♈ Овен

Овен, прекарваме твърде много време, опитвайки се да контролираме всеки аспект от живота си. Бъдете прости. Съдбата отдавна е определила как ще се развие животът ви. Ако й се съпротивлявате, рискувате да се отдалечите от мечтите си и да се окажете в бездна от неприятности.

Космически съвет: Отпуснете се.

Тайната на красивите крака

♉ Телец

Телец, втората половина изисква вашето внимание. Уредете романтична среща или поне започнете да радвате партньора си с малки неща. Вашият егоистичен подход може да разруши взаимоотношенията. И ако все още не сте намерили другар, разгледайте по-отблизо заобикалящата ви среда и поканете на чаша кафе красив приятел или красавица, която познавате.

Космически съвет: Отделете време за личния си живот.

Кои са най-приказливите в зодиака?

♊ Близнаци

Близнаци, лошият късмет най-накрая изчезна от живота ви. Всичко, което предприемете през идната седмица, ще даде плод и то много бързо, а желанията ще се изпълнят като с магия. Основното нещо е да действате.

Космически съвет: Бъдете ентусиазирани.

Как да разпознаеш фалшивата любов

♋ Рак

Рак, не планирай нищо днес, защото всичко ще се преобърне. Но не се отчайвайте. За теб е още по-добре. Вземете за правило да се смеете в хаотични ситуации. Чувството за хумор ще ви помогне да преминете през всички трудности и да се разминете, дори когато изглеждаше невъзможно.

Космически съвет: Усмихвайте се независимо от всичко.

КАМЪКЪТ НА ВАШАТА ЗОДИЯ

♌ Лъв

Лъвове, приятели – това са хората, които винаги са били и ще бъдат с вас, независимо какво. Те те толерират такъв, какъвто си. Защо вместо любов те получават само упреци от теб? Бъдете по-меки, уговорете приятелска среща и изслушайте любимите си хора. Те имат нужда от това.

Космически съвет: Никога не забравяйте да видите приятелите си.

5 разгадани мистерии относно вашата половинка

♍ Дева

Дева, твоята беда е, че отказваш да търпиш и да чакаш. Постоянно искате незабавно решение на всички проблеми, но това едва ли ще се случи в близко бъдеще. Опитайте се да спрете и да разчитате на волята на Вселената.

Космически съвет: Спрете да бързате.

Това са най-злите зодии – ще съсипят живота ви, бягайте далеч

♎ Везни

Везни, в този ден е най-добре да се съсредоточите върху кариерата си. Ако отдавна мечтаете да смените работата си, време е да изпратите автобиографията си на всички. Ако искате увеличение на заплатата, кажете на шефа си за това и ако сте отлагали кадрови промени, тогава е време да реализирате плана си.

Космически съвет: Бъдете заети на работа.

Кои части от мъжкото тяло възбуждат най-много дамите

♏ Скорпион

Скорпиони, спрете да се биете за минали грешки. Това, което вече е разрушено, не може да бъде построено отново. Направихте това, което смятахте за най-добро по онова време и това е достатъчно. Време е да простите всички минали грехове, да обичате себе си такъв, какъвто сте, и да работите за бъдещето.

Космически съвет: Преместете фокуса си от миналото към бъдещето.

♐ Стрелец

Стрелец, ретрограден Меркурий не е виновен, трябва да поемете отговорност за действията си и да направите необходимото, за да разрешите ситуацията. За тези, които са обвинявали другите за своите неуспехи, е време да си спомнят, че само вие можете да промените живота си.

Космически съвет: Научете се да поемате отговорност за действията си.

Жестовете, които издават, че жената иска нещо повече от обикновени ласки

Козирог

Козирог, препятствия са поставени на пътя ви с причина. Те служат като напомняне, че постигането на всяка цел изисква значителни усилия. Ако седите безучастни, картината на бъдещето в главата ви никога няма да се сбъдне.

Космически съвет:  Време е да наваксаме.

Кажи ми каква зодия е Той, за да ти кажа коя…

♒ Водолей

Водолеите, вместо да се забавляват на парти, отидете на гости на близък приятел. Новите контакти днес няма да донесат нищо добро, но старите могат да ви помогнат да разрешите проблемите си и да разплетете плетеницата от противоречия. Запасете се с маршмелоу, вземете горещо одеяло – и тръгвайте!

Космически съвет:  Нуждаете се от душевен разговор.

54% от жените обичат мъже с брада

♊ Риби

Риби, днес е най-доброто време да обобщите работната седмица и да се отървете от всичко ненужно. Става дума не само за нещата и психологическите бариери, но и за хората. Помислете кой или какво ви пречи да се насладите напълно на живота.

Космически съвет: Изчистете живота си от всичко излишно.

Брадичката е най-ерогенната зона за мъжете

НДТ ВИ ЧЕСТИТИ БАБИНДЕН С ТАЗИ ПОПУЛЯРНА ПЕСЕН!

 • Вика Цыганова – Русская Водка

 • NELINA – BABA VINTSE PILA / Нелина – Баба винце пила

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”
 2. ДОБРУДЖАНЦИ
 3. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 4. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 5. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 6. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 7. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 8. БЪЛГАРИТЕ
 9. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Kindly Myers
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА