Овен (21 март-19 април)

Бъдете внимателни днес! Амбициите ви се пробуждат днес и можете да бъдете безмилостни в постигането на целите си. Бъдете мъдри и внимавайте за ограниченията. Времето е всичко.

Телец (20 април – 20 май)

Това е ужасен ден за дискусии относно политиката, религията и националните въпроси по две причини: тъй като Марс и Плутон са свързани, ситуациите могат да излязат от употреба. Второ, поради предупреждение на луната, нищо няма да се направи. Забравете за това.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Не се забърквайте в спорове за съвместно имущество, застрахователни плащания и наследство, защото това е лош ден за тези дискусии. Отложете тези разговори до друг ден – в идеалния случай в петък.

Рак (21 юни-22 юли)

Трудности с партньори и близки приятели директно възникват днес, защото хората са взискателни, упорити и нетърпеливи. (не всички – но много.) Затова направете почивка и направете крачка назад. Бъдете търпеливи към любимите си хора и се потрудете заедно да се разбирате. Днес нищо важно.

Лъв (23 юли – 22 август)

Ще работите усилено, за да постигнете това, което искате днес, заради личните си амбиции и натрупаната енергия. Въпреки това, по-голямата част от този ден е тревожен лунен сигнал . Затова не се примирявайте с нищо важно. Ограничете разходите си за храна, бензин и други.

Дева (23 август – 22 септември)

Това е труден ден. От една страна това е творчески, игрив ден. Има обаче и влияние, което прави всички супер агресивни. Затова пазете се от всевъзможни катастрофи. Бъдете търпеливи към децата си по същия начин, за да избегнете внезапни проблеми.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Семейните дискусии днес не са лесни, защото всеки се смята за прав. Никой не иска да прави компромиси, всъщност това е ден, в който хората са директно упорити. Затова продължете с повишено внимание. Ограничете разходите си.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Избягвайте опасните райони днес, защото хората са агресивни и склонни към гневни изблици. Освен това, бъдете спокойни и търпеливи в разговори със съседи, братя и сестри и роднини, за да поддържате мира. Избягвайте важни решения и покупки.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Спорове за пари, паричен поток, печалба или нещо, което ви принадлежи, могат да възникнат днес. Ако това е така, това може да бъде тежък „сблъсък“ на интереси. Въпреки това, по-голямата част от този ден е лоша за финансови дискусии. Бъдете умни. Отменете тези разговори. Не ходете по магазини.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Можете да се чувствате агресивни днес, защото и Марс, и Плутон са подредени във вашия знак, което ви кара да искате да поемете контрола и да управлявате всичко, което се случва около вас. Това ще ви помогне да свършите упоритата работа и да направите големи промени, но може да ви направи и безмилостни.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Някой задкулисие може да работи срещу вашите интереси. Запомнете това. Това е труден ден, особено защото по-голямата част от деня е под знака на луната. Не пазарувайте и избягвайте важни решения. Ако смятате, че се случва нещо подозрително, това е така.

Риби (19 февруари – 20 март)

Бъдете внимателни, когато общувате с приятели и групи днес, защото конфликтите с его лесно могат да възникнат. Избягвайте хората, предразположени към насилие. Не настоявайте да вървите по своя собствен път, защото днес има предупреждение на Луната. Това е лош ден за важни решения, лош ден за пазаруване.

Ennio Morricone – Le vent, le cri
loading...