Овен
Ако хората около вас не разбират какво говорите, това е отчасти вината ви. Отначало няма смисъл да изразявате неясно мислите си, а след това да се дразните, защото не сте разбрани. Говорете по-ясно и последователно и ще се случи чудо: събеседниците ще разберат какво искате и ще се опитат да изпълнят желанието ви толкова упорито, колкото никога не сте се надявали. Това важи особено за романтичните връзки, но се отнася и за всички други сфери на живота.

Телец
Няколко прости думи ще разкрият една много объркваща тайна за вас и някои от вашите приятели. Оказва се, че всичко не е толкова трудно, колкото изглеждаше! Сега и двамата знаете как да продължите и пътят ви ще стане много по-лесен. Ще можете да стигнете до вашата дестинация или да постигнете целта си много по-бързо от очакваното. Ако имате малко допълнително свободно време, използвайте го, за да се забавлявате заедно и да споделяте житейски истории.

Близнаци
Днес ще впечатлите огромен брой хора, макар че няма да мине без някакво недоразумение. Но никога не се случва всичко да върви перфектно, затова се насладете на най-хубавия си час, дори ако не всичко върви така добре, както се надявахте. Също така, бъдете внимателни с вашата дружелюбност – някои хора може да си помислят, че искате нещо повече от тях, а този вид недоразумения е просто неприемлив в момента.

Рак
Днес плановете ви ще бъдат нарушени, но не бива да губите време и усилия, опитвайки се да разберете защо това се е случило – все пак не е във вашата власт да промените нещо. Вместо това, съсредоточете енергията си върху по-доброто адаптиране към новата ситуация. Сега не е моментът да си позволите да се откажете от всички изненади, които ви очакват. Ако нещо ви притеснява или разстройва, направете усилия и се отървете от него. Можете да промените хода на събитията към по-добро!

Лъв
Ще ви бъде доста трудно да осъзнаете планираното за този ден: неочаквано възникват твърде много препятствия, а освен това съюзниците ви не се държат по най-добрия начин. Много Лъвове ще трябва да вършат чужда работа или да коригират грешки, допуснати от други хора. Възможни са сериозни конфликти с близки хора, особено трудно ще се разбирате с по-възрастни роднини. Може би ще чуете нещо неприятно за себе си, но ще бъде за най-доброто – ще разберете какво наистина мисли човек, който обикновено казва само приятни неща.

Дева
Планираните действия могат да имат много по-голямо въздействие върху живота ви, отколкото сте очаквали. За да разберете кой, обърнете повече внимание на детайлите. Разгледайте всички нюанси и можете да разберете ситуацията по-ясно. Ще започнете да я виждате в по-положителна светлина и може да почувствате прилив на смелост, за да изпълните задачата. Това, което преди сте смятали за проблем, ще се окаже просто поредната очарователна загадка.

Везни
Правенето на едно и също нещо отново и отново ще донесе усещане за спокойствие и комфорт. Разберете, че докато понякога става скучно, добре подредената рутина е стабилността, която остава с вас през всички възходи и падения. Но може би сте в застой на едно място? Опитайте се да разнообразите живота си с нещо ново – достатъчно е едно малко нещо. Ще ви хареса! Това може да бъде нова напитка за кафе, различен маршрут до дома ви или промяна в обичайната ви радиостанция – във всеки случай това ще помогне да разнообразите малко хода на събитията.

Скорпион
Днес положителната енергия е много заразна! Затова, ако нямате достатъчно бодрост, останете близо до хората с най-широки усмивки на лицата. Разберете какво точно подобрява настроението им. В момента най-добре е да се обградите с възможно най-много хора. Отидете в библиотека, църква или друго място, където хората обикновено обогатяват ума и душата си.

Стрелец
Тъй като наскоро обръщате цялото си внимание на хората около вас, днес няма да можете напълно да го превключите към отношенията си с някого. Но това е добре – време е да разберете сами какви сте. Има голяма опасност да загубите себе си в шума от общуването с други хора. Запитайте се честно дали се опитвате да обърнете толкова много внимание на приятелите си и отношенията си с другите, само за да избегнете работата върху себе си.

Козирог
Има много начини да поддържате връзка с други хора. Но най-ефективният от тях е този, който ви се струва най-удобен. Трябва да се отпуснете, така че събеседниците ви да правят същото. Ако не искате сега да седите в претъпкан бар в шумна компания, тогава не го правете! В противен случай само ще се чувствате раздразнени, да не говорим за факта, че ще трябва да общувате с хора, с които не сте съгласни във вкусовете. Само вие можете да решите къде да отидете и какво да правите.

Водолей
Скрийте портфейла си! Не губете твърде много. В някои ситуации дори една стотинка може да е излишна. Отначало може да си помислите, че това е много изгодна покупка или добра инвестиция на средства, но това съвсем не е това, което изглежда. Задайте още няколко очевидни въпроса и много скоро ще разберете, че в началото сте пропуснали някои от фактите. И когато разберете това, бягайте възможно най-бързо от тази сделка!

Риби
Отделете малко време, за да обърнете специално внимание на себе си. Можете да отидете в добър ресторант за вечеря, да гледате любимия си филм, просто да лежите на дивана за удоволствие, да посетите всички магазини в района или да поръчате първокласен билет до екзотична дестинация. Приятелите ще бъдат много изненадани от настроението ви, но много ще се радват да ви помогнат да разберете какво ще ви донесе максимална радост. И когато разберете какво искате, те ще ви помогнат да го получите.

Вика Цыганова

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Ekaterina Enokaeva
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА