ОВЕН – Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Може да се отдадете на желанията си – днес почти всичко ви е позволено.

ТЕЛЕЦ – Чувствате, че нищо не е в състояние да ви изненада днес. Със самообладание и решителност ще се справите с онова, което се изисква от вас. Бъдете реалисти.

БЛИЗНАЦИ – Подходящо време за професионални планове, особено ако се свързани с въвеждането на нещо ново. Бъдете по-предприемчиви и можете да се надявате на успех.

РАК – Днес на работното си място ще бъдете в стихията си. Всестранно проявявате способностите си и получавате одобрението на всички. Мнозина от вас ще имат възможност да подобрят финансовото си състояние.

ЛЪВ – Очаква ви приятен ден. Не си поставяйте прекалено високи цели обаче, за да не останете разочаровани. Пред вас се откриват нови перспективи, опитайте се да ги използвате максимално.

ДЕВА – Периода се очертава като много добър за вас. Неочаквани приходи ще ви позволят най-после да си вземете глътка въздух. Приятни новини ще разведрят атмосферата.

ВЕЗНИ – Само вие самите може да разнообразите деня си, защото събитията, които предстоят, едва ли ще ви се сторят интригуващи. Работата не ви предлага сериозни предизвикателства.

СКОРПИОН – Възползвайте се от всяка свободна минута, за да си починете. Очертава се напрегнат и изморителен ден. Пестете силите си и се заемайте само с най-неотложното.

СТРЕЛЕЦ – Днес с лекота ще осъществите своя идея, върху която работите от много дни насам. Ако се наложи не се колебайте да рискувате, шансът е на ваша страна.

Каква зла жена си, според зодията

КОЗИРОГ – Възможно е да ви измъчват неразбирателствата в семейството. Днес ще ви се отдаде чудесна възможност да ги разрешите. Проявете търпение и отстъпете в конфликтна ситуация.

ВОДОЛЕЙ – Денят ви няма да е от най-спокойните и ще бъде добре, ко днес бъдете малко по-отстъпчиви. Изслушвайте опонентите си преди да се нахвърлите върху тях.

РИБИ – Един динамичен ден, а за тези от вас, които работят в деловата сфера, денят е доста обещаващ. С малко повече съобразителност и настойчивост ще успеете да постигнете нещо наистина значимо.
loading...