ОВЕН – Днес сте настроени твърде романтично и любвеобилно, добре би било ако и партньора отвърне на чувствата ви. Добре би били ако прекарате вечерта извън дома, в някое заведение.
ТЕЛЕЦ – Днес напрежението на работното ви място ще се повиши с още една октава. Колкото и да сте търпеливи, това което ще се случи днес вече ще ви дойде малко в повече.

Хумористичен Китайски Хороскоп

БЛИЗНАЦИ – Днес е възможно да се обтегнат отношенията с ваши близки роднини (братя или сестри). Опитайте се да избягате споровете или пререканията с тях, отстъпете.
РАК – Работният ден ще ви се стори по-дълъг от обикновено. Следобедът ще бъде по-успешен и ще работите с желание. Няма да сте в настроение за шеги. Деловите срещи, които ще проведете, ще бъдат плодотворни.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

ЛЪВ – Днес ще сте в движение през целия ден, няма да се застоявате дълго на едно място. Ще бъдете припрени и в отношенията с околните – нещо, което е неспецифично за вашата природа.
ДЕВА – Няма да запомните днешния ден с нещо добро. Много работа, съпътствана от напрежение, нямате време дори да изпиете едно кафе на спокойствие. Вечерта ще се нуждаете от грижи и внимание.

Каква домакиня сте според зодията си?

ВЕЗНИ – Ако имате съдружници или бизнес партньори, то днес отношенията с тях може да се обтегнат. Ако отпреди имате недоразумения, добре е днес да ги изгладите. Търсете баланса на интересите.
СКОРПИОН – Днес работите всеотдайно и с пълно себераздаване. Не очаквайте благодарност обаче. Колкото и да се стараете, колегите или клиентите ви няма да оценят усилията ви.

Тест: С кои зодии имате най-голяма сексуална съвместимост?

СТРЕЛЕЦ – Денят е критичен за вас, ще бъдете свръхемоционални, така че в работата преценявайте три пъти последствията от поведението си преди да предприемете каквито и да било действия.
КОЗИРОГ – Като че ли сте изпаднали във финансова криза. Добре е да помислите дали не можете да осигурите допълнителни източници на доходи за вас и вашето семейство.

Фобиите на зодиите

ВОДОЛЕЙ – Добре е да се замислите дали не отделяте повече време на служебните си ангажименти за сметка на семейството си. Измислете начин да им организирате някакво забавление вечерта.
РИБИ – Днес ще направите всичко възможно да докажете на себе си и на света колко сте добри в професията. В края на деня ще изпитате дълбоко удовлетворение от постигнатото.

BZN ~ Besame Mucho

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

Uploaded by Dorothy Fratoni
 1. СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”
 2. ДОБРУДЖАНЦИ
 3. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 4. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 5. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 6. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 7. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 8. БЪЛГАРИТЕ
 9. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国–保加利亚
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Boutinela Girl
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Come Back to Me
loading...