ОВЕН – Любовта ще ви помогне да забравите проблемите си. Но дори и тогава ще има хора, които ще продължат да очакват внимание. Финансовите ви възможности нарастват, правейки живота ви по-спокоен.

ТЕЛЕЦ – Случайна или нарочна среща ще събуди у вас позабравени чувства. Интересни неща ще изплуват в съзнанието ви и ще говорите за бизнес, любов и бъдеще. Възползвайте се от контакта.

БЛИЗНАЦИ – Онези, които търсят поле за изява ще открият нови възможности точно в днешния ден. Работен проект ще ангажира времето на други и ще ги накара да потърсят нечие съдействие.

РАК – Проблемите на близките ви ще се превърнат във ваши, щом с готовност откликнете на нуждите им. Това няма да ви притесни и ще работите по решаването им, за да се чувствате спокойни.

ЛЪВ – Служебните задачи в съчетание с битовите ще повишат ангажираността ви, а настроението понижено. Отговорностите ще ви тежат, затова не отхвърляйте предложения за помощ от близки приятели.

ДЕВА – Приятелите ще ви бъдат емоционална подкрепа и това ще стопли душата ви. Намерете време за малко отдих. Силни сте и внушавате усещане за сигурност, нещо от което всеки се нуждае.

ВЕЗНИ – Любовта ви изпълва с енергия и добри мисли. Днес сте проводници на позитивни послания и нищо чудно, че на човек му е приятно в компанията ви. Раздавайте се и не се щадете излишно.

СКОРПИОН – Ставащото е показателно и ако сте проникновени, ще разчетете знаците на съдбата. Взели сте присърце служебните проблеми и решаването им е от първостепенна важност за вас.

КОЗИРОГ – Упоритостта ви ще ви изведе до пълен успех. Някои ще пътуват по работа или за развлечение. Въпреки умората, ще има какво да ви зарадва и на какво да се насладите след динамичния си ден.

ВОДОЛЕЙ – Нищо даром няма да получите, но не загърбвайте хората, които ви помагат безусловно, с такива като тях трябва да се обвързвате. На дамите им предстои вълнуващо преживяване.

СТРЕЛЕЦ – Възможна среща с роднини ще ви натовари, но ще побързате да се освободите от тази компания. Ако ви се наложи да изпълвате ангажимент, който не сте предвидили, не се отегчавайте.

РИБИ – Ще получите информация, с чиято помощ ще ускорите постигането на целите си. Пред вас ще се отвори прозорец от възможности и не ви остава друго освен да работите по реализацията им.

 1. Как се ядосва всяка от 12-те зодии? Кои са най-избухливи и кои са най-тихи?
 2. Секс хороскоп! Кои са най-добрите зодии в леглото
 3. За какво фантазират различните зодии?
 4. Злите демони на зодиите
 5. Ароматите по китайския хороскоп

A.B.B.A – Forever Gold 

 1. НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...