ОВЕН – Малко нервни ще сте днес и ще се тормозите буквално за глупости. Няма смисъл да се притеснявате за дреболии, а още по-малко да подозирате любимия си.

ТЕЛЕЦ – Малко нервно започвате този ден, но с малко повече търпение (което уж ви е в повече) ще се справите с всяка ситуация. Бъдете по-толерантни с околните.

Тибетски хороскоп представя личността според годината на раждане

БЛИЗНАЦИ – Малко разсеяни ще сте днес. Нещата сякаш ще се случват независимо от вас. Удобен момент да изпробвате силата на интуицията си, но със сериозните неща ще ви е трудно да се справяте.

РАК – Един приятен ден, ако изключите факта, че до голяма степен ще сте зависими от действията на други хора. Хубавото е, че можете вие да дирижирате нещата, но не го правете прекалено явно.

Как се обиждат зодиите

ЛЪВ – Странен сблъсък ще инспирирате самите вие. Не се опитвайте (макар че сигурно точно това ще сторите) да обвинявате домашните си за всичко, което ви дразни. Понякога вината може и да в самите вас.

ДЕВА – Ще се чувствате достатъчно свободни да говорите каквото ви хрумне. Внимавайте, това може да ви докара доста неприятности, особено ако обидите някого.

Смешен хороскоп: Какъв алкохол сте според зодиака?

ВЕЗНИ – Сякаш въздуха около вас ще трепери, а уж сте толкова хармонични и спокойни личности. Днес май ще ви изнервя инертността на другите, защо не се опитате да се погледнете отстрани?

СКОРПИОН – Очарователни сте и сте готови да използвате това, за да се докажете пред противоположния пол. Хубаво е да обръщате внимание и на чувствата на другите.

Зодиите, които ще се сгодят до края на годината

СТРЕЛЕЦ – Един ден с романтични нотки, но и с доста задължения. Днес ще трябва да се занимаете с разни досадни дреболии и по-добре да не оставяте днешната работа за утре.
КОЗИРОГ – Днес нещата зависят от собствената ви инициатива и от възможността ви да влияете върху околните. Няма да ви остане много лично време.

ВОДОЛЕЙ – Ще мислите за не толкова сериозни неща, а по-скоро за всичко онова, което ви е приятно и ви кара да \\\”летите\\\”. Май сте влюбени и сте готови на всичко за да съхраните това чувство.

РИБИ – Малко забързан е днешният ден. Обещали сте много неща на много хора и всичките трябва да се свършат на момента. Май имате нужда от секретарка, която да сложи нещата ви в ред.

Gary Moore I Love You More Than You’ll Ever Know

loading...