ОВЕН –  Много от вас ще се проявят на конкурс или в друга среда, показвайки категоричното си превъзходство над конкурентите. На някои им предстои промяна, свързана с работата.

ТЕЛЕЦ – Не позволявайте на никого да злоупотреби с доброто ви име. Мислете позитивно и ще се преборите със страховете си, които в голяма степен определят и поведението ви днес.

БЛИЗНАЦИ – Проявеното ви усърдие ще даде видими резултати там, където сте насочили енергията си. Не създавайте излишно напрежение, бъдете сговорчиви и ще преминете без загуби.

РАК – Мнението ви ще се оцени при обсъждане на въпрос, свързан с повече хора. От обществена, професионална или друга значимост ще бъдат и решенията, взети днес.

ЛЪВ – Денят е зареден с положителна енергия, от която бихте могли да се възползвате максимално. Направете си равносметка на постигнатото и работете по реализация на плановете си.

ДЕВА – По различни пътища ще достигнете до истината, ако я търсите, за това бъдете наблюдателни и разчитайте знаците, които срещате. Така ще изградите представата си за събитията.

 

ВЕЗНИ – Търсейки повече удобства в бита си, не пренебрегвайте и творческите си търсения. Благодарение на тях ще преоткриете някого, за сметка на друг, но такъв е животът.

СКОРПИОН – Ще се отнесете с внимание към нечия нужда и това ще обърне благоразположението му към вас. За някои то е свързано с кариерата, за други с бизнеса или в житейски план.

СТРЕЛЕЦ – От сутринта ще се организирате за изпълнението на задача, свързана с бизнеса или имаща отношение към личните ви дела. За други денят се свързва с пътуване.

КОЗИРОГ – Нечие добро отношение към вас ще оказва положително въздействие върху работата ви. Ще придавате повече значение на мислите, чувствата и вълненията си.

ВОДОЛЕЙ – За много от вас денят ще премине в изясняване на отношения или позиции с колеги и хора, с които работите. Много от тях ще бъдат предизвикани от новосъздали се обстоятелства.

РИБИ – Бъдете открити в общуванията си, за да изразите по-лесно мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна.

Татьяна Котова – ФиоЛЕТО

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST