Хороскопът обещава ден на хормонален прилив. Желанията и чувствата ще бъдат прости и разбираеми, но в същото време могат да се различават по значителна сила. На първо място, това се отнася за любовта. 

Овен

Ситуацията ще поддържа Овена в приятен тон, не му позволявайки да се отпусне и да скучае! Звездите от хороскопа обещават, че Овните ще успеят да се откъснат от ежедневието – може би сами, а може би и с някакво външно разтърсване. На 23 юли трябва да използва деня, за да научи или види нещо ново и интересно. Ще бъде не само приятно, но и полезно, позволявайки на Овена да погледне на познатите неща от нов ъгъл.

Телец

Телецът рискува да похарчи много повече пари, отколкото е планирал! Под влияние на емоциите той ще бъде склонен да прави неочаквани, спонтанни и на пръв поглед безсмислени покупки. Повечето от тях обаче, за голяма изненада на самия Телец, ще се окажат полезни и необходими. С други думи, разходите на Телеца ще се ръководят от интуицията, а не от логиката. Но да разчитате само на него не си струва: по-добре е да играете на сигурно, като поставите строги ограничения за пазаруване.

Близнаци

Денят на Близнаците обещава да премине под мотото: „Аз самият!“. Те ще усетят в себе си примитивна, елементарна сила, както и увереност, която надхвърля всякакви граници. Това не само ще позволи на Близнаците да се справят успешно с всякакви задачи, но и ще ги направи много привлекателни в очите на противоположния пол. Но с тези, с които Близнаците няма да флиртуват, връзката им няма да се развие толкова гладко. Поставяйки своето „аз“ на първо място, Близнаците могат по този начин да накърнят чувствата и гордостта на другите.

Рак

Вълна от креативни и нестандартни идеи буквално ще избухне в главата на Рака! За да не ги забрави, Ракът трябва цял ден да държи тетрадка и молив готови – някой ден тези идеи определено ще му бъдат полезни. Като цяло, всички дела и планове на Рака, в които има поне зрънце креативност и нестандартен подход, ще бъдат придружени от успех. Основното, което се изисква от Рака, е да не поставя изкуствени бариери пред въображението си.

Лъв

Лъвът си заслужава, как да мечтаеш! Звездите от хороскопа му напомнят, че за да постигнеш много, трябва от време на време да надхвърляш границите и да даваш воля на мечтите си. Денят е идеален да мечтаете за бъдещето в пълна степен, да изработвате най-нестандартните, дори фантастични ходове – с течение на времето Лъвът ще успее да превърне много от тези невероятни идеи в реалност.

Дева

 • Девата е просто длъжна да внесе свежа струя в живота си! Звездите на хороскопа я съветват да излезе от порочния кръг на рутината, като направи нещо нередно както винаги. Всички необичайни начинания на Девата ще бъдат подкрепени, независимо за какво става въпрос: опит да промените живота си, боядисване на косата или просто промяна на маршрута на път за работа. Експериментирайки, Девата е в състояние да постигне много. Е, оставяйки всичко както си е, то ще си остане при своето.
 • Тайните на тайландските секс богини

Везни

Везните са страхотна възможност за обещаващо запознанство с дългосрочен поглед! Много е вероятно това запознанство да се окаже романтично, но звездите на хороскопа съветват Везните да не пренебрегват други познанства – както приятелски, така и бизнес. Връзките, създадени на 23 юли, могат да бъдат много полезни и да играят важна роля в живота на Везните още дълго време!

Скорпион

Скорпионът ще може да привлече вниманието на всеки! Това важи както за романтични познанства, така и за бизнес отношения. Той ще почувства прилив на енергия и сила, което ще го принуди да се държи предизвикателно, провокирайки другите при всяка възможност. Не е изненадващо, че мнозина няма да харесат това, така че е възможен конфликт в дневния ред на Скорпиона. Но хората от противоположния пол ще бъдат привлечени от неговото самочувствие. Звездите на хороскопа съветват Скорпионите да харчат енергията си за любов, а не за кавги.

Стрелец

Денят ще бъде изпълнен за Стрелеца с всички нюанси на емоции, а интуицията му ще достигне невиждани висоти! За Стрелците ще бъде по-лесно да вземат решения не с главата, а със сърцето си, дори когато става въпрос за работа. Шестото чувство ще подскаже на Стрелец правилния път там, където му липсва информация, опит или знания. Така че звездите от хороскопа съветват Стрелеца да се вслушва в гласа на интуицията си – тя е в състояние да го предпази от грешки и импулсивни действия, за които по-късно може да съжалява.

Козирог

На очите на Козирога ще сложат увеличителни лещи: той ще е склонен да преувеличава всичко – и хубаво, и лошо! В резултат на това хората и събитията в Козирог ще бъдат разделени според черно-белия принцип: той може да идеализира нещо и да търси недостатъци в нещо. Последното важи и за близките на Козирога, които имат шанса да чуят много заяждания от него. Въпреки това, благодарение на такива “очила” Козирогът е в състояние да забележи това, което обикновено е скрито от него. Това ще му помогне във всички въпроси, които изискват внимание.

Водолей

Енергията и любовта към живота на Водолея ще разцветят живота му с ярки цветове – дори ако събитията от деня изобщо няма да го предразполагат към това. Животът и рутината са част от онези, които не се интересуват от живота в света, но това твърдение не е приложимо за Водолея! Той ще може да развесели не само себе си, но и всички около него. И в същото време Водолеите в този ден няма да пропуснат възможността да се представят в благоприятна светлина пред хора, от които зависи много.

Риби

Рибите ще са пълни с енергия, която звездите от хороскопа ги съветват да насочат към живота и подреждането на собствения си дом. Жаждата им за творчество ще им осигури творчески подход дори в най-обикновените неща, като почистване на апартамента или готвене. 23 юли Рибите са в състояние да създадат сложен кулинарен шедьовър от дузина съставки! Във всеки друг случай обаче Рибите ще могат да свържат много от най-разнообразните компоненти.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 18. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 19. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 20. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА