ОВЕН: Връщането към миналото не винаги е лош ход. Ако сте мислили да се преместите в родния си град, да се обадите на бившия си любовник или да се върнете в училище, звездите казват, че тази идея си заслужава да бъде обмислена. Запишете всички аргументи „за“ и „против“ и до края на деня ще можете да вземете окончателно решение. След като решите, много е важно да продължите да се движите в избраната посока. Обадете се на посредник, изпратете писмо до бившия си или разгледайте каталозите на учебните курсове.

ТЕЛЕЦ: Днешният ден е чудесен за пътуване и ново начало, но няма нужда да бързате да правите планове и да купувате билети. Много е важно да планирате предстоящата си ваканция внимателно и внимателно. Ако сега сте в процес на смяна на работата, тогава вложете допълнителни усилия за това. Актуализирайте автобиографията си и я изпратете до сайтовете за работа. Малките семена, които посеете днес, ще цъфтят много скоро с нови вълнуващи възможности. 

БЛИЗНАЦИ: Създаването на списъци е чудесен начин да спестите времето си и също така да избегнете някои неприятности. Няма нужда да се притеснявате какво искате да постигнете и по какъв начин вървите към целта си. Поемете по-работещи задачи. Направете списък на нещата, които трябва да направите днес, и задачите, които трябва да се изпълнят. Напомнете си, че имате пълен контрол над света около вас. Може да откриете, че имате повече сила, отколкото сте предполагали.

РАК: Ако се опитвате да вземете много важно решение, тогава днес имате голям късмет – по пътя си ще срещнете много знаци, указващи правилната посока. Можете спокойно да изключите интуицията си и да се откажете от досадното претегляне на всички плюсове и минуси. Днес всичко ще бъде ясно и просто. Разбира се, това не означава, че със сигурност ще вземете правилното решение. Грешките обаче понякога също са много поучителни.

ЛЪВ: Ако в живота ви отчаяно ви липсва някаква грандиозна драма, не предприемайте нищо ново, защото солидна доза „сапунена опера“ наближава във вашата посока. За щастие нейният заговор е много авантюристичен, а не скучен и сълзлив. Пригответе се за багаж и веднага тръгнете на път. Паспортът ви все още ли е валиден? Може да не спите достатъчно през следващите няколко дни, но определено ще си прекарате чудесно!

ДЕВА: Може би последната семейна среща е причинила повече конфликти, отколкото семейно единство, но това не означава, че следващата ще се окаже толкова неприятна. Бъдете по-отворени към жените в живота си, особено към близките си. Те ви обичат много, въпреки че не винаги знаят как да демонстрират това. Дайте им шанс да се покажат и да бъдат максимално приятелски настроени следващия път, когато се срещнат. Имате голям късмет да ги имате до себе си.

ВЕЗНИ: Ако личният ви живот ви отвлича от кариерата или ученето, тогава днес ще имате чудесен шанс да разрешите всичките си проблеми и да продължите да вървите към по-светло бъдеще. Може да не ви харесат всички необходими договорености за това, но ако проявите гъвкавост в някои въпроси, ще можете да оцените приятните малки неща в живота по нов начин. Ще видите, че красотата е навсякъде и ще разберете, че имате най-добрите приятели и семейство на света.

СКОРПИОН: При разговори лице в лице вашето влияние върху другите ще се прояви, затова се опитайте да общувате повече с хора, които могат да ви помогнат да получите това, което искате. Днес е чудесен ден за постигане на целите, но за това трябва да общувате лично с хората. Въпреки че телефонно обаждане или имейл може да бъде много убедително, то не е толкова ефективно, колкото разговорът лице в лице. Думите сами няма да могат да предадат това, което искате да кажете. Изразът на лицето ви и езикът на тялото са от първостепенно значение. Те ще ви помогнат да постигнете решение във ваша полза.

СТРЕЛЕЦ: Може би сте прекалено твърди с някого? Ако можете да бъдете гъвкави, другата страна ще направи същото – опитайте и сами ще го видите! Сътрудничеството изисква определено ниво на доверие, така че понякога трябва да се отпуснете и да се доверите, че другите хора ще оправдаят вашите очаквания. Може да се наложи да отделите повече време за този човек, отколкото бихте искали, но защо да бързате, ако не получите това, което искате в резултат на състезанието?

КОЗИРОГ: Днес е чудесен ден да се насладите на удобствата на дома си. Работили сте усилено, за да създадете място, където можете да се отпуснете и да се чувствате спокойно. Защо не се насладите на резултатите от труда си? Не е нужно да ходите някъде, за да се радвате на живота. Останете вкъщи и ако ви се иска да си чатите, просто поканете приятелите си. Гледайте заедно филм и поръчайте пица. Изобщо не е необходимо да организирате грандиозно парти, за да съберете всички важни за вас хора. Върнете се към основите.

ВОДОЛЕЙ: Домашната ви среда често отразява чувствата ви като огледало. Живеете ли заобиколени от боклук или чисти и удобни? Време е да разгледате отблизо как мястото, в което живеете, се отразява на чувствата ви. В това има и добра страна: можете да промените настроението си, като промените околното пространство. Огледайте се в дома си и се отървете от това, което не ви носи положителни емоции. Можете да дарите тези неща за благотворителност – това допълнително ще подобри настроението ви.

РИБИ: Най-накрая осъзнахте, че влюбването не гарантира решение на всички проблеми. Спрете да мислите за това, което нямате, и се съсредоточете върху това, което вече имате, което е много! Ако сега не сте във връзка, не забравяйте, че има хора, които ви обичат и на които сте готови да дадете любовта си. Практика на практика! Споделете чувствата си с хора, на които държите. Изразявайте любовта си с думи и действия.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利

 1. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 2. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 3. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 4. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 5. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА