ОВЕН – Последователността в действията ви е гаранция за вашия успех. Добре владеете умението да извличате най-доброто за себе си от всяка ситуация, така ще бъде и днес.

Ефектът на високите токчета

ТЕЛЕЦ – Ще подчините голяма част от времето и мислите си на работата, но вие най-добре знаете, че си заслужава усилието. Потиснете егото си и не късайте мостовете с онези, които са ви разочаровали. Наред с текущите си задачи ще осъществите срещи и ще работите за постигане на споразумения от взаимен интерес с партньорите си по бизнес. Мотивирани сте и ще работите повече.

Британките с по 4 любовници едновременно, докато си търсят съпруг

БЛИЗНАЦИ – Можете да имате повече и да постигнете целите си само, ако работите упорито и без колебание. Подобряване на бизнеса е сред приоритетите ви и всичко, свързано с парите ви.ТЕЛЕЦ – Общуването с приятни хора ще ви помогне да се отървете от тревожните си мисли и да разведрите деня си. Интересът ви към духовното и всякакво очистване е предпоставка за бъдещи успехи.

Лакът за нокти говори за характера на жената

РАК – Ако имате индикации, които говорят за назряващ здравословен проблем незабавно се консултирайте със специалисти. Мислете по-ведро. Ново начало за някои, свързано с работа.

Сексуалният заряд на копринените чорапи

ЛЪВ – Посрещнете предизвикателствата, най-вече от бизнес и личен характер, като не прехвърляте товара върху хората от обкръжението си. Делата ви изискват да се съобразите със ситуацията.

17-те най-лоши модни грешки

ДЕВА – Забавянето на започнати проекти ще ви накара да потърсите нови възможности за справяне със ситуацията. Следвайте сърцето си, особено в интимните си преживявания.

Виното издава характера на човека

ВЕЗНИ – Събитията ще са добри за вас и ще върнат доверието и вярата ви в доброто. Ще получите каквото очаквате, благодарение на което удобствата в бита ви ще нараснат значително.

ВИНЕТУ: Защо от умна жена няма как да се получи добра съпруга?

СКОРПИОН – Развитията около делата ви ще ви зареждат с ведро настроение и помогнат по-лесно да преодолеете дребните неща, които ви огорчават. Не се притеснявайте, всичко ще се подреди.

Най-противните десет професии в света

СТРЕЛЕЦ – С присъствието си ще въздействате на мнозина да подкрепят хуманна кауза. Участието ви в този проект ще даде резултати. И въпреки всичко бъдете предпазливи, не говорете излишно.

Индийски бизнесмен покани на сватбата на сина си 18 хиляди вдовици

КОЗИРОГ – С подбрани от вас хора ще градите общи задачи. Ако обмисляте нов бизнес или разширяване сферата си на дейност, ще получите навреме информация, осигуряваща ви възможности.

Виждали ли сте кожена Skoda?

ВОДОЛЕЙ – Многото задачи, които предвиждате днес ще отнемат от времето ви за отдих, но няма да съжалявате. За мащабността на идеи си се нуждаете от подходящ екип, с когото да ги осъществите.

За брюнетките с любов

РИБИ – Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си.

Sandra – Heaven Can Wait

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
Ella Bella
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Patrick Swayze – She’s Like The Wind Anton Ishutin Remix
loading...