ОВЕН – Ще разсъждавате върху събитията от последните дни, анализирайки причините и последствията. За много от вас те ще се окажат важни, заради промените, които ще ви засегнат.

ТЕЛЕЦ – Не винете никого, ако не сте в печеливша позиция. Подобрете слабите си страни, които ви правят по-уязвими и ще постигнете напредък. Предстояща среща ви прави неспокойни.

АСТРОЛОГИЧЕСКИ ХОРОКОП ЗА 2021 ГОДИНА – ГОДИНАТА НА БЕЛИЯ МЕТАЛЕН БИК /ВОЛ/

БЛИЗНАЦИ – За да сте сигурни, че всичко ще премине добре започнете подготовката си от днес. Намерете време за семейството и дома си, не пренебрегвайте близките си и нуждите им.

РАК – Избавете се от всичко, което ви потиска и прави нещастни. Животът ви може да стане по-хубав, стига да се освободите от инерцията, която ви владее и потърсите достойни стимули за развитие.

Зодиите на домашните любимци

ЛЪВ – Романтичен флирт ще ви зареди с положителни вълнения, ако му позволите, и не отблъснете отсрещната страна. С желание за развлечения сте, за това направете нужното и си ги осигурете.

ДЕВА – Имате нужда от освежаване. Започващ проект ще ви натовари допълнително с работа, на днес мислете за себе си. Имате всички предпоставки да получите това, което искате.

Какво го кара да му липсваш след раздяла, според зодията му

ВЕЗНИ – Изхвърлете тревожните мисли, като се погрижите за физическото си и емоционално здраве. Спортувайте или се оставете в ръцете на опитен масажист, за да се освободите от напрежението.

СКОРПИОН – Компанията и разговорите с приятели ще ви накарат да се отпуснете и придобиете настроение. Партньорът ви също може да ви помогне да преодолеете стреса, който ви подтиска.

Секс навиците на различните зодии

СТРЕЛЕЦ – Забравете за нещата, които ви дразнят и отегчават. Ще се чувствате отлично сред хора със сходни на вашите интереси. Посетете кино или изложба, направете си екскурзия.

КОЗИРОГ – Следвайки интересите си, ще търсите контакт с хора, имащи отношение към нещата, които вълнуват и вас. Задълбочавате способностите си да вниквате в скритото, разчитайки знаците.

Скритите послания: Как влияят планетите и зодиакалните знаци върху човешките органи

ВОДОЛЕЙ – Ще намирате верния тон в общуванията си и ще получавате подкрепата, от която се нуждаете. Ще получите неочаквани придобивки. Благоприятно развитие на събитията.

РИБИ – Започнете с неотложните задачи и отдавайте необходимото внимание на всеки проблем, който стои пред вас. Даровете, с които съдбата ще ви изненада ще бъдат повече от желани.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Stefani Rodriguez
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Guns N’ Roses, Scorpions, Led Zeppelin, Bon Jovi, U2, Aerosmith | Best Rock Ballads 80s, 90s #1
loading...