Овен

Днес всички хора около вас ще бъдат фокусирани върху нещо, което всъщност няма абсолютно никакво значение и само вашите мисли ще бъдат достатъчно ясни, за да видите нещо наистина важно. Освен това няма да изисква никакви усилия от вас. Всичко, което трябва да направите, е да не си заравяте главата в пясъка и да гледате трезво на нещата. Така че продължавайте напред без значение какво и в никакъв случай не променяйте плановете си.

Правете любов като древните римляни

Телец

Въпреки че в момента не можете да видите цялата картина като цяло, все пак можете да събирате информация по малко за събитията и най-важното да не губите вяра в бъдещето. Днес ще ви донесе облекчение и ще облекчи раздразнението, което ви е обзело напоследък. Може би някой неприятен човек, който ви е причинил негативни чувства, ще изчезне от живота ви. Това означава, че до края на деня ще се отървете от доста стрес.

Кодове на любовта

Близнаци

Докато никой не гледа, погледнете бързо краката си и не забравяйте да носите същите чорапи. Ако все пак са различни, не се учудвайте. Днешният ден ще бъде богат на дребни неприятности, недоразумения и кавги от нулата. За щастие подобни лудории на съдбата не ви заплашват с нищо сериозно и най-вероятно ще предизвикат необуздано забавление тази вечер. Докато сте толерантни и гъвкави в мисленето си, не се страхувате от подобни несгоди.

Сексуалният заряд на копринените чорапи

Рак

Веднага щом се събудите, ще почувствате огромен прилив на положителна енергия, която ще ви помогне лесно да преминете през този труден ден. Използвайте своя енергиен резерв според нуждите. Ако имате амбициозни проекти, време е да започнете да ги реализирате, защото днес най-трудният план ще се окаже детска игра. И ако плановете ви не включват нищо по-сериозно от разходка с приятели или ходене на кино, енергията ви ще придаде на приятното забавление незабравим нюанс.

Кой кого лъже: Жените спали с 4 мъже, а те с 10 жени?

Лъв

Сега е моментът да помислите за обновяване в живота си. Някои дългогодишни връзки, които сякаш са се изчерпали, все още са пълни с живот. Рискувайте и изследвайте почвата веднъж или два пъти днес, или под формата на имейл или телефонно обаждане. Няма какво да губите, но можете да спечелите много. Растежът е мощна сила, така че отделяйте повече време, за да подхранвате нещо в живота си – било то растение, човек или просто странна идея. Нека нещо поникне днес!

Каква е причината за многобройните сексуални партньори

Дева

Във всяка ситуация, когато бъдете помолени да оцените нещо, създадено от друг човек, опитайте се да бъдете възможно най-нежни и не пестете от похвали. Днес не си струва да бъдете зъл критик, защото някои неща могат да ви повлияят негативно и да ви развалят кармата. Но винаги има изключение от правилото, защото можете спокойно да разбиете нечии неуспешни кулинарни изкушения на парчета. Ако не харесвате нечие готвене, струва си да споменете това, в противен случай ще бъдете задължени да ядете това, което смятате, че е абсолютно негодно за консумация всеки път.

От проститутките ставали най-добрите съпруги

Везни

Колкото повече, толкова по-добре? Ако наистина мислите така, значи грешите дълбоко, поне в момента. Вашата вътрешна енергия вече е по-подходяща за умерен живот без силни звуци и емоции в разгара си. Вместо да пиете различни капучино, вземете чаша старо добро черно кафе. Отпуснете се сред природата и се вслушайте в звуците на гората. И не забравяйте: по-малко е повече.

Учени изчислиха точния размер на идеалните женски гърди

Скорпион

Въпреки чувството на разочарование, някои моменти от живота ви все още бяха доста интересни и забавни. Затова се опитайте да помните само доброто и не придавайте значение на нито една скръб, която ще ви застигне днес. Ако направите това, всичко веднага ще си дойде на мястото. Всъщност да решиш кое е по-важно за теб не е толкова трудно, така че се задълбай в себе си и си направи правилния извод. Освен това винаги се опитвайте да подхождате към всеки въпрос от тази гледна точка. Не трябва да се потискате, например, със скучни връзки. Просто кажете всичко както е и веднага поставете точка на i. Не губете времето си или на някой друг.

8 признака издават жената, която изневерява

Стрелец

Днес ще видите промени във вашите отношения и те могат да ви отведат в посока, която дори не сте могли да предвидите. Ако говорим за любовни афери, тогава чакате разговори и дискусии относно по-нататъшното развитие на тези отношения, ако за приятелство – пригответе се да дадете приоритет на своите другари. Така животът ви ще стане по-спокоен и стабилен, което ще ви позволи да влезете в положителна житейска фаза и да й се насладите напълно.

Нимфоманията е болест без лек

Козирог

Трябва да помните, че красотата ще спаси света, затова трябва да бъде оценена във всичките й проявления. Трябва да отидете сред природата и да се насладите на очарованието на околния свят. Ако не можете да се измъкнете от шумния и прашен град, просто отидете в парка и се опитайте да ходите там възможно най-дълго. Чистият въздух и малкото физическо натоварване определено ще ви бъдат от полза. Опитайте това в средата на деня, когато трябва да попълните жизнената си енергия.

Как с френска целувка жените определят дали мъжът е годен за баща

Водолей

Бъдете изключително внимателни с парите и не приемайте нищо за даденост. Можете да бъдете объркани от бюджета и да се чувствате уверени, че разполагате с повече средства, отколкото всъщност имате. Не забравяйте, че не сте платили последните разходи. Освен това приятел може да ви помоли да вземете пари назаем, но в момента не бива да сте прекалено щедри и да се разделите с последния, за да помогнете на приятел.

5-те пози за най-силен женски оргазъм

Риби

Днес няма да има нищо по-мощно от вътрешната ви енергия, която просто избухва. Имате разбиране за същността на въпроса и увереност във вашата праведност, следователно всеки човек, който се опита да спори с вас по този въпрос, рискува да попадне в неприятна ситуация, тъй като вашите доказателства са неопровержими. Този ден е чудесен за защита на вашата гледна точка и за подпомагане на онези, които не могат да защитят мнението си толкова яростно.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

ELVIS – And I Love You So