ОВЕН – През този ден е добре да положите по-сериозни грижи за себе си. Пийте повече течности, защото бъбреците ви са твърде чувствителни. Не претоварвайте организма си и избягвайте алкохола.
ТЕЛЕЦ – Днес ще се наложи да се занимаете с някои проблеми на децата. Ако все още не сте родители, ще можете да докажете творческите си качества на други поприща.

Долините на смъртта – зловещите места

БЛИЗНАЦИ – Повечето ви грижи ще се въртят около дома. На работното място все ще се връщате към недовършените си задачи у дома. Не се притеснявайте ще успеете да свършите всичко.
РАК – Ако имате да свършите нещо изключително важно, най-добре се обърнете за помощ към специалист. Не подценявайте сериозността на нещата.

Учени изчислиха точния размер на идеалните женски гърди

ЛЪВ – Парите ще ви вълнуват повече от обикновено и то не само, защото са недостатъчно. Най-добре ще е да оставите нещата да следват естествения си ход и да не ги насилвате.
ДЕВА – Днес ще имате желание всичко да става на момента и ако не успявате, това силно ще ви нервира. А точно на вас не е нужно да се обяснява, че всяко нещо се нуждае от време за развитие.

Дрон засне племе в Амазонската джунгла, неподозиращо за външния свят /СНИМКИ+ВИДЕО/

ВЕЗНИ – Ако можете днес си стойте кротко и си вършете обичайните задачи. Всякакви екстравагантности ще ви се отразят зле на настроението, а вероятно и на джоба.
СКОРПИОН – През този ден не са изключени сериозни загуби на енергия, затова не се претоварвайте. Отдайте предпочитание на умствения труд и на работата с техника. Добър момент за сърфиране в Интернет.

С кои зодии ще се разбирате чудесно и от кои трябва да бягате

СТРЕЛЕЦ – Едва ли ще ви остане много време да мислите за себе си. Днес ангажиментите ви отново ще са много и всичко зависи от добрата ви организация. Не се отчайвайте, ако срещнете юридически спънки.
КОЗИРОГ – Сериозните занимания определено няма да ви привличат. Днешният ден е подходящ по-скоро за самообразоване, отколкото за някакви практични занимания.

Плод, цвете и подправка за всяка зодия

ВОДОЛЕЙ – Напрежението отново ще витае около вас, но може би тъкмо това ще ви стимулира за работа. За жалост може да се сблъскате с нерешителността на колегите си.
РИБИ – Денят е меко казано нервен. Определено днес е момент за решителни действия. Голяма част от нещата, които правите, тепърва ще променят облика си.

Caro Emerald Live