ОВЕН: Настроението на Овена днес е твърде противоречиво и може да се променя на всеки час. Не предприемайте прибързани стъпки под въздействието на моментни желания. Бъдете внимателни при работа с електричество (уреди, окабеляване). Това не е най -подходящият момент да се ожените и да започнете да живеете заедно. Не бъркайте емоционалното вълнение с искрени чувства, в противен случай романтиката ви първоначално ще бъде изградена върху нестабилна основа. През деня не са изключени интуитивни предчувствия, внезапни ярки прозрения.

ТЕЛЕЦ: Атмосферата на този ден е интензивна и непредсказуема. Времето и настроението ще бъдат нестабилни. Най -невъзмутимият Телец може да има периодични изблици на гняв и раздразнителност. Не се изключва обостряне на заболяването, особено поради стрес. Не трябва да планирате събития за целия уикенд наведнъж. Когато се събудите, ограничете се до програма от действия за следващите няколко часа и след това действайте според ситуацията. Сега е нежелателно да се използва нова козметика.

БЛИЗНАЦИ: Внезапните промени, с които е богат този ден, Близнаците по -скоро ще се харесат, отколкото разстроят. Това е подходящият момент за свободна комуникация на интереси. Може неочаквано да попаднете в първоначалната компания, отново случайно да се натъкнете на скорошни познати. Усложнения и проблеми са възможни преди всичко в техническата, битовата и финансовата сфера. Възможно е да загубите част от парите поради прибързана сделка или неуспешен експеримент, или ще се справите с ексцентричен и безотговорен човек.

РАК: Днес Раковете се нуждаят от спокойствие и хладнокръвие. В противен случай ще бъдете играчка на емоции или заложник на обстоятелствата до вечерта. На този ден ще ви бъде трудно да контролирате лошите си навици и отрицателните страни на характера. Горещият нрав, гневът, дисбалансът не са изключени. Децата Рак са капризни в тези дни, момчетата могат да бъдат твърде нахални, а момичетата – чувствителни. Поради притеснението са възможни храносмилателни проблеми. В края на деня се опитайте да се отпуснете или сънят ще бъде забързан.

ЛЪБ: Денят обещава на Лъв отлични перспективи, обещава прилив на енергия и оптимизъм. В същото време той изисква допълнителни грижи за сигурността и задния капак. Ще се чувствате чудесно до същата минута, докато не стъпите на любимия си любимец. Не излизайте с хора, които са наясно с вашите слабости и страхове, или знаят всичко за вашето минало. Ако е възможно, изключете участието в интриги, приключения, съмнителни транзакции. Не питайте членовете на семейството си за болезнените въпроси от ежедневието.

ДЕВА: Неотдавнашният ентусиазъм на Девата ще започне да избледнява до вечерта. Може би леко разочарование, че едва вчера не предизвика никакви съмнения. Не обръщайте внимание на люлките в собственото си настроение, днес това е естествен феномен. Трябва да се адаптирате към новите реалности в живота си и това не може да стане веднага. Някои действия си струва да се избягват. Напрегнатата атмосфера на деня може да ви принуди да предприемете необмислена стъпка, като например да изпаднете с роднина или приятел, да затръшнете вратата за сбогом.

ВЕЗНИ: Всяка комуникация днес е изпълнена с конфликти. Ако връзката оставя много да се желае, днешната кавга може да е последната. Погрижете се за любовта, не следвайте следите от моментни изблици на раздразнение. Възможно е опитите на Везните да разрешат въпроса мирно ще се провалят поради експлозивния характер на страстта. Оставете ядосания партньор за известно време на мира, дайте му желаната свобода на действие. Най -вероятно след кратко бягство страстта ще дойде при вас за разбиране и приятелска подкрепа.

СКОРПИОН: Спонтанните емисии на енергия от Скорпионите днес често ще изпаднат в празнота и дори могат да имат отрицателен ефект. През деня са възможни технически и ежедневни проблеми, които ще бъдат особено трудни за издържане в непозната среда (например на път). Не са изключени внезапни здравословни проблеми, усложнения при оказване на спешна медицинска или друга помощ. Ако бъдете помолени за подкрепа, първо обективно преценете състоянието на нещата: може би не трябва да се занимавате с този въпрос.

СТРЕЛЕЦ: Действията на Стрелеца днес се ръководят от творческо или хазартно вълнение, дух на съперничество, инстинкт на пионер. Можете да преодолеете дългогодишен страх, например скачане с парашут. Личните преживявания ще бъдат ярки и трогателни. Находчивостта може да ви мотивира да подарите на някой неочакван подарък. Днес е важно да се вземат предпазни мерки, особено в спорта и техническото творчество.

КОЗИРОГ: Атмосферата на този ден е като бойно поле. Внезапна атака от противник може да ви изненада. Възможно е врагът да се е дебнал там, където не го очаквате: например във вашия дом. Това не е най -добрият момент за брак, спокойни семейни събирания. Домашната революция може да бъде принудителна. В дългогодишен спор се очаква друг труден кръг с перспектива за скъсване и голям стрес. Интуицията ще каже на най -претенциозните Козирози, че това не е краят на историята и че тя ще бъде продължена.

ВОДОЛЕЙ: На този ден е естествено да искате да се разтърсите, да вдишате чистия въздух на промяната, да подновите атмосферата, да се насладите на бързо движение. Комбинирайте внимателно енергията и импулса. Бъдете внимателни при работа с електроуреди, електроника, лекарства. Не забравяйте за правилата за безопасност, мерките за безопасност. Когато пътувате с кола, проверете дали имате аптечка и други важни неща за пътуване. Днес Водолеят може да плати за превишена скорост не само с пари, но и със здраве.

РИБИ: Днес е лесно да се преместите от зоната на комфорт в рисковата зона. Ако не търсите тръпки, денят може да бъде забързан. Под влияние на спонтанен импулс можете да си позволите твърде много и да го откриете твърде късно. Вълнението и авантюризмът са двойно опасни в сферата на бизнеса. Поради тези качества Рибите са изложени на риск да нарушат закона. Това не е най -добрият ден за пазаруване. Премахнете всички покупки, които са ненужни. Родителите трябва да следят внимателно малките деца и да не ги оставят да отидат сами на опасни места.

 • Тази музика може да се слуша вечно! Божествена, ненадмината музика, способна да докосне сърцето!

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 • Viki Odintcova
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Mike Brant Best of Full Album
loading...