Овен

Звездите съветват Овен на 22 септември да внимават за здравето си. На първо място, избягвайте стресови ситуации, защото те могат да станат основната причина за лошо здраве.

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Телец

22 септември Телецът ще може да хване късмета за опашката. Успехът ще се усети навсякъде, както по финансови въпроси, така и в романтични отношения.

Диета под знака на Зодиака

Близнаци

Близнаци, нивото на вашата енергия е непредсказуемо в момента. Можете да го балансирате, като добавите физически упражнения към живота, особено на чист въздух.

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

Рак

Звездите съветват Раците на 22 септември да не позволяват на това, което се случва около тях, да влияе твърде много на настроението. Пазете контрола върху светогледа си и отношението си към хората и ситуациите.

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Лъв

Хороскопът за 22 септември казва на Лео, че ще имат лесен и приятен ден, всяко малко нещо ще донесе радост. Но само ако забравите за всички проблеми.

Вкусовете се определят от зодията

Дева

На 22 септември звездите ще напомнят на Девата: човекът, който ви липсва, също мисли за вас. Той скоро ще се появи в живота ви и ще го обърне с главата надолу. Ще бъдете много щастливи.

Уникален любовен хороскоп! Кои са най-верните зодии?

Везни

Най-накрая Везните ще имат личен живот на 22 септември. На този ден можете да изповядате любовта си и да направите подарък. След това ще се проведе разговор, от който ще разберете какви планове изгражда вашият партньор по отношение на вашите отношения.

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Скорпион

Скорпиони, в живота ви се случва много сега и не бива да се разсейвате от дреболии. Съсредоточете се върху решаването на проблемите си и преодолявайте предизвикателствата на съдбата едно по едно.

Кои жени са най-апетитни според зодията

Стрелец

Стрелецът трябва да бъде активен и да работи върху своите цели. Особено за тези, които жадуват за увеличение на доходите и професионална реализация.

Мъж изготви уникален хороскоп: Всички жени са змии – вижте коя е вашата!

Козирог

Козирозите, звездите съветват 22 септември да не обсъждат важни въпроси. По-добре се заемете с емоционалните разговори, което значително ще ви добави вдъхновение.

Зодиите и храните

Водолей

Водолеят 22 септември трябва да се настрои на енергична дейност. Ще намерите много проблеми. Вероятно е до края на деня да се почувствате уморени и раздразнени.

Зодиите са плодородни или ялови

Риби

Риби на 22 септември чакат приятни дела. Можете да се потопите в семейните дела, оставяйки работа за още един ден.

Tonči Huljić ~ Season
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

“Любовь в Сентябре” ( Cаксофон Ф. Папетти)