Овен

Овенът по средата на деня може непрекъснато да отстранява всякакви притеснения или нерешени проблеми: у дома – проблеми с работата, а на работа – домашни. Това ще го направи разсеяно и може да доведе до недоразумения и неуспехи. Звездите на хороскопа съветват Овен на 23 септември да не се разсейва от външни мисли и чувства, в противен случай броят на проблемите му може да се увеличи.

Защо другите зодии ви отбягват

Телец

Днес Телецът ще се нуждае от способността да бъде в крак със събитията и да се адаптира към променящата се ситуация. Ако успее, той ще може да извлече много ползи за себе си – по-специално, свързани с доходите. Ако не, тогава той просто ще остане със своето. Е, един от неговите умни конкуренти ще се възползва от щастливите шансове за съдба.

Коя зодия как ви забива нож в гърба

Близнаци

Близнаци едва ли ще загубят печалбата си, независимо колко неочаквано може да плава в ръцете им! Близнаците буквално ще помиришат подхода на парите и ще могат да използват и най-малкия шанс да попълнят портфейла си. 23 септември е чудесен ден за сключване на сделки, покупка и продажба, обсъждане на финансови идеи или получаване на работа. А също и за разговор с началници за повишаване на заплатите. Вижте и хороскопа за октомври 2019 г. за всички знаци на

Кои са най-престъпните зодиакални знаци?

Рак

Ракът може да се изненада, когато открие, че други неволно са привлечени към него. И всичко това, защото самият Рак буквално излъчва спокойна увереност в този ден, което така впечатлява всички, които са близо до него. Звездите на хороскопа съветват Рака да запомни това усещане. Опитайте да се връщате към него отново и отново и ще се изненадате колко магически това ще се отрази на живота ви!

Кое сладко изкушение си според зодията?

Лъв

Лъвът ще помогне на своето ярко въображаемо мислене. Денят му дава творческа жилка и живо въображение, които Лео може да използва във всеки бизнес. Звездите на хороскопа обещават, че на този ден Лъвът със свежия си поглед към света е в състояние да намери неочаквано решение на проблема или да забележи грешка, когато другите не виждат това празно. Очите му ще са на разположение много повече от обикновено и това трябва да се използва.

Кои зодии са за връзване

Дева

Дори самата скептична Дева на 23 септември има шанс да се сблъска с поредица от съвпадения. Те могат да бъдат свързани с делата на Богородица или с това, което се случва около нея. Може би цялата къща ще се провали с оборудване или някой ще направи грешка няколко пъти подред. Не е изненадващо, че всичко това ще обезвреди Девата, което ще затрудни концентрирането върху бизнеса.

Хороскоп на флирта – коя зодия си пада по теб

Везни

Везните ще имат рядка възможност на 23 септември да се включат в покровителството на някой високопоставен служител. Везните могат да направят добро впечатление в оживената атмосфера на офиса, в строга зала за срещи, на корпоративно парти или просто по телефона. С други думи, Везните трябва да поддържат козовете си готови през целия ден: съдбовен разговор с началниците може да се случи всеки момент!

Въздушните зодии са най-упорити

Скорпион.

Звездите на хороскопа обещават на Скорпиона успех във всеки бизнес, свързан с комуникацията. Неговите комуникативни таланти ще бъдат на върха! Може дори да му се струва, че изобщо няма пречки по пътя му! Е, на 23 септември почти всичко е наистина възможно – използвайте това, за да изведете живота си на следващото ниво.

Кои зодии са най-лоши политици

Стрелец

Малки несъответствия и неприятности на 23 септември ще накарат Стрелеца да се мобилизира и да покаже всичко, на което е способен! Денят му дава бизнес активност, енергия, способност бързо да разбере същността и да решава въпроси в движение. Този ден е голям шанс за Стрелеца да се докаже пред другите – едва ли втори ще му се случи през следващите седмици.

Връзката между зодии и болести

Козирог

На 23 септември главата на Козирога ще бъде толкова пълна с различни въпроси, че рискува да изпадне в ступор! Особено, ако той ще бъде поставен за задача да се справи с Козирог за много кратко време. Въпреки това, колкото и плътна да е диаграмата, звездите на хороскопа съветват Козирога да започне първо да прави едно нещо. По-добре е да доведете едно малко нещо докрай, отколкото да преследвате десет зайци през целия ден и да не хванете никого в края.

Какви приятели са зодиите?

Водолей

Тайната на успеха на Водолея е да действа не сам, а като екип! Ако той успее да се почувства като зъбчатка в добре работещ механизъм, тогава никакви проблеми не могат да го извадят от колелото му. Той сам ще получава отговори на някои въпроси, на други – молба за съвет от други. И самият Водолей ще помогне на тези, които се нуждаят от него повече от веднъж през деня. „Усещането за лакът и взаимопомощ“ – с това мото Водолеят е в състояние да направи невъзможното на този ден!

Как се целуват зодиите?

Риби

На 23 септември събитията около Рибите ще бъдат отражение на техните собствени действия, мисли и чувства. „Каквото посееш, това ще пожънеш“ е днешното мото. Но всички алтруистични импулси и добри дела също няма да останат незабелязани, връщайки се в Риби стократно. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали да бъдете третирани и няма да съжалявате.

A Love So Beautiful – Michael Bolton – with lyrics

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Amanda Taylor
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST