Овен

Звездите се съветват да използват всяка възможност, за да подобрят финансовото си състояние. Трябва да се покаже разумът и предвидливостта, така че конфликтите в този ден да не развалят настроението ви в продължение на много месеци.

НАЧИНЪТ НА НОСЕНЕ НА ЧАНТА ИЗДАВА ХАРАКТЕРА


Телец

Денят ще бъде достатъчно стресов. Приятелите ще помагат на Телец в бизнеса и проектите. Безсъзнанието и невниманието могат да доведат до наранявания и грешки, бъдете внимателни.

Чертите на лицето показват какви сте в леглото /ЗАБРАНЕНО ЗА ЧИНОВНИЧКИ/

Близнаци

Съвет на деня: „Не се занимавайте с политика, наука и туризъм.“ Ако имате проблеми вкъщи, не се страхувайте да поискате помощ от значимия си другар.

Шест издайнически белега, че той е зле в леглото

Рак

На този ден Раците могат да очакват всякакви ревизии, проверки или просто необходимостта да обясняват действията си. Трябва обаче да сте търпеливи и стресовият период ще приключи скоро.

Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте

Лъв

Въпросите, които ще трябва да бъдат разгледани, ще бъдат твърде деликатни, за да бъдат огласени. Ако Лъвът не мисли за чувствата на другите, тогава той рискува да си направи много проблеми.

Какво показва цветът на очите за него?

Дева

Денят може да е непредсказуем, но, във всеки случай, ще бъде запомнен със шеги, смях и забавление. Дори ако Девите имат почивен ден, те могат неочаквано да се обадят на работното място или да ги изпратят в командировка.

Бюстът издава характера на жената

Везни

Новините от този ден ще принудят представителите на знака да преразгледат своите планирани проекти. Ако се съмнявате, че постъпвате правилно, спрете. Бъдете бдителни, запазете спокойствието си.

Виното издава характера на човека

Скорпион

Скорпионите ще упражняват правото си на справедливост по всякакъв възможен начин. Представителите на този знак ще постигнат добри резултати в интелектуалната дейност.

Начинът, по който пушите показва вашия характер

Стрелец

Необходимо е да се отделя време разумно за всички дейности. Звездите обещават на Стрелец приятни изненади на съдбата. Вярно е, че в личния живот на представители на тази зодия не всичко ще върви добре.

Характерът според краката

Козирог

Козирозите ги очакват добри перспективи за креативност и енергична активност. Освен физически труд, не би навредило да се занимавате с интелектуална дейност.

10 неща, които парите казват за вас

Водолей

Съвет за деня от астролозите: „Не трябва да отказвате примамливи оферти, свързани с кариера, но все пак ще имате време да се отпуснете“. Денят така или иначе ще е щастлив.

Лицето показва съдбата, характера и здравето на всеки

Риби

Рибите неволно могат да станат жертва на чужда агресия. Природата и чистият въздух ще бъдат прекрасни спътници за представителите на знака. Препоръчително е да прекарвате свободното си време не сами.

Формата на дупето издава характера

Flowers and Music (Ernesto Cortazar – Concierto de Aranjuez)
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

loading...