ОВЕН – Ще ви остане време и за семейството, а може би цялата ви енергия е насочена точно натам, където са мислите, грижите и любовта ви. Пазете се от преумора и по-често си почивайте.

ТЕЛЕЦ – В случай, че сте притиснати от срокове и служебни въпроси, с добра организация на работа и информираността, която имате ще свършите навреме с ангажиментите си.

БЛИЗНАЦИ – Ако смятате да изразите становището си по обсъждани теми, най-вече от социален и политически характер, го направете елегантно, но категорично.

РАК – Семейни ангажименти и несвършена служебна работа ще отнемат времето на повечето от вас днес. Не подценявайте нуждата и от почивка, като се възползвате от появилата ви се подходяща възможност за развлечения.

ЛЪВ – Днес с охота ще се погрижите за реда около себе си, освобождавайки се от ненужни вещи, мисли, а защо не и навици. Ще се почувствате обновени и с енергия за нови предизвикателства.

ДЕВА – Внесете повече ред в дома и мислите си, за да обновите енергетиката си и да се освободите от ненужното покрай вас. Това е във възможностите ви и е начин да промените нещата, които ви пречат да вървите напред.

ВЕЗНИ – Размишлявайте върху нещата, които ви вълнуват и не се впускайте в активни действия, за да не хабите силите си напразно. За съжаление очаква ви и несвършена работа.

СКОРПИОН – Добре обмислените ви решения сега ще определят развитието на делата ви през идващите дни. В зависимост от предпочитанията си ще насочвате и енергията си, давайки си сметка за плюсовете и минусите.

СТРЕЛЕЦ – Обновеното ви мислене ще ви амбицира да постигате повече, съревновавайки се с успелите. Бъдете смели в мечтите си, само така ще се извисите и ще развиете потенциала си.

КОЗИРОГ – Грижете се за своето и спокойствието на близките си, без да сте припрени във всичко. Освободени и обнадеждени, пълноценно ще изявите познанията и опита си.

ВОДОЛЕЙ –  Изпълнението на конкретни ангажименти, които не търпят отлагане, могат да ви създадат известно безпокойство. Не бързайте да се ядосвате, ще останете доволни от свършеното, а няма да липсват и придобивки.

РИБИ – Може да направите деня си по-спокоен, ако предпочетете тихо място за размисъл и отмора. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и начина, по който възприемате света.

Danube Love – Andre Rieu – Oscar Straus

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Nunyah Biiznazz
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Susie Arioli – Night And Day
loading...