ЛЪВ – Макар и да не сте в блестящи отношения с шефовете си, ще получите нужното ви внимание и ще постигнете желаните договорености. Други могат да постигнат увеличение на заплатата.

ДЕВА – Преместване на нова работа или друга промяна в живота ви ще ви направи загрижени и тревожни, но ще е за добро. Очаква ви финансова стабилизация и грижи за семейството.

ВЕЗНИ – С търпение ще постигнете намеренията си. Не говорете за тях преди да сте ги реализирали, също не подчертавайте отношението си (добро или лошо) към когото и да било от околните.

СКОРПИОН – Предстои да осъзнаете необходимостта от нещо ново, което ще подобри условията ви на работа и живот. Не отхвърляйте нечия подадена ръка, защото можете да обидите доброжелател.

СТРЕЛЕЦ – Мобилизирайте се и работете активно върху задачите си, днес те ще бъдат много. Разчитайте предимно на себе си и не ангажирайте околните със собствените си делови ангажименти.

КОЗИРОГ – Уреждането на важен въпрос ще погълне голяма част от времето ви, но ще ви открие добри възможности за бъдещата ви реализация. Настроението ви ще се подобри и има защо.

ВОДОЛЕЙ – Денят е важен със свършената работа и с посланията, които ще дадете на света. Обърнете внимание на онези въпроси, които са стояли на втори план и въпреки затрудненията си ги решете.

РИБИ – Натрупаните задачи ще ви подканят да работите по-ангажирано. Много от проблемите ще се появят в последния момент. Не избухвайте, овладейте се и не се разпилявате в много посоки.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

Retro Shazam Summer Super Mix 2020 – Best Of Vocal Deep House Music Chill Out New Mix By MissDeep
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Judy Boucher
loading...