ОВЕН – Ще останете поласкани от нечие внимание и отвръщайки на жеста, ще го насърчите в намеренията му да постигне по-добри резултати. В бизнеса ще се наложи да балансирате.

ТЕЛЕЦ – Днес ще ви се наложи да се съобразявате с нечии интереси, наложени от създалите се обстоятелства покрай вас. Започнатите нови начинания ще ви носят настроение.

Необичайните великденски традиции по света

БЛИЗНАЦИ – Гаранция за безпроблемното протичане на планирано мероприятие е включването на повече специалисти в екипа ви. Усещането ще ви отведе при онези, с които се чувствате добре.

РАК – С ярката си позиция и отношение към дискутиран въпрос ще привлечете едновременно гнева и одобрението на повече хора. Нуждаете от някого, на когото да се доверите.

Нетрадиционни техники за боядисване на великденски яйца

ЛЪВ – Със силни аргументи ще убеждавате партньорите си в правотата на внесените от вас предложения. Везните ще натежат във ваша полза и ще се стигне до подписване на договор.

ДЕВА – Стремете се към решаване на проблемите своевременно и не задълбочавайте противоречията. С приветливо поведение ще ви бъде по-лесно да намирате правилния подход.

10 начина за боядисване на яйца

ВЕЗНИ – По-лесно ще намерите решение на финансов въпрос или друг, създаващ ви напрежение през последните дни. Използвайте деня и за постигане на договорености.

СКОРПИОН – По-бързо и лесно ще вземате решения и ще ги следвате. Природата се отваря за нов живот, което ще повлияе положително на мислите, настроението и плановете ви.

ВИНЕТУ: КАКВО ИСКА БЛОНДИНКАТА ОТ ЗЛАТНАТА РИБКА

СТРЕЛЕЦ – Всички срещи, свързани с бизнес и постигане на договорености могат да бъдат резултатни, но само не днес. Използвайте деня за усамотение или в компания на приятели.

КОЗИРОГ – Грижите за здравето не са загуба на време, а нещо полезно, което друг не може да направи. Хубаво настроение ще ви носи общуването с хора, с които имате общи цели.

Самотни мъже и жени – епидемията на новото време

ВОДОЛЕЙ – Постигнатите споразумения на работното място и в отношенията с партньора ще направят деня ви успешен. Духовните занимания ще ви помогнат да се освободите от стреса.

РИБИ – Овладейте страстите и желанията си, защото неведоми сили ще засилят влечението ви към алкохола, бунтарството и по-дръзки прояви. Може сериозно да си навредите.

  • SHAKIRA
Коментирай