Овен

Овенът по средата на деня може непрекъснато да отстранява всякакви притеснения или нерешени проблеми: у дома – проблеми с работата, а на работа – домашни. Това ще го направи разсеяно и може да доведе до недоразумения и неуспехи. Звездите на хороскопа съветват Овен на 23 септември да не се разсейва от външни мисли и чувства, в противен случай броят на проблемите му може да се увеличи.

Телец

Днес Телецът ще се нуждае от способността да бъде в крак със събитията и да се адаптира към променящата се ситуация. Ако успее, той ще може да извлече много ползи за себе си – по-специално, свързани с доходите. Ако не, тогава той просто ще остане със своето. Е, един от неговите умни конкуренти ще се възползва от щастливите шансове за съдба.

Близнаци

Близнаци едва ли ще загубят печалбата си, независимо колко неочаквано може да плава в ръцете им! Близнаците буквално ще помиришат подхода на парите и ще могат да използват и най-малкия шанс да попълнят портфейла си. 23 септември е чудесен ден за сключване на сделки, покупка и продажба, обсъждане на финансови идеи или получаване на работа. А също и за разговор с началници за повишаване на заплатите. Вижте и хороскопа за октомври 2019 г. за всички знаци на

Рак

Ракът може да се изненада, когато открие, че други неволно са привлечени към него. И всичко това, защото самият Рак буквално излъчва спокойна увереност в този ден, което така впечатлява всички, които са близо до него. Звездите на хороскопа съветват Рака да запомни това усещане. Опитайте да се връщате към него отново и отново и ще се изненадате колко магически това ще се отрази на живота ви!

Лъв

Лъвът ще помогне на своето ярко въображаемо мислене. Денят му дава творческа жилка и живо въображение, които Лео може да използва във всеки бизнес. Звездите на хороскопа обещават, че на този ден Лъвът със свежия си поглед към света е в състояние да намери неочаквано решение на проблема или да забележи грешка, когато другите не виждат това празно. Очите му ще са на разположение много повече от обикновено и това трябва да се използва.

Дева

Дори самата скептична Дева на 23 септември има шанс да се сблъска с поредица от съвпадения. Те могат да бъдат свързани с делата на Богородица или с това, което се случва около нея. Може би цялата къща ще се провали с оборудване или някой ще направи грешка няколко пъти подред. Не е изненадващо, че всичко това ще обезвреди Девата, което ще затрудни концентрирането върху бизнеса.

Везни

Везните ще имат рядка възможност на 23 септември да се включат в покровителството на някой високопоставен служител. Везните могат да направят добро впечатление в оживената атмосфера на офиса, в строга зала за срещи, на корпоративно парти или просто по телефона. С други думи, Везните трябва да поддържат козовете си готови през целия ден: съдбовен разговор с началниците може да се случи всеки момент!

Скорпион.

Звездите на хороскопа обещават на Скорпиона успех във всеки бизнес, свързан с комуникацията. Неговите комуникативни таланти ще бъдат на върха! Може дори да му се струва, че изобщо няма пречки по пътя му! Е, на 23 септември почти всичко е наистина възможно – използвайте това, за да изведете живота си на следващото ниво.

Стрелец

Малки несъответствия и неприятности на 23 септември ще накарат Стрелеца да се мобилизира и да покаже всичко, на което е способен! Денят му дава бизнес активност, енергия, способност бързо да разбере същността и да решава въпроси в движение. Този ден е голям шанс за Стрелеца да се докаже пред другите – едва ли втори ще му се случи през следващите седмици.

Козирог

На 23 септември главата на Козирога ще бъде толкова пълна с различни въпроси, че рискува да изпадне в ступор! Особено, ако той ще бъде поставен за задача да се справи с Козирог за много кратко време. Въпреки това, колкото и плътна да е диаграмата, звездите на хороскопа съветват Козирога да започне първо да прави едно нещо. По-добре е да доведете едно малко нещо докрай, отколкото да преследвате десет зайци през целия ден и да не хванете никого в края.

Водолей

Тайната на успеха на Водолея е да действа не сам, а като екип! Ако той успее да се почувства като зъбчатка в добре работещ механизъм, тогава никакви проблеми не могат да го извадят от колелото му. Той сам ще получава отговори на някои въпроси, на други – молба за съвет от други. И самият Водолей ще помогне на тези, които се нуждаят от него повече от веднъж през деня. „Усещането за лакът и взаимопомощ“ – с това мото Водолеят е в състояние да направи невъзможното на този ден!

Риби

На 23 септември събитията около Рибите ще бъдат отражение на техните собствени действия, мисли и чувства. „Каквото посееш, това ще пожънеш“ е днешното мото. Но всички алтруистични импулси и добри дела също няма да останат незабелязани, връщайки се в Риби стократно. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали да бъдете третирани и няма да съжалявате.

A Love So Beautiful – Michael Bolton – with lyrics

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Amanda Taylor

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...