ОВЕН – В добро настроение сте и с желание ще се погрижите за близките си, като ги зарадвате с нещо приятно. Прекалената ви заетост често ги лишава от присъствието ви, за това времето с тях ви е скъпо.

ТЕЛЕЦ – Близостта на хората, които обичате се отразява добре на мислите и настроението ви. Ще загърбите притесненията и с внимание ще се вглеждате в тях. Доверете се на приятелските им съвети.

Най-ревнивите жени според зодията

БЛИЗНАЦИ – Създайте си по – спокойна обстановка, в която да помислите и вземете правилните решения. Част от тях имат отношение към бъдещ проект, нов бизнес или друга, важна задача.

РАК – Добрата нагласа, която имате към работата и личните ви дела е стимул да ги свършите в срок и добре. Ново делово предложение ще ви насърчи с перспективите, които носи.

Уникална класация на зодиите! Вижте кои представители са най-красиви, най-сексуални и най-коварни!

ЛЪВ –  Професионални ангажименти, спортни занимания или желани развлечения, това са част от нещата, на които ще дадете предпочитанията си днес. Ще покажете силно присъствие.

ДЕВА – Ще ви занимават нерешени въпроси от бита или в професионалната сфера. Не се дразнете, ако възникнат недоразумения, проявете тактичност, за да продължите спокойно напред.

Мъжете от кои зодии да избягваме

ВЕЗНИ – За някои от вас денят се свързва с финансови придобивки от пряката ви заетост, хонорари или други доходи. Безработните имат шанс, стига да потърсят и други възможности от вече известните им.

СКОРПИОН – Съзнателно ще се абстрахирате от всичко, което пречи на активността ви. Упорито ще търсите отговорите, които ви вълнуват, развивайки се в посоката, която сте избрали.

СТРЕЛЕЦ – Недоразумения на работното място или в общуването с партньори ще ви поставят в неизгодна позиция. Ще си спестите време и сили, ако насочите енергията си за полезни неща.

КОЗИРОГ – Ще ви занимават нерешени семейни и лични въпроси, които не могат повече да бъдат отлагани. Сред тях са жилищните проблеми. Интимната ви връзка не винаги ви носи желаните емоции.

Поучителни приказки за зодиите

ВОДОЛЕЙ – Носители на новото, прогресивното и полезното, ще се радвате на внимание и уважение от всички, които оценяват качествата ви. Без да се притеснявате излишно, ще работите и има защо.

РИБИ – Макар и не от първият път, с упорство и вяра ще постигнете това, което искате. От опита, който имате най-вече във взаимоотношенията ви с партньора, сте наясно, че нищо не е загубено.

Shakira – Nothing Else Matters/Despedida (Live from Paris)