Днес, 22 юни, Луната е в знака на Овен. Първата половина на този ден ще бъде благоприятна за работа, а през втората половина звездите се съветват да обърнат внимание на романтичните дела.

♈ Овен

Някаква ситуация от миналото е здраво заседнала в главата ви. Много е важно да разберете, че този проблем не може да бъде решен чрез непрекъснато превъртане в главата си. Най-доброто, което можете да направите в този момент, е да простите на себе си или на друг виновник за преследващия момент от миналото и да се откажете от болезнената тема.

Космически съвет: правилните отговори ще дойдат с времето.

♉ Телец

Телец, опитваш се да закопчаеш всички около себе си с един вид колан, преди да закопчаеш своя. Вие компрометирате собствените си нужди за удоволствието на другите. Недостатъкът на тази ситуация е, че не можете да направите другите щастливи, докато не работите върху себе си. Обърнете внимание на здравето си: психическо и физическо.

Космически съвет: Време е да започнем революция в околната среда.

♊ Близнаци

Струва ти се, че целият свят се обърна срещу теб, но той винаги беше в отбора ти. Помислете отново и най-накрая влезте в творческо сътрудничество с Вселената. Обърнете внимание на знаците и ги тълкувайте правилно.

Космически съвет: Започнете да си сътрудничите със света около вас.

♋ Рак

Приключихте с бягането в кръг. И това е добре, защото е време да спрем да се заяждаме със старата травма и да се отворим за нови възможности. Прекарвайте повече време с партньора си, защото можете да създадете цял свят заедно.

Космически съвет: Потопете се все по-дълбоко в океана на интимността.

♌ Лъв

Този ден от живота ви ще бъде посветен на радикалната честност. Става дума за разбиране кой си всъщност, а не кой другите искат да бъдеш.

Космически съвет : Избягвайте конфликти.

♍ Дева

Звездите привличат вниманието ви към финансови въпроси. Обобщете тримесечните резултати. Изглежда сте забравили нещо. Трябва ли да изпратите документи? Плащане на сметки? Да се ​​обадя на партньор? Направете всичко възможно да ускорите процеса от ваша страна, ако го дължите, но в същото време се уверете, че изплащате и дълговете си.

Космически съвет: Излезте от дългове.

♎ Везни

Везни, вие се учите. Ще научите, че не е нужно да правите всички щастливи за сметка на собственото си щастие. Грижата за себе си е приоритет, а не опция. И все пак, за да станеш щастлив, не е нужно толкова много.

Космически съвет: Намерете източник на радост.

 • Кажи ми каква зодия е Той, за да ти кажа коя…

♏ Скорпион

Седмицата започва с добра нотка. Спите осем часа, ядете зеленина, посещавате редовни уроци по йога, прекарвате време сред природата и се научавате да практикувате психически баланс. Въпреки това, ето нещото: лесно е да останеш мотивиран, когато тепърва започваш и да се окажеш преяждащ, когато наближи уикендът. Съберете се.

Космически съвет: бъдете умерени.

 • Аромат на рози в колите намалява катастрофите

♐ Стрелец

Правилата не просто съществуват. Но е важно да запомните, че само защото моделът работи за някой друг, не означава, че ще работи и за вас. Изисква се задълбочена оценка. Намирането на свой собствен уникален път е тайната да останете мотивирани.

 • Бразилският ангел на Victoria’s Secret: Лаис Рибейро (СНИМКИ)

Космически съвет: Намерете работния механизъм в поведението.

♑ Козирог

Няма съмнение, че сте работили повече от всякога. Но забравихте ли да се грижите за себе си? Може би в суматохата на работа забравяте да се храните правилно? Днес трябва да намерите баланс между лично и професионално.

Космически съвет: Грижете се за себе си.

 • Пророкът дядо Влайчо надминава Ванга по предсказания

♒ Водолей

Това, което звездите ви молят да направите днес, е да преминете отвъд доброто и злото и да приемете обстоятелствата, каквито са. Приемането е мощен подарък, Водолей, който ще ви помогне да постигнете динамична промяна в живота си.

Космически съвет: Приемете обстоятелствата.

 • РУСАЛКИ В… ПУБЛИЧЕН ДОМ

♊ Риби

Лятното слънцестоене събужда вашата вътрешна магия. Вие сте в настроение да извадите котела си и да запалите смъртоносна смес от магия и лудост. През периода на възстановяване на вътрешната си сила помислете какво струвате? Може би днес ще трябва да кажете „да“ или „не“ в отговор на предложение, променящо живота.

Космически съвет: Знайте стойността си.

 • Страховит мутант с едно око се пръкна в Индия, местните го…

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА