Хороскопът за 24 октомври обещава да донесе неочакван прилив на бодрост. И дори ако това не се случи веднага, не се разстройвайте: най-вероятно това означава, че все още не сте се събудили правилно. Изчакайте малко: до вечерта необичайната енергия на този ден определено ще се прояви.

Овен

Овенът може да бъде доста изненадан от факта, че по всеки въпрос другите имат гледна точка, различна от неговата. Нищо друго освен инат не може да обясни подобно поведение на Овен. Въпреки това той искрено ще се опита да види рационалното зърно в гледната точка на опонентите си. Това обаче едва ли ще успее и Овенът ще трябва само упорито да отстоява позициите си.

Телец

Телецът ще действа с удвоена енергия и решителност! Може би той няма да блести с големи организационни таланти, но Телецът има всички шансове да насърчи другите да направят някои полезни и важни неща. В същото време Телецът може да приеме нещата твърде сериозно и чувството му за хумор явно няма да е на ниво. Е, добре! Понякога е необходима и сериозност.

Близнаци

Самоувереността и самоувереността могат буквално да поразят Близнаците! Това чувство може да достигне толкова огромни размери, че е възможно Близнаците да поискат да покажат благородство, като предоставят покровителство и подкрепа на някого. Това е просто да се поддадете на благородни импулси, не трябва да разчитате на реципрочна благодарност – може да не е така.

Рак

Наред с всичко останало, на първо място Ракът ще има въпроси за активното забавление в кръга на близки хора. Тези мисли ще изместят всички други дела и тревоги. Най-доброто нещо, което можете да направите в тази ситуация, е наистина да отделите време за организиране на събитие с някаква спортна пристрастност. Бягайте, забавлявайте се или си направете пикник сред природата.

Лъв

Лео рискува да отреже седем пъти, преди да си спомни, че всъщност няма да навреди да измери преди това. Звездите на хороскопа ще го накарат да действа решително и бързо, и то толкова бързо, че Лъвът просто няма време да обмисли правилно ситуацията. Оттук един прост съвет: преди да се захване с някакъв бизнес, ще бъде полезно за Лъва да преброи до десет, да помисли и – с чиста съвест, да го остави настрана.

Дева

Девата ще бъде решена да постигне целта си по най-решителния начин, като ще предпочете преките пътища пред заобиколните пътища. Тези планове, които Девата крои до днес, могат да бъдат реализирани с най-добри резултати. Това обаче няма да стане от само себе си, а само ако самата Дева прояви необходимата решителност и смелост. В крайна сметка под легнал камък вода не тече и това е правилно.

Везни

Трудно ще обвините Везните в безинициативност и неувереност в себе си. Едва ли ще седят със скръстени ръце. И добре, защото денят обещава да бъде много успешен за Везните, давайки им много възможности да постигнат това, което искат. И ако някой спори с това, тогава Везните лесно ще намерят аргументи, за да убедят спорещите, че са прави. И в същото време да премахнете конкурентите от пътя.

Скорпион

За един Скорпион ще бъде много трудно да се впише в общия ритъм на живот. И най-важното – не иска да се вписва. Кипящата активност на другите ще дразни, а заповедният им тон ще доведе до тиха ярост. Поради това е по-добре Скорпионът да избягва обществените дела колкото е възможно повече, като се фокусира върху собствените си.

Стрелец

Жизненият потенциал на Стрелеца ще бъде на върха! Дори и самият Стрелец да не усеща този потенциал, щом малко преодолее инерцията си, енергията буквално ще го завладее. Най-лесният начин Стрелците да се уверят в това е като подберат времето за посещение на фитнеса. Или можете, запретвайки ръкави, да се заемете с решението на някоя отдавна закъсняла задача.

Козирог

Някъде дълбоко в Козирог ще се събуди диктатор. Може би това няма да е най-големият диктатор в света, но спорът с него в този ден ще бъде не само безполезен, но и опасен – можете да се сблъскате. В същото време обаче Козирогът ще има склонност да вижда себе си не като диктатор, а като мъдър лидер, който просто няма нужда да спори – във всичко и никога.

Водолей

Най-добре е Водолеите да посветят свободното си време на някакъв вид фитнес или спорт: такива събития обещават да бъдат полезни не само за тялото, но и за душата. Освен това именно във фитнес залите са много вероятни срещи, които могат да се превърнат в интересно и обещаващо запознанство за Водолея. Е, фактът, че такива упражнения са полезни за фигурата, е сам по себе си.

Риби

Рибите ще прекарат деня в съответствие с правилото: „Ако врагът не се предаде, не се церемони. И ако няма враг, струва си да го измислим.” С други думи, Рибите ще бъдат настроени за война – за предпочитане малка и победоносна. Единственият проблем е, че на 24 октомври една малка война, започната от Риби, може много добре да се превърне в голяма, а не фактът, че е победоносна. Така че може би не трябва да го започвате?

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Julianne Kissinger
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА