♈ ОВЕН Малките емоционални препятствия, които затрудниха връзката ви, най-накрая са зад вас и днес вие и вашата половинка ще бъдете спокойни, както никога досега. Опитайте се да прекарвате повече време заедно и да откриете причината за миналите разногласия. Ако личната среща все още не е възможна, в краен случай има телефон или имейл. Трябва да демонстрирате сериозните си намерения, в противен случай проблемите няма да изчезнат.

ТЕЛЕЦ Вашето новооткрито щастие може да донесе радост на много хора, защото те ще бъдат толкова щастливи за вас, колкото и вие. Затова споделете положителните си емоции с тях и говорете какво ви кара да се усмихвате. Ще се изненадате колко много ви подкрепят хората. Освен това откритото общуване ще ви помогне да заздравите отношенията с другите и да ги изведете на ново ниво, когато споделяте проблеми и радости с тях.

Доказано е представителите на коя зодия са с най-труден характер

♊ БЛИЗНАЦИ Историите от миналото са идеалният източник на вдъхновение, от който да черпите сили за изграждане на бъдещето, така че отделете този ден, за да поговорите с любимите хора и да ги попитате за старите дни. Задайте някои водещи въпроси и се опитайте да разберете колкото е възможно повече за определена ситуация. Отговорите им може да ви изненадат, но във всеки случай ще бъдат верни. След като сте получили възможно най-много информация, започнете да изпълнявате своите далечни планове.

Идеалният мъж съществува за жената във всяка възраст

♋ RAK Дипломацията, разбира се, е добра, но на правилното място и в точното време и днес определено не е денят. Трябва да демонстрирате сила на волята на другите и да поемете контрол над ситуацията. Така предпазвате хората от кавги. Имате нужда от напредък и за да го постигнете, трябва да ръководите целия процес от началото до края. И не се притеснявайте какво мислят другите за вас. Освен това в този случай крайният резултат е много по-важен.

Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете

♌ Лъв Ако днес се окажете в нова ситуация или среда, въздържайте се от всякакъв риск. Днес ще бъде трудно да се постигне пълна яснота. Ще ви отнеме много време, за да се ориентирате в ситуацията, така че е най-добре да си сдържате езика и да избягвате всякакви конфликти. Освен това избягвайте всяка дейност, която може да постави под въпрос репутацията ви. Извършихте много усърдна работа по имиджа си и можете да го развалите само с едно необмислено действие.

Зодиите, които са най-страстни в спалнята

♍ ДЕВА Може да останете с впечатлението, че целият свят е вдигнат срещу вас, но не всичко е толкова страшно. Не трябва да се ограждате от хора с празна стена на безразличие и да прекарвате време сами. Не отказвайте примамливи предложения да посетите някое малко събитие. Ако искате да си прекарате добре, така да бъде, така че не се крийте зад четири стени и не се отричайте от целия свят, защото денят не се е получил малко.

Характерът според краката

♎ ВЕЗНИ Един от вашите приятели се лута твърде дълго в света на мечтите и фантазиите, така че трябва да проведете превантивен разговор с него и да го върнете на грешната земя, преди мечтите му да го отведат в грешната посока. Въпреки че да кажете на другите как да живеят правилно не е ваша работа и като цяло е неблагодарна задача, все пак трябва да насочите приятеля си по правилния път, преди да се случи нещо ужасно. Просто е невъзможно да се предвиди точно как един приятел ще реагира на думите ви, така че трябва да рискувате.

Вижте коя индианска зодия сте

♏ СКОРПИОН Свежият въздух е най-доброто лекарство за всички болести, както физически, така и психически. Така че, ако ви измъчва главоболие или лошо настроение, бързо се приближете до природата и дишайте дълбоко. Освен това, когато се окажете не в тесните помещения на апартамент, а например в същия парк, ще можете значително да разширите границите на съзнанието си. Това ще ви помогне да погледнете на много неща от различна гледна точка, което от своя страна ще разкрие детайли, които преди са били невидими за вас. Предизвикайте своите вярвания и стереотипи и ще можете да видите света по нов начин.  

Какво издава червилото ти за теб

♐ СТРЕЛЕЦ Напоследък популярността ви постоянно расте, но днес ще трябва да слезете от небето на земята. В този ден може да възникне някаква много неприятна ситуация, когато не успеете да убедите другите, че сте прави, в резултат на което авторитетът ви ще бъде сериозно разклатен. Освен това наистина ще сгрешите и действията ви може дори да имат тъжни последици. Но както и да е, много скоро всичко ще си дойде на мястото и хората отново ще започнат да ви слушат.

Пълен любовен хороскоп

♑ КОЗИРОГ Вие сте късметлия – вашите недостатъци са просто уникални и влияят на живота ви по най-положителен начин, ако, разбира се, можете да го видите. Освен това знаете как най-добре да използвате слабостите си, за да ги превърнете в силни страни. Днес най-накрая ще разберете, че никой не е перфектен, а стремежът към идеала не е нищо повече от загуба на време. Просто бъдете себе си и приемете всичките си минуси, особено след като те не ви създават проблеми.

Грешки, които жените допускат в леглото

♒ ВОДОЛЕЙ Опитайте се да прекарвате повече време с хора, които не споделят вашата гледна точка по даден проблем. Те могат да представляват различни слоеве на обществото, културата или религията и съответно да виждат света по различен начин от вас. Такава комуникация може да бъде много образователна. Това ще бъде безценен опит, който няма да можете да придобиете, общувайки изключително с вашите съмишленици.

По-богат мъж, по-доволна от секса жена

♓ РИБИ Ако изпитвате страхопочитание към някои от връзките си, тогава днес е идеалният момент да ги укрепите и да ги изведете на следващото ниво. Въпреки това, трябва да дадете предпочитание на личната среща, тъй като имейлът или телефонът все още не са се научили да предават всички нюанси на емоциите, които проблясват на лицето на събеседника. Освен това комуникацията лице в лице допринася за по-конструктивен диалог. Покажете на човека, когото харесвате, колко е важен за вас.

 • Sophie Lloyd – Delusions

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”
 2. ДОБРУДЖАНЦИ
 3. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 4. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 5. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 6. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 7. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 8. БЪЛГАРИТЕ
 9. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Еva Padlock
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Deep Purple – Soldier of Fortune

 • Една прекрасна песен.! Лара Фабиан „Обичам те“ !!!