Астрологичната прогноза предупреждава представителите на зодиака, че това е натоварена и тревожна събота. 

Овен

Този уикенд Овен значително увеличава вероятността от професионален успех и кариерно израстване. Ще повярвате в собствените си сили още повече и ще осъзнаете, че можете да постигнете много. Астрологичната прогноза изисква самообразование.

Телец

На 23 май зодиакалният знак Телец ще трябва да решава сложни проблеми с неистов темп. Скоростта се увеличава и вие сте принудени да поддържате невероятно сложен ритъм. Но като награда ще имате време да се възползвате от много съдбовни възможности от съдбата.

Близнаци

Това не е най-добрата събота за Близнаци, които са лишени от дара на общуване и не могат да намерят общ език с другите. Реагирате твърде бурно на коментари, критики и шеги, които ще доведат до сериозен конфликт.

Рак

Имате всички шансове да се изкачи по кариерната стълбица, защото утре ще се превърнете в талантлив изпълнител. Вие сте невероятно внимателни, съсредоточени и бързи. Представителят на зодията не се страхува да поеме отговорност и да решава сложни въпроси.

Лъв

Събота е идеалното време да се подредите. Лъв трябва да проучи ситуацията и да разбере дали се движите в правилната посока, колко удобна е работата и дали сте правили грешки в миналото. Все още имате възможност да пренапишете бъдещето.

Дева

Зодиакалният знак Дева ще може значително да се придвижи напред и да достигне ново ниво, ако започне с нетърпение да трупа опит. За вас това е знанието, което ще се превърне в най-важната сила, с помощта на която ще бъде възможно да заемете нова позиция.

Везни

Днес Везните ще предпочетат да прекарат един ден, гмуркайки се в информация. Влезте дълбоко в книги, списания, вестници, интернет или чат. Хороскопът насърчава такава страст, защото ще получите ценна информация, за да печелите.

Скорпион

Скорпион е критичен и раздразнителен, така че днес може твърде рязко и рязко да говорите за другите. Астрологичната прогноза забранява да говорите на духовни теми с членове на семейството, защото рискувате да обидите някого лошо.

Стрелец

За да постигне желания успех, Стрелец трябва да заложи на подобряване на отношенията с хората в събота. Привличате другите и знаете как да ги спечелите. Така че отделете време за нови познанства.

Козирог

Събота е сложен, натоварен и натоварен уикенд за Козирог. Хороскопът обаче отбелязва, че във всяка ситуация представителят на зодиака успява да остане спокоен и спокоен, което поддържа производителността на високо ниво и помага да се справи с тежестта на отговорностите.

Водолей

За зодиакалния знак Водолей 23 май е най-успешният и благоприятен ден. Накрая усетете вътрешна хармония и мир. Забранено е да сте скромни, защото това е моментът на вашия триумф. Опитайте се да споделите своите победи и постижения със света.

Риби

Хороскопът за Риби насърчава Рибите да правят рутинни дела през уикенда, но в същото време да подхождат към всичко от творческа гледна точка. Ще можете да погледнете различно на много въпроси и да намерите ползи там, където другите дори не са мислили да гледат.

Roxette – It Must have been love – BG PREVOD
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...