Коалиция ГЕРБ-СДС в Добрич Републиканци за България ПП ГП Българско Лято
Българска Социалистическа Партия Движение за права и свободи

ОВЕН – С желание, усмивка и добра дума ще привличате интереса на околните към себе си. Пазете се от простудни заболявания и не се оплаквайте с повод и без повод.

ТЕЛЕЦ – Бихте могли да наситите атмосферата с добрите си помисли и действия така, че за всички около вас денят да стане наистина празничен. Споделеният момент е най-ценен.

Кои са най-приказливите в зодиака?

БЛИЗНАЦИ – Като добри организатори ще работите и довеждате започнатите дела до край. Бъдете не робувайте на предразсъдъци, дайте простор на интелигентността си.

РАК – Приходите ще са според очакванията ви. Общуванията ще повишават информираността ви. Среща с позабравен приятел ще ви припомни отминали моменти.

КАМЪКЪТ НА ВАШАТА ЗОДИЯ

ЛЪВ – Използвайте времето си днес за подготовка на лични въпроси. С конкретни действия ще ускорите работата си по тях, но и не само това. Добре е да повишите квалификацията си.

ДЕВА – Ще победите недостатъците си, ако сте честни пред себе си и ги признаете. Станете открити в отношенията си и не търсете непременно вината у другите, когато знаете грешките си.

Това са най-злите зодии – ще съсипят живота ви, бягайте далеч

ВЕЗНИ – Ще следвате програмата си, оставайки резервирани към предложения на хора, които не познавате добре. Имате сили да се справите с работата, но и с изкушенията.

СКОРПИОН – Практично и целенасочено ще следвате програмата си, възползвайки се от всичко, което може да ви бъде полезно. Дребните неща в определен момент играят важна роля.

СТРЕЛЕЦ – Ще успеете в делата, ако сте честни, принципни и разчитате най-вече на себе си. В интимния ви живот ще има развитие на връзка, която ви създаде доста притеснения.

КОЗИРОГ – Стартирането на нова задача или проект ще ви се отразят натоварващо, но ще подобрите бюджета си. Хора около вас ще останат доволни, ако изразите вниманието си.

Кажи ми каква зодия е Той, за да ти кажа коя…

ВОДОЛЕЙ – Ще отбележите развитие на въпрос или професионален проект, в който сте вложили немалко средства и труд. Възможно е изкачването ви на по-горна позиция.

РИБИ – Отнесете се по-спокойно към финансовите несгоди, които изпитвате, защото денят носи добри развития и в това отношение. Денят е подходящ за начало на промени.

НДТ ВИ ЧЕСТИТИ БАБИНДЕН С ТАЗИ ПОПУЛЯРНА ПЕСЕН!

  • Вика Цыганова – Русская Водка (+ LYRICS & TRANSLATION)
loading...