Днес много е важно да не взимате спонтанни решения в последния час на деня – това може да има изключително неблагоприятни последици.

♈ Овен

Има моменти в живота, когато изглежда, че нищо няма смисъл. Светът, какъвто го познаваме, престава да съществува. Мечтите и желанията, които някога са се подхранвали, вече не предизвикват и най-малък интерес. Отделете време да скърбите за загубата, но помнете колко сте близо до нови хоризонти. Този ден е идеалната възможност да изхвърлите всички боклуци през прозореца и да изследвате безкрайните възможности.

Космически съвет: Близо сте до нови хоризонти.

♉ Телец

Опитвате се да намерите липсващото парче от пъзела. Този идеален партньор, който има невероятна способност да запълни вътрешната празнота или работа, която постоянно ви кара да се чувствате оптимисти. Не бива да ви е изненада, че съвършенството не съществува. Оценете несъвършенството на живота си и намерете ред в хаоса. Помнете: вие сами сте източникът на радост, блаженство и щастие.

Космически съвет: намерете себе си.

♊ Близнаци

Вчера имаше буря. И отвъд това ще откриете радост, блаженство и празник. В този ден можете да се почувствате малки и уязвими. Отдайте се на емоциите и звездите ще ви насочат към неочаквана среща с човек, който сякаш отдавна е изчезнал. Може би това е връзка, която ще продължи до самия край на живота ви.

Космически съвет: време за празнуване на дългоочаквана среща

♋ Рак

Раци, никой няма да ви спаси или да свърши цялата мръсна работа вместо вас. Вместо да чакате принц на бял кон, запретнете ръкави и се заемете с работата. Колкото повече се придържате към целта си, толкова повече възможности ще можете да привлечете, които ще ви тласнат в правилната посока.

Космически съвет: Останете в хармония.

♌ Лъв

Напоследък съдбата ви разглези, дарявайки ви ежедневни чудеса и желания, които се приближават към изпълнение. купете кафе за непознат, оставете бакшиш за сервитьор, нахранете бездомна котка. Не се страхувайте да изразите своята благодарност към Вселената, когато започнете да вярвате, че хубавите неща ще се случат по пътя.

Космически съвет: Благодаря на съдбата.

♍ Дева

Изглежда, че е настъпил идеалният момент да се направи много важна стъпка. Отворете сърцето си и споделете най-съкровените си желания с избраните от вас. Девите, които имат сериозна връзка от дълго време, трябва да помислят за създаване на семейство. Ако нямате свои деца, помислете дали да осиновите или да доведете вкъщи космат приятел.

Космически съвет: Сега е идеалното време да създадете семейство.

♎ Везни

Везни, животът ти се превръща в мизерно парти, на което никой не е дошъл. Спрете постоянно да се оплаквате от неуспехи. Вместо това трябва да имате предвид силата си. Не забравяйте, че водата не тече под лежащ камък. Готови сте да победите страховете си.

Космически съвет: завъртете топката.

♏ Скорпион

Звездите привличат вниманието ви към финансови въпроси. Знайте какво дължите. Помнете на кого дължите. Не е нужно да се извинявате за това, което е ваше по право, но също така не можете да отлагате задълженията си за неопределено време. Може би дори не става дума за пари, а за обещание, дадено на някого отдавна, но никога неизпълнено.

Космически съвет: Време е да плащате сметките си.

♐ Стрелец

Какво разпалва вътрешния ви огън? Кои са нещата, които носят радост и придават смисъл на живота ви? Слушайте подсъзнанието си, днес то казва разумни неща. Запомнете: това, към което сте привлечени, няма непременно да има глобални последици, но ще се превърне в невероятно важно събитие за вас.

Космически съвет: Следвайте вътрешния си пламък.

♑ Козирог

Имате чувството, че прекрасно знаете какъв човек сте. Но това знание ви прави невероятно свадлив и корав човек към другите. Започнахте ли да вярвате, че вашият път е единственият? Освен вас на тази Земя живеят и други хора.

Космически съвет: Бъдете нежни с другите.

♒ Водолей

Винаги сте били свободен дух с апетит за живот и склонност към приключения. Съвсем естествено е да сте привлечени от нестандартни романси, които ви карат да се чувствате сякаш се събуждате от дълбок сън. Приемете това като потвърждение, че сте на прав път и сте готови да изследвате неизвестното заедно. Време е самотните представители на знака да се разведрят и да излязат от депресията. В близост има шанс за приключения.

Космически съвет: Време е да изследвате неизвестното.

♊ Риби

Вие сте заклещени в затвора на мислите си. Единствената дума, която непрекъснато повтаряте, е “не”. Време е да промените нещо. Може би много драматично, но в противен случай животът ви ще се превърне в блато.

Космически съвет: рискувайте!

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА