Овен
Направете важен „пробив” на работното си място – това ще бъде оценено. Но не бива да се напрягате прекалено много днес.

Телец
Препоръчвам ви да отделите този ден за обобщаване и извличане от това на положителни и отрицателни житейски преживявания.

Близнаци
Този ден ще бъде благоприятен за вас, ако внимателно и любезно погледнете себе си и усилията си във връзка с живота си.

Рак
Можете да говорите и да мислите само добри неща за хората в този ден. И да благодарите на всички, които помогнаха и бяха просто до вас в изминалия труден период.

 

Лъв
Основното занимание на този ден ви очаква в късната вечер – това е дългосрочно планиране. Важно е не само да мечтаете, но и да записвате планове, като поетапно посочвате стъпките към тяхното изпълнение.

Дева
Можете да започнете този ден с “разбор” с вашето домакинство като цяло, и втората половина, по-специално. По-добре е да се опитате да се чуете и да приближите позициите си.

Везни
За да промените живота си към по-добро, не трябва пасивно да очаквате промени, но трябва да работите върху тях – да правите планове, да си поставяте цели и постепенно да се придвижвате към тях.

Скорпион
Хората, които ще ви разберат и подкрепят, ще бъдат близо до вас. И тази вечер трябва да се изразходва за обсъждане на незабавни планове с тях.

Стрелец
На мислите и идеите през този ден трябва да се даде малко време „да се настанят“ и постепенно да се оформят в печеливши области на дейност.

Козирог
Време е да помислите за финансовия сектор. Важно е да анализирате и претегляте всички опции, да помислите къде да инвестирате, къде да спестите и какво е по-добре да започнете да спестявате.

Водолей
Ако не знаете какво да правите, тогава този ден ще бъде изпълнен с вълнение, ревност и емоции от нулата. Просто трябва да се съберете, да направите план и да предприемете действия.

Риби
Ако изведнъж искате да промените коренно живота си този петък, отделете време и първо организирайте мислите си. И не забравяйте да проверите звездите – какво ви очаква през 2020 г.!

Twelve Bar Blues Band – You Gonna Need My Help Someday

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

I can’t live without You….