♈ Овен

Овен, трябва да работите върху самочувствието си. Спрете да чакате другите да ви оценят. Първо, започнете да оценявате собствената си работа. Понякога е просто необходимо да се похвалите. Като подарък можете да се представите със скъпи неща или просто да се поглезите с вкусна храна.

Космически съвет: Оценявайте себе си и работата си.

Любимият ни цвят издава част от характера ни

♉ Телец

Телец, днес трябва да вземете важни финансови решения. Напоследък губите много пари – опитайте се да ограничите разходите си и започнете да ги планирате. Може би в началото на месеца си струва да направите списък с предстоящи големи покупки и да се съсредоточите върху него.

Космически съвет: научете се как правилно да разпределяте финансите.

Тибетски хороскоп представя личността според годината на раждане

♊ Близнаци

Близнаци, завистта е разрушително чувство, но понякога може да бъде мощен мотиватор. Когато гледате приятели, които са постигнали големи висоти на вашата възраст, започвате да мечтаете да повторите пътя им. Не си струва да се повтаря, но изпреварването им по отношение на степента на изпълнение е много добра цел. Основното нещо е да не забравяте за истинските си намерения.

Космически съвет: Мотивирайте се да покорите големи висоти.

Колко сме добри в леглото според типа на тялото?

♋ Рак

Раци, любовта не е болка, а светлина. Ако някой ви е наранил веднъж, това не означава, че всяка връзка ще ви убие. Доверете се на хората и се свържете с някой, който е наоколо от дълго време и ви защитава. Може би този, който носи кафе всеки ден и обръща внимание на настроението ви, отдавна мечтае да спечели сърцето ви.

Космически съвет: Огледайте се.

Как се обиждат зодиите

♌ Лъв

Лъвове, ако можете да направите нещо без усилие, това е защото е писано да бъде. Ако събитията откажат да се развият по начина, по който сте искали, значи правите нещо нередно. Не спорете със съдбата и се опитвайте да привлечете това, което не е предназначено за вас. Така че просто забавяте нещата.

Космически съвет: Обърнете внимание на знаците на съдбата.

Бира за по-красив маникюр

♍ Дева

Дева, вашата суперсила се крие във факта, че винаги оставяте сърцето си да води пред ума ви. Шестото чувство обикновено не ви разочарова. И въпреки че това е полезно в личен план, това умение може не винаги да ви служи добре в професионалната област. Днес си струва да вземете решение по-рационално.

Космически съвет: Доверете се на здравия си разум.

Смешен хороскоп: Какъв алкохол сте според зодиака?

♎ Везни

Везни, животът е твърде кратък, за да го пропилявате за работа, която мразите, и връзки, които ви правят нещастни. Вселената ви насърчава да се настроите за промяна, да анализирате живота си и да започнете да работите върху онези области, които нарушават вътрешната хармония.

Космически съвет: Направете нещо, което сте планирали от дълго време, но сте се страхували.

Кои са подходящите цветове за вас

♏ Скорпион

Скорпион, създавате впечатление на онези, които са далеч от всякакви принципи и предразсъдъци. Изглежда, че сте готови да поддържате разговора по всяка, дори и най-интимната тема, но в същото време се страхувате да кажете истината на някои хора. Защо? Някои тайни се разказват най-добре, за да се почувствате облекчени. Помисли за това.

Космически съвет: Спрете да криете истината.

Зодиите, които ще се сгодят до края на годината

♐ Стрелец

Стрелец, нямате представа колко сте уязвими и чувствителни. Емпат по сърце със способността да улавяте емоциите на други хора е идеалното описание за вас. Сега вашата интуиция и чувствителност ще се увеличат още повече – опитайте се да използвате дарбата си за добро.

Космически съвет: слушайте душата си.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА КРАСИВИ РЪЦЕ

♑ Козирог

Козирози, всички ние имаме представа какви трябва и какви не трябва да бъдат хората в живота ни. Именно тези глупави стереотипи ви пречат да живеете пълноценен живот и да се чувствате истински щастливи. Вместо да се опитвате да поправите хората, научете се да ги приемате такива, каквито са.

Космически съвет: Вижте потенциала в хората около вас.

Ноктите говорят вместо нас

♒ Водолей

Водолей, пеперуди в стомаха – това е само временно усещане. Когато ви се струва, че любовта е изчезнала, може би току-що е преминала в друг етап. Ако вие и човек сте заедно от дълго време, възможно е психически да сте го издигнали до статут на член на семейството. Следователно партньорът е престанал да бъде пламенен любовник за вас.

Космически съвет: Анализирайте чувствата си.

7-те грешки на необвързаните момичета

♊ Риби

Риби, трябва да вършите само работата, която ви кара да горите и да светите от щастие. Ако работата ви само изчерпва енергията ви, време е да започнете да мислите за промяна. Ако сте объркани, потърсете съвет от роднини, приятели или психолог. Те ще ви помогнат да подредите нещата в главата си.

Космически съвет: Не се страхувайте да пуснете неща, които не ви карат да се чувствате добре.

Gary Moore I Love You More Than You’ll Ever Know

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ПОЛИТИЧЕСКИ ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Dana Hamm
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА