Днес, 23 септември, повечето астролози съветват да помислите за релакс. Време е да оставите настрана работата и да си прекарате добре.

♈ Овен
Овни, днес е идеалният ден за шумен купон. Съдбата е благосклонна към вас. Добрата компания може да ви зареди с положителна енергия. Което ще привлече пари към вас. Следователно можете дори да рискувате и да залагате. Само не забравяйте, че това е забавление, а не начин да печелите пари.

Космически съвет: Обградете се със забавна компания.

♉ Телец
За Телците уикендите ще бъдат идеални дни за почивка с половинката ви. За предпочитане е да отидете извън града заедно. Именно такава атмосфера може да стане благоприятна за изповядване на вашите тайни на половинката ви.

Космически съвет: Излезте извън града с половинката си.

Какви комплекси тормозят зодиите?

♊ Близнаци
Събота ще бъде знаменателен ден за близнаците. Вземете силата на волята си, съберете лоялни хора около себе си и се заемете да правите страхотни неща. Дойде време да реализирате всички планове, които висяха в главата толкова дълго.

Космически съвет: Изпълнете плановете си.

♋ Рак
Рак, вече знаеш, че няма нищо по-важно от семейството. На 23 септември съберете най-близките си хора около себе си, обсъдете всички планове за бъдещето и обсъдете натрупаните оплаквания, ако има такива.

Космически съвет: Прекарвайте време със семейството си.

Според зодията: Какво е първото впечатление, което правите

♌ Лъв
В събота Лъвовете е по-добре да останат сами. Седнете вкъщи, помислете за всички неща, които сте направили наскоро. 23 септември е най-добрият ден да изчистите главата си от всички лоши мисли.

Космически съвет: останете насаме със себе си.

♍ Дева

През този ден Девите трябва сериозно да се замислят за промяна на сферата на дейност. Може би сте загубили предишната си страст. И сега може да не знаете на какво да посветите живота си. Но отговорът е на повърхността. Обърнете внимание на това, което ви заобикаля и бързо ще намерите нова посока в живота.

Космически съвет: Променете сферата на дейност.

Експлозивна смес: кои зодии не си пасват в приятелството, любовта и работата

♎ Везни

За Везните събота ще е най-подходящият ден за далечно пътуване. Отидете на пътешествие, дори то да стане спонтанно. Ще си починете добре и ще си прекарате чудесно.

Космически съвет: Направете пътуване.

♏ Скорпион

Този ден ще бъде най-добрият да поемете рискове и да се доверите на вътрешния си инстинкт. Скорпиони, проучете борсата, направете своя избор и инвестирайте в акции. Слушайте интуицията си и тогава успехът определено ще ви очаква.

Космически съвет: Доверете се на интуицията си.

Тези зодии се влюбват само веднъж

♐ Стрелец
Стрелците не трябва да вземат сериозни решения на 23 септември. В крайна сметка те могат да окажат лошо въздействие не само върху вас, но и върху околните. В този ден е по-добре да си останете вкъщи и да гледате филм или да правите други нормални неща.

Космически съвет: Не вземайте големи решения.

♑ Козирог
Този уикенд Козирозите определено ще имат успех във всяко едно начинание. Срещнете се с приятелите си и стартирайте грандиозен проект. Определено ще се превърне в големи пари.

Космически съвет: Време е за големи неща.

Гола магия: как последната цифра на вашата година на раждане ще разкрие тайната на душата

♒ Водолей

Време е Водолеите да обновят живота си. Вие сте заседнали в миналото, но светът не стои неподвижен. Събота ще бъде най-добрият ден да се съсредоточите върху знанията. Но трябва да изучавате нова сфера на дейност. Можете да посветите един ден на невронните мрежи и най-накрая да разберете как работят. Такова знание ще ви донесе успех в близко бъдеще.

Космически съвет: Научете нещо за съвременния живот.

♊ Риби

За Рибите 23 септември ще бъде благоприятен ден да го посветят на реализирането на творчески проекти. Но най-важното е да намерите перфектния баланс. Не бива да прекарвате целия ден в изпълнение на грандиозни идеи. Разбийте деня си на части. Прекарайте малко време с приятели, посветете малко на половинката си и прекарайте няколко часа на работа. Тогава успехът във всяка сфера на живота е гарантиран.

Космически съвет: Намерете идеалния баланс.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ