Звездите на хороскопа обещават повишена яснота на съзнанието, логиката и съзерцанието. Всеки бизнес, изискващ умствена работа, ще бъде по-лесен от обикновено. Невинаги обаче е достатъчно да знаете какво и как да правите. Вие също трябва да искате да постигнете това, но за съжаление нямате ден за бизнес дейност. Само като съберете волята в юмрук, можете да преодолеете мързела и пасивността си. Тогава денят ще бъде много ползотворен в области, изискващи логика и ясен ум: в науката, изследванията, аналитиката, планирането и т.н.

Овен

В главата на Овен от време на време ще се раждат различни планове относно устройството на къща или лятна резиденция. Тези планове ще бъдат много конструктивни и разумни, но може да има толкова много, че не е факт, че Овенът някога ще получи ръце в тяхното изпълнение. На 21 октомври би било хубаво да се съсредоточим върху едно нещо. И преработете този въпрос докрай.

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

Телец

Дори Телецът, който не страда от прекомерна любов към философията, може да почувства невероятно и необуздано желание за тази наука. Идеите, които идват в главата на Телец, утре ще му се сторят светкавично бързи и интересни. Обаче след няколко дни вероятно ще изглеждат пълни глупости. Или в най-добрия случай безполезна игра на ума.

Мъжете си падат по жени тип „пясъчен часовник“

Близнаци

На 21 октомври Близнаците може да излязат с интересни мисли как да подобрят финансовото си състояние по-добре и без допълнителни усилия. Не е факт, че тези планове веднага ще бъдат реализирани, но си струва да ги запомните или дори да ги запишете в златна тетрадка. Ще дойде времето и те могат да дадат много съществена печалба. Но по отношение на любовта е вредно Близнаците да мислят много. По-добре да действате.

Пази се от отровата на идеалната любовница

Рак

Ракът ще почувства в себе си невероятна способност да решава всякакви сложни задачи по най-простия и ефективен начин. Е, ако не можете да разрешите трудната задача веднага, просто ще предпочете да преминете върху нея, за да продължите напред. Може би това не е напълно правилно от гледна точка на математиката, но от гледна точка на ефективността – напълно.

Най-забавните игри с целувки за влюбени

Лъв

Денят ще бъде подчинен на ясен график, без да предполага някакви специални сътресения. Като цяло този ден ще изглежда като схема, внимателно планирана за линията: малко вероятно е някакви обстоятелства да пречат на планираните ви дела и планове. В същото време денят също не обещава да бъде скучен. Ще се случи нещо интересно!

6-те повратни точки за всеки брак

Дева

Може да изглежда на другите, че Девата не е мъдра и носи пълна глупост. Освен това, понякога това ще изглежда и на самата Дева! Междувременно в нейните разсъждения ще има много рационални зърна. Тъкмо на 21 октомври Девата ще бъде склонна да усложнява всичко и да формулира мислите си прекалено ясно.

Различният цвят на ръцете издава от какво сме болни

Везни

На 21 октомври Везни могат да прекарват цял ​​ден в мислене за всякакви идеи и планове. Плановете могат да бъдат много различни, вариращи от мисли за реконструкция на къща до идеи за реконструкция на Вселената. Някои от тях ще изглеждат впечатляващи, но все още няма да остане време за тяхното изпълнение. Може би е за по-добро?

Знаци, че гаджето ви не става за съпруг

Скорпион

Най-доброто решение за Скорпион е да направи нещо интелектуално полезно. Поне така ще се справите най-добре. И удоволствието от подобни занятия на 21 октомври ще бъде много. Ако сте прекалено мързеливи да решавате проблеми или да четете умни книги, можете просто да отидете до музея, да направите екскурзия или поне да се поразходите из Уикипедия.

Токчетата и тежката чанта най-лошите навици на жените

Стрелец

Нищо няма да дразни Стрелец така, както общи истини, изразени от някого! Всяка баналност ще изглежда в очите му неподходяща и глупава. Стрелец от време на време ще балансира между глупостта и баналността. Но не и за дълго. И негубете вяра в човечеството! Единственото нещо, което на 21 октомври ще изпълни Стрелец с оптимизъм, е неговата собствена интелигентност. Е, ако другите не са съгласни с това, това е техен проблем.

Жени на 40 – на кръстопътя на младостта и красотата

Козирог

Основната тайна на успеха на Козирога се крие в простотата! Жалко е, че самият Козирог ще бъде склонен да мисли по различен начин, с риск да бъде увлечен от твърде сложни схеми и планове. По принцип всеки въпрос Козирог ще усложни на 21 октомври до такава степен, че той рискува да се изгуби в собствените си мисли. Няма да има полза от това. Но най-важното е, че не е нужно да търсите сложни обяснения на поведението на другите – повярвайте ми, всичко е много по-просто, отколкото изглежда!

Овенът убива най-много

Водолей

Водолеят може да почувства необяснима любов към математиката. Задачите, които на следващия ден биха му се стрували скучни, не само ще бъдат по-лесни от обикновено, но и ще донесат интелектуално удоволствие. Може би на 21 октомври не печелите славата на великия математик, но очевидно няма да навреди да направите нещо психически полезно! Поне на нивото на решаване на кръстословица.

Хиромантия. Дължината на пръстите издава характера ви

Риби

Ако Рибите имат желание да укрепят позицията си и да подобрят имиджа в очите на другите (включително в очите на противоположния пол), тогава на 21 октомври това е по-лесно да се постигне, като се свържете с височините на философията. Опитайте да покажете ерудицията си в разговор. Можете например да изненадате други с добър цитат от Коелю или Кант, а още по-добре – от някой малко известен, но патос философ (вкопайте се в Уикипедия). На този ден интелигентността е по-търсена от всякога!

Phil Collins – Another Day In Paradise (Official Music Video)
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Elena Romanova

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 • R I H A N N A – Greatest Hits 2021 – Full Album Playlist Best Songs 2021
loading...