♈ Овен

Овен, да играеш една и съща игра е много изморително. Но нямате нужда някой да ви напомня за това. Нова глава в живота ви е за преминаване в пространство на яснота и изразяване на истинското си желание пред другите. Звездите искат да запомните, че сте много по-смел, отколкото си мислите. В сферата на работата от вас се иска да разпознавате системи, които не работят за вас. Знайте, че издърпването на плевели от градината ще ви помогне да направите място за засаждане на нещо красиво.

Космически съвет: Влезте в пространство на яснота.

♉ Телец

Телец, вие съзерцавате истинското значение на изобилието. Благодарни сте за всичко: за увеличаването на доходите и просперитета, на който сте свидетели през годините. Осъзнаваш, че простите удоволствия правят живота ти наистина си струва да живееш. Така че отделете време за хората, които обичате. Направете място за преживявания, които ви носят радост и повдигат духа ви. Позволете си да останете любопитни и да научите за нови неща, които наистина ви харесват.

Космически съвет: Следвайте сърцето си във всичко.

♊ Близнаци

Близнаци, комплексът на мъчениците се появява силно във вашите карти. Вярването, че трябва да „излекувате“ или „поправите“ хората, за да се почувствате като достоен човек, помага за съществуването. Това, което трябва да запомните в този момент, е, че всички ние идваме тук, за да изживеем своето собствено пътуване. Всички имаме необходимата мъдрост, за да се ориентираме в трудни среди. Направете крачка назад и пренасочете енергията си към себе си.

Космически съвет: Не се намесвайте в проблемите на другите.

♋ Рак

Ракът, като се има предвид, че сме в средата на ретрограден Меркурий, уроците от миналото ще продължат да се повтарят този месец. Мислете за това като повтаряне на „едно и също нещо, но различно“. Ще ви преследва усещането, че сте прекрачили прага, но по някаква причина продължавате да се връщате на едно и също място. Колкото и да е разочароващо, следете какво Вселената се опитва да ви покаже, за да прекъснете най-накрая цикъла. Вярвайте, че сте подкрепяни в стремежа си към истинска свобода.

Космически съвет: Чувствайте се свободни да прекъсвате ненужните връзки.

♌ Лъв

Лъв, днес си в конфликт между това да правиш това, което е лесно, и да предизвикваш себе си да прегърнеш новото. Но не се знае каква е истинската магия. Така или иначе, не се страхувайте да предприемете смели стъпки. Знайте, че вашата смелост ще бъде щедро възнаградена от Вселената. Добър въпрос, който да си зададете, когато откриете, че се колебаете, е: „Къде ще бъда след няколко години, ако реша да мина през този портал?“

Космически съвет: Правете повече или не мечтайте за нищо.

♍ Дева

Дева, познаваш ли човек, който винаги те кара да правиш неща, които наистина не трябва да правиш? Това е човекът, на когото искате да се обадите днес. Нещо ми подсказва, че поемането на рискове и флиртът ще са полезни днес и ще ви донесат много приключения, които да разкажете на децата си. В сферата на любовта може да откриете, че жадувате за някой, с когото сте приятели.

Космически съвет: Не се страхувайте да флиртувате и да се забавлявате.

♎ Везни

Везни, три въпроса, които искате да си зададете, когато се събудите всяка сутрин: сърцето ми е отворено; позволявам ли си да получа това, което ми е изпратено; Поемам ли по пътя на най-малкото съпротивление? Изхвърлете илюзиите. Премахнете бариерите, докато не сте в състояние на единство с космоса. Вселената знае кое е най-доброто за вас във всеки един момент и ви предоставя точните обстоятелства, от които се нуждаете за вашия растеж. Всичко, което трябва да направите, е да си сложите заразителна усмивка, с която можете да завладеете света.

Космически съвет: Следвайте желанията си.

♏ Скорпион

Скорпион, без значение какъв е въпросът. Пътуването винаги е отговорът, който търсите. Нещо ви подсказва, че сте в настроение за единствено по рода си приключение, със или без предпазен колан. Помислете за отдалечени места, които ще ви позволят да се потопите в скута на майката природа. Ако имате връзка или наскоро сте започнали да излизате с някого, помислете да го вземете със себе си. Ако сте необвързани, не забравяйте да сложите най-чаровната си усмивка. Точно сега можете да срещнете сродна душа.

Космически съвет: Пътуването винаги е отговор на въпроси.

♐ Стрелец

Стрелец, спрете и поемете дълбоко въздух. Нещо не ви върви, а вие го знаете отдавна. Така че, обърнете внимание на червените знамена и предупредителните сигнали. В същото време се запитайте кое е по-важно: да спечелите на всяка цена или да намерите вътрешен мир. Ако преследването на щастието изисква от вас да се отървете от нещо отровно, не се страхувайте да постъпите правилно. Вселената е мил и любящ родител, който ще ви помогне да ви насочи по истинския ви път.

Космически съвет: Правете както сметнете за добре.

♑ Козирог

Козирог, проявлението не е ритуал, това е начин на живот. Прочети го отново, Козирог. Докато се опитвате да изживеете идеалните си фантазии, вие пропускате изобилието, което ви заобикаля в момента. Така че пребройте своите благословии, шепнете хубави малки неща на Вселената, радвайте се на всичко светло и красиво, обичайте хората за техните недостатъци.

Космически съвет: Благодарете на Вселената за това, което имате.

♒ Водолей

Водолей, някои от нас са дошли тук с вътрешното знание, че ни е предопределено да създадем нов свят. Изпълнете мисията си и не поглеждайте назад към другите. Ще губите форма отново и отново, защото Вселената иска да изградите вътрешните си резерви. Пригответе се за предизвикателни препятствия.

Космически съвет: има изход дори от объркващи ситуации.

♊ Риби

Риби, можете да поемете по лесния път и да ударите джакпота, ако искате. Но знаете, че такъв успех няма да продължи дълго. Знаете всичко за големите си цели тази година. Знаете, че вашата пот, кръв и сълзи ще донесат страхотни резултати в дългосрочен план. Така че, пренасочете енергията си към това, което сте си поставили за цел да постигнете. Вашата решителност и отдаденост ще ви доведат до успех.

Космически съвет: Бъдете постоянни в постигането на целите си.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 18. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 19. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 20. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА