ХОРОСКОП ЗА 23 ЮЛИ /ВИДЕО/

945

 

ОВЕН – Денят ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Не падайте духом, няма да липсват и по-приятни емоции.

ТЕЛЕЦ – Анализирайки нещата около себе си, ще намерите решение по въпрос, превърнал се в проблем. Атмосферата ще се подобри, ако разведрите обстановката с чувството си за хумор.

БЛИЗНАЦИ – Нуждата от повече тишина ще ви помогне да преоткриете предимствата на дома. Със собствени сили ще направите възможна реализацията на идеите, които назряват у вас.

РАК – Ще запазите силите си за по-значими неща, ако не се задълбочавате върху това кой и какво не е направил за вас. Предвиждате изпълнението на много задачи за днес и ще се справите.

ЛЪВ – Ще разширите информацията си по интересуваща ви тема и това ще ви срещне с подходящите за целта хора. При някои от вас познанството ще премине в добро сътрудничество.

ДЕВА – Семейните решения обсъждайте заедно с партньора си, за да не нарушите баланса в дома си. Направите ли го, ще станете по-успешни и ще се радвате на споделени чувства.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

ВЕЗНИ – Общуванията днес ще ви навеждат на размисли и ще търсите отговорите на въпроси, които никога не спират да ви вълнуват. Явяващите се на изпити днес ще покажат знанията си.

СКОРПИОН – Сами ще определяте условията и ще давате тон в инициативите, показвайки лидерски умения и желание за изяви. Като резултат ще се поздравите с постигнати резултати.

СТРЕЛЕЦ – Бъдете по-конкретни в изразните си средства, излишните монолози отегчават аудиторията. Контролирайте мислите си, като съзнателно се освободите от натоварващите.

КОЗИРОГ – За изпълнението на задачите си ще ви е нужна повече енергия, предвид натрупаната умора и стрес. Сами определяте темпото си, но се отнесете щадящо към близките си.

ВОДОЛЕЙ – Ангажирането ви с чужди задачи ще се отрази понижаващо на енергетиката ви, натоварвайки ви физически и емоционално. Помислете за себе си, нуждаете се от повече отдих.

РИБИ – Целта оправдава средствата, но ако това ви натоварва и сте на предела на силите си, забравете. Насърчете човека до вас в делата му и заедно ще стигнете до успеха.

Sakara Bell

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Sakara Bell