♈ Овен

Сезонът на Овена започна! Вселената ви предлага чист лист – шанс да започнете отначало във всеки смисъл на думата. И така, какво ще правиш? Какви семена смятате да засадите? Сега не е моментът да се въздържате. По-добре вярвайте в невъзможното и запомнете: това, което търсите, търси вас. Това е вълшебно усещане, нали? Знайте, че висшите сили ви подкрепят по пътя към вашата мечта.

Космически съвет: Скоро ще имате шанс да започнете отначало.

Алкохолен хороскоп: каква напитка сте според зодиакалния си знак

♉ Телец

Тайната на вашия успех днес е абсолютното участие в процеса, независимо дали става дума за работа, творчество или лични взаимоотношения. Понякога изпълнявате задълженията си като по инерция, но сега този подход е неприемлив. Този начин на мислене не само не дава желаните резултати, той убива потенциала ви! Намерете бизнес, с който се захващате с удоволствие и страст, привлечете подкрепата на близки и съмишленици и постигнете успех.

Космически съвет: вложете цялата си сила и страст в работата си, резултатът ще бъде зашеметяващ!

Какво го кара да му липсваш след раздяла, според зодията му

♊ Близнаци

Пролетта е тук, Близнаци! Време е да напуснете скривалището си и да пробиете в света. Отидете в парка или природата, послушайте пеенето на птиците, оставете отворените пейзажи да ви хипнотизират. Просто изберете подходящия ден за почивка, чиито снимки вече са нарисувани от вашето въображение.

Космически съвет: Имате нужда от дигитален детокс.

Кое сладко изкушение си според зодията?

♋ Рак

Всички имаме уникален начин да се свържем със силите на Вселената. Някои палят свещи на олтарите си, а други танцуват боси под звездите. Днес последните ви напомнят, че няма правилен или грешен път. Път без път е това, което е най-скъпо на сърцето ви. Днес се доверете на това, което ви идва на ум под формата на видения и прозрения.

Космически съвет: Отговорите, които търсите, ще дойдат естествено.

Страст, любов, емоции… Шестте перфектни двойки зодии

♌ Лео

Понякога се зацикляте твърде много на парите и тяхната роля в живота ви. В моменти на финансови затруднения изпитвате страх и несигурност, но в действителност това е просто още един етап. Не забравяйте, че всички трудности са временни. Освен това те помагат да се разбере дали избраният път наистина е правилният. Така че оставете настрана паниката и се съберете: всичко, от което се нуждаете сега, е да се успокоите и да направите план за действие.

Космически съвет: Финансовите проблеми са само временни, не се тревожете твърде много.

Финикийски хороскоп според деня на раждане от седмицата

♍ Дева

Когато нещо не върви по начина, по който искате, е лесно да го отпишете като провал или машинации на съдбата. Вселената обаче не те наказва, Дева. Вселената също не отказва да ви даде своя дял от благословии. Това, което трябва да бъде твое, винаги се появява в живота гладко. Така че, доверете се на висшите сили и знайте, че всичките ви молитви ще бъдат отговорени. С течение на времето ще разберете защо са били необходими тези трудности.

Космически съвет: Преодоляването на несгодите ни прави по-силни.

Кои жени са най-апетитни според зодията

♎ Везни

Това, което търсите, не съществува, Везни. Спрете да търсите нещо извън себе си, за да се почувствате пълноценни. Спрете да се вкопчвате в миналото, за да се чувствате в безопасност в този несигурен свят. Време е да разрушите всички илюзии, които ви пречат да спечелите свобода. Направете първата крачка към нещо ново. Дори ако тази стъпка ви плаши до смърт.

Космически съвет: Време е да се доверите на Вселената и да поемете голям риск.

ЗОДИИТЕ: КОЛКО Е ГОЛЯМА НАЙ-ГОЛЯМАТА КИФЛА?

♏ Скорпион

Не е нужен някой друг, за да вярва в себе си, Скорпион. Нямате нужда някой друг да ви каже, че сте достойни и заслужавате мечтите си. Днес звездите ви призовават да бъдете свой най-добър приятел и свой собствен ментор в живота. Тогава ще намерите вътрешната сила и потенциал да направите скок на вяра в посоката, в която се чувствате призовани.

Космически съвет: Имате достатъчно собствени сили, за да сбъднете мечтите си.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИТЕ /ВИДЕО/

♐ Стрелец

Вашите цели и мечти със сигурност са красиви, но нещо постоянно ви пречи да постигнете плановете си. Може би сте се самосъжалили и не сте положили необходимите усилия. Или може би са били прекалено самоуверени. Време е да погледнете трезво на нещата и да изберете най-ефективната стратегия. Но основното е да работите усилено за успешното завършване на проекта. Фокусирайте се и действайте. Не бъдете мързеливи!

Космически съвет: Не е достатъчно да си пожелаеш желание, ще трябва да работиш усилено, за да го сбъднеш!

Какво е казал Господ на всяка зодия?

♑ Козирог

Дуалността е съществена част от живота. Болката не може да съществува без удоволствие, тъгата не може да съществува без радост, екстаз и блаженство. Отхвърляйки едното, вие едновременно се затваряте от другото. Така че приемете всичко спокойно, Козирог – светло, тъмно и много нюанси между тях. Това прави човешкото преживяване толкова уникално.

Космически съвет: Не се затваряйте от света, дори ако понякога ви боли.

Кои са най-големите слабости на всяка зодия? (I част)

♒ Водолей

Промяната, на която се надявахте и за която се молихте, идва, Водолей! Това са промените, за които съзнателно призовавате от известно време. Така че следете внимателно какво се случва. Помислете за кои неща от миналото трябва да държите и какво можете да оставите след себе си. Вселената ще покрие гърба ви и ще стъпите на краката си, независимо какво!

Космически съвет: Дългоочакваните промени ще дойдат в живота ви скоро.

Кои са най-големите слабости на всяка зодия (II част)

♊ Риби

Има промяна, Риби. Промени, които водят към по-добро. Ако не можете да контролирате скоростта, с която нещата са на път да се променят, просто затегнете колана и наблюдавайте возенето. Вярвайте, че ви чака един от най-красивите етапи в живота. Да, ще бъде адски страшно да оставим миналото зад себе си. Но вие сте готови за това. Вие сте готови от много дълго време.

Космически съвет: Затегнете предпазния колан и кажете „да“ на пътуването към нов живот!

Тази зодия изневерява най-много

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Marli Alexa
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА