КОЗИРОГ 
Ден на любовта, прошката, покаянието. Този период е благоприятен за духовно развитие, посещения на храма. Вероятни са неочаквани трудности в професионалния или личния живот. Не се опитвайте да продължите напред – вероятно можете да постигнете това, което сте планирали, с помощта на други хора или други тактики. Не се гмурвайте в ежедневни дреболии, в противен случай няма да забележите гората зад дърветата.

Според зодията: Какъв партньор ви подхожда

ВОДОЛЕЙ
Благоприятен ден за подобряване на финансовото ви състояние, пътувания, дълги пътувания. Звездите обещават печалби от упоритата работа от миналата година. Вашата решителност и благоприличие в бизнеса ще могат да спечелят хората около вас, да ги накарат да си сътрудничат. Обърнете внимание на здравето си днес – вероятно старите болести ще напомнят за себе си.

Няма по-добри любовници от тези 3 зодии! (18+)

РИБИ
Противоречив, двоен ден. Вероятно първата половина на деня няма да донесе успех и възникналите обстоятелства ще ви принудят да преразгледате плановете си за в бъдеще. Дори въпреки активността на много Риби, не може да се очакват забележими резултати. Възможно е човекът, от когото зависите, да е недоволен от вас и да се отрази негативно на вашата ситуация. Следобедът ще донесе мир и спокойствие на много Риби. Погрижете се за отглеждането на деца, участвайте активно в техните дела, игри и хобита. Препоръчително е да организирате малко домашно парти с конкурси и забавления.

Тази зодия изневерява най-много

ОВЕН
Ден на успешен старт на всеки важен бизнес. Не се опитвайте да продължите напред – това, което сте планирали, може да бъде приложено по други методи или с нови партньори. Този период е благоприятен за духовно развитие, милост и посещения в храма. Опитайте се да не се разсейвате от празни разговори или вторични подробности, в противен случай няма да забележите основното нещо зад малките неща.

Най-пълният и точен еротичен хороскоп

ТЕЛЕЦ
Денят е благоприятен за спорт и всякаква физическа работа. Ще се чувствате добре и спокойно. Въпреки това, прекомерното самоизследване и потапяне в собствените мисли може да се превърне в причина за дребни кавги с близки. Може изведнъж да искате да видите човека, който се е притеснявал от сърцето ви в близкото минало.

Това са най-злите зодии – ще съсипят живота ви, бягайте далеч

БЛИЗНАЦИ
Ден на любовта, прошката, покаянието. Опитайте се да приключите цялата работа, която сте започнали – скоро ще имате тежка работа. Вероятно жените Близнаци ще бъдат поканени да го посетят днес. Не е изключена и романтична среща с човек, който може да се превърне в обект на любов в продължение на много месеци, а може би и години. Прекомерното самокопане и потапяне в мислите им са противопоказани за мъжете Близнаци – това може да се превърне в причина за дребни кавги с близки.

КАМЪКЪТ НА ВАШАТА ЗОДИЯ

РАК
Денят е благоприятен за спорт и всякаква физическа работа. Ще се чувствате добре и спокойно. Този ден може да бъде белязан от нови срещи, неочаквани запознанства. Може би изведнъж искате да видите човека, който се е притеснявал от сърцето ви в близкото минало.

Шоколад според зодията

ЛЪВ
Благоприятен ден за започване на някакъв важен бизнес. Възможно е обаче нуждата ви от признание и насърчение от висшестоящите да създаде много проблеми или да повлияе негативно на вашия авторитет. Звездите предупреждават за неочаквани препятствия в работата. Ще трябва да положите всички усилия, за да излезете от тази ситуация с чест.

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

ДЕВА
Ден на любовта, прошката, покаянието. Този период е благоприятен за духовно развитие, посещения на храма. Опитайте се да не се потапяте в ежедневието, в противен случай няма да забележите основното нещо зад малките неща. Отдайте се изцяло на любимия човек и ще бъдете възнаградени.

ЗОДИИТЕ: КОЛКО Е ГОЛЯМА НАЙ-ГОЛЯМАТА КИФЛА?

ВЕЗНИ
Този ден може да бъде белязан от нови срещи, неочаквани запознанства. Той обещава да премине в любов и разбиране. Мъжете трябва да обръщат повече внимание на своите жени – майка, съпруга, дъщеря, сестра. Вечерта обаче временно недоволство от всичко и всеки може да пламне.

Хороскоп Кама Сутра: какви пози отговарят на знаците на зодиака

СКОРПИОН
Неблагоприятен ден за покупки (те могат да се окажат изключително неуспешни), инвестиции в големи проекти. Не вземайте и вземете назаем. Сигурно усещане за самота и отчуждение от целия свят. Вината ви е невъзможността да се привържете към някого или нещо. Трябва да помислите за това. Препоръчително е да посветите втората половина на деня на вашето семейство, деца, които се нуждаят от вашата любов, като оставите за малко всички лични дела.

Зодиите на домашните любимци

СТРЕЛЕЦ
Звездите не препоръчват започване на нов бизнес или започване на очевидни приключения днес. Опитайте се да завършите всички проекти, които стартирате. Вероятно гордостта и оптимизмът на жените Стрелец ще им позволят да преодолеят криза в личните отношения или да излязат от най-объркващата ситуация с чест. Не е изключена и романтична среща с човек, който може да ви стане спътник в продължение на много месеци, а може би и години. Бързането, несериозността и лекомислието в обещанията са противопоказани за мъжете Стрелец. Това може да се превърне в причина за кавги с близки. Вероятно спътникът ви разбира погрешно истинското ви отношение към нея.

Queen – Ballads [1 hour long]

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ

 1. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 2. БЪЛГАРИТЕ
 3. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 4. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 8. България – Китай 中国保加利
 9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 10. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Robbie Williams Greatest Hits ♫ Robbie Williams Best Songs ♫ Robbie Williams Best of the Best