ОВЕН – Мислете позитивно и бъдете отворени за новите предизвикателства, които идват. С конструктивните си решения ще бъдете полезни затова да сте в добра форма е просто задължително.

ТЕЛЕЦ – Заобиколени сте от хора, които ви обичат и вдъхновяват за творчески изяви. Убедително ще налагате присъствието си там, където бихте желали да се реализирате, независимо от съпътстващите ви трудности.

  • Разберете кой е вашият покровител според датата на раждане и от какво ви пази

БЛИЗНАЦИ – Обстоятелствата около вас ще са така сложени, че ще позволяват изява на способностите ви, стига да поискате и се възползвате от тях. С изострени сетива, ще се посветите на поредната си идея.

РАК – Денят ще е различен за различните групи представители на знака. Част от вас ще търсят разнообразието, отдавайки предпочитание на силните емоции. Други ще се посветят на по-земни неща.

ЛЪВ – Денят ви ще е наситен на събития, емоции и вълнуващи срещи. Сред съмишленици и хора, които обичате ще споделяте мисли, намерения и по-приятни неща, както ви се харесват доста.

ДЕВА – Ще намерите подходящите думи и действия, с които да балансирате емоциите около себе си и решите семеен или друг възникнал проблем. Някои ще търсят уединение и така ще подобрят настроението си.

ВЕЗНИ – Изборният ден ще направи много от вас активни още от сутринта. Очакванията ви са и други да последват примера ви, но всичко е индивидуално. Много от вас се чувстват уморени.

СКОРПИОН – Започнатото в последно време ще го приключите днес, или с днешния ден ще поставите началото на нещо ново. Всичко ще зависи от вас и в този смисъл е добре да се приведете в подходящата форма.

СТРЕЛЕЦ – Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си.

КОЗИРОГ – Ще бъдете полезни, ако насърчите човека до вас прояви уменията си. В замяна на това ще получите уважение и сърдечност във взаимоотношенията ви, което ще ви се отрази обновяващо на самочувствието.

ВОДОЛЕЙ – Заредени сте с добри идеи и това ви помага да прекрачите бариерата на ограниченията, най-вече в мисленето. Ще ви се отдава да решавате проблемите, намирайки правилните решения и хора.

РИБИ – Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Коментирай