Правете това, което ви харесва най-много на 21 юли

Хороскопът за вторник, 21 юли 2020 г., предлага благоприятен ден за Рак, Лъвове и Стрелец. Но Скорпионите и Везните трябва да бъдат внимателни. Правете тези неща, които ви доставят най-голямо удоволствие на 21 юли.

Овен

Самотни представители на знака вероятно ще срещнат партньор и тази връзка бързо ще се превърне в сериозна. Ако бъдете поканени на среща, не се колебайте.

Телец

Не бъдете твърде прибързани в романтичната сфера, помислете първо за последствията. Звездите предвещават много активен ден, така че Телецът трябва да се презареди.

В испански ресторант всички вечерят голи

Близнаци

Тези, които имат деца, трябва да прекарат повече време в разговор с тях днес. Говорете по тема, която е приятна за децата и попитайте как се справят.

Вече никога не я хвърлям, ако знаете за колко неща може да я използвате!

Рак

Ракът на 21 юли може да поеме всяка работа, училище или задача. Денят ще бъде благоприятен за абсолютно всички области на дейност – от лични до финансови.

„Приказните кръгове”-една от най-големите загадки на природата (ВИДЕО)

Лъв

Този ден е благоприятен за решаване на всякакви проблеми на работното място, можете значително да подобрите финансовото си положение. Не поддържайте обиди срещу никого и се опитвайте да изживеете този ден възможно най-спокойно: разходете се в парка, помислете сами за плановете си за бъдещето.

Дева

Единствената област в живота, която днес няма да ви хареса, е работата. Но на отношенията може да се обърне повече внимание – добавете към тях малко романтика, за да напомните на партньора си за вашите чувства.

Умната жена спира секса 10 г. след сватбата

Везни

Не е необходимо да решавате важни въпроси, да ги прехвърляте във втората половина на седмицата. Плюс това днес няма да искате да вземате трудни решения. Не планирайте срещи с хора, които теоретично биха могли да ви ядосат.

Учени откриха къде е изчезналата Атлантида, османски мореплавател направил карта на континента

Скорпион

В конфликтни ситуации трябва да се покажете максимално дискретно и деликатно. Не се поддавайте на емоции и не прекалявайте в общуването, защото това може значително да развали настроението ви.

ДНК тест доказа, че пенсиониран пощальон има над 1300 извънбрачни деца!

Стрелец

Стрелецът ще има добър ден. Чувствайте се свободни да работите по трудни задачи. Те ще бъдат в рамките на обсега ви днес.

ЦЕЛУНИ… СТЕПАН /ВИДЕО/

Козирог

Козирозите ще бъдат в светлината на прожекторите на 21 юли. Това ще ви позволи да решите болезнени въпроси и да получите отговори на въпроси, които дълго ви притесняват. Бъдете смели, искрени и честни. Именно тези качества могат да станат вашия истински коз.

Най-абсурдните секс сцени в киното

Водолей

Отидете на разходка сред природата. Контактът с нея ще ви помогне да възвърнете силата и да спечелите вдъхновение. Добър момент е да се обадите или да напишете съобщение на някой, към когото имате мили чувства.

10-те най-харесвани типа мъже

Риби

Рибите ще дадат отговор на Риби, които отдавна търсят утеха. Можете да намерите правилния намек в книга или разговор.

Nicki Parrott – Historia De Un Amor

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Eliza Watson
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Ed Sheeran, Kygo, Avicii, Robin Schulz, Lost Frequencies, The Chainsmokers Styles – Feeling Me
loading...