Овен

Благоприятен ден за комуникация. Бързо намирате подход към много различни хора, разбирате много с един поглед. Понякога е възможно да се отгатне какво мислят другите, какво очакват от вас, какви действия ще се радват да извършат. Това е подходящият ден за възстановяване на напрегната преди това връзка.

Става ясно как да се решат проблемите, които в последно време притесняват вас и вашите близки. Струва си да се вслушате в съвета: днес те се дават от хора, на чийто опит и знания можете да разчитате.

С кои зодии ще се разбирате чудесно и от кои трябва да бягате

Телец

Този ден вероятно ще бъде спорен. Голяма част от случващото се днес няма да изглежда това, което е в действителност в личен план. Възможно е вашата половинка да ви сподели нещо, което е лишено от всякакъв смисъл. Семейните да избягват всякакви раздори.

Много е вероятно атмосферата да бъде напрегната на работното ви място през този ден. Не се стресирайте, справяли сте се с много по-големи трудности в близкото минало. Може да разчитате на колегите си и екипно да преминете през този неблагоприятен ден.

Звездите са благосклонни към финансовото ви развитие, което ще ви позволи да излезете от сложни парични ситуации и да получите повече яснота за разплащанията и задълженията си.

Врачка или лечител сте според зодията?

Близнаци

Ще ви се предостави възможност вашето настроение да бъде възхитително позитивно, подкрепено от верига положителни събития в личен план. Вероятно, сред тези приятни обстоятелства ще бъде и среща с приятел от детството ви или флирт с привлекателен човек от противоположния пол.

Въпреки, че ще бъдете натоварени с много работа днес, ще се справите добре. Важно е да поддържате нивото на работните обороти, да не ги покачвате или намалявате. Балансът ще бъде водеща сила на работното ви място.

Изглежда, ви предстои период на финансово благоденствие считано от днес. Би било добре да продължите по добрия път, по който се движи бизнеса ви, ще увеличите доходите си и ще умножите печалбите си.

Ето какво трябва да помни всяка една зодия, преди да си…

Рак

В случай, че сте самотни, не се препоръчва да се заблуждавате от всяка първа среща. Има риск едно или друго лице, с което сте разговаряли за романтика, да не се окаже човекът, за когото се е представял. Възможността да бъдете подведени е голяма.

Възможно е да поемете и висящи работни задачи, освен текущите ви и това определено ще ви натовари. Въпреки това, денят е благоприятен и с малко повече усилия ще приключите успешно задълженията си.

Възможно е да бъдете изненадани от закъсненията от банкови разплащания или парични преводи. Опитайте се по възможност да покриете своите заеми към частни лица и институции.

Как на зодиите им избиват чивиите?

Лъв

Трябва да обърнете по-голямо внимание на близките членове от семейството ви. Вероятно, унесени в динамиката сте проявили неволно безразличие, което ги е натъжило. Вие сте едно цяло и най-малкият пропуск може да доведе до сериозни последствия.

Може би, ще се сблъскате с някои трудни предизвикателства на работното място. Може да се наложи да вземете важни решения при критични обстоятелства. Макар и трудно ще се справите.

Вероятно, ще си отдъхнете от финансовите проблеми през този ден. Изглежда ви предстои период за излизане от финансова криза. Имайте предвид, че все още не сте готови да действате със замах на финансовият фронт.

Плод, цвете и подправка за всяка зодия

Дева

Изглежда, че ви предстоят сериозни дискусии, относно развръзките в личен план. Бъдете така разумни да не отлагате дебатите, защото е необходимо да има яснота по всички въпроси във вашата връзка.

Внимавайте през този ден, защото има вероятност да се увлечете в приказки със своите колеги и да споделите неща, които биха могли да ви костват кариерата. Бъдете обрани в това, което ще споделяте.

Трябва да задействате целият си финансов опит и инструментариум, защото ви предстои да управлявате паричният поток. Ако стоите, чакайки парите да паднат от небето, най-вероятно ще бъдете затрупани от парични проблеми. Денят изисква финансова динамика.

Кои са най-приказливите в зодиака?

Везни

Имате добрият шанс да се насладите на взаимоотношенията си, забравяйки за нерешените си проблеми в личен план. Вероятно, някои от тези проблеми да бъдат решени самостоятелно, без много усилия.

Възможно е да не се чувствате комфортно на работното си място, заради някой ваш колега. Уверете се, че може да обсъдите различията си по един или друг казус свързан с работата, ако и това не помогне, адресирайте сигнал към шефа си за съвет.

Звездите ни призовават да спестите пари за вашите потребности, за да се справите с евентуалните финансови проблеми. Спестяването не е предпоставка да се затворите в черупката си, тоест купувайте най-необходимото през този ден.

Зодиите, които не могат без любовник

Скорпион

Ако си мислите, че всичко вече е приключило, може би ще осъзнаете, че не винаги нещата са приключили с една раздяла. Вероятно, това ще бъде една пауза, през която да обмислите, дали има място за компромиси или са изчерпани всички чувства.

Може би, ще се почувствате безупречни във всяко едно отношение на работното място. Това ще ви окрили и ще се справите блестящо с работните си задачи. Но не очаквайте аплодисменти, а по-скоро завист, може би.

Денят е благоприятен предимно за купуване и инвестиране в недвижими имоти. Най-вероятно ще пожънете успехи в продажбите, което ще доведе до увеличаване на вашите доходи.

Смешен хороскоп: Какъв алкохол сте според зодиака?

Стрелец

Ако сте неангажирани, опитайте да имате балансирано, приятелско отношение към всеки човек, с когото се срещате днес. Вероятно, ще имате възможността да срещнете такъв събеседник, който да разпали любовният ви интерес през този ден.

Очаквайте частичен напредък в работата си. Има вероятност да получите подкрепа от планетарното разпределение, но ще се наложи да разчитате повече на себе си през целият работен ден.

Вероятно, ще запазите финансовият си статус през този ден. Въпреки това, може да не усетите, как парите ви малко по малко като пеперуди излитат от портфейла ви, купувайки уж безобидни неща.

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

Козирог

Самотните няма да бъдат лишени от приятни изненади през този ден. От една вълнуваща среща с някой, може да разцъфне ароматно  дълготрайна връзка. Така че не бъдете от стеснителните, вероятно ще имате повод да празнувате.

Вашият работен ден ще бъде вълнообразен и неравен. Това ще бъде ясен знак да бъдете балансирани, защото и едните емоции на радостта , и другите на напрежението, ще бъдат с един и същи интензитет. Малко по-кротко с емоциите днес.

Бъдете изключително предпазливи особено днес! Вероятно, ще си имате проблеми с някой ваш близък, който ще се отнесе некоректно с парите, които ще му заемете. Затова внимавайте на кого и колко давате, за не останете огорчени.

Зодиите и рогата

Водолей

Романтиката едва ли ще бъде флагман във взаимоотношенията ви, по-скоро очаквайте да се забавлявате. Самотните спокойно да приемат всякакви покани за срещи. Повечето от семейните ще бъдат в полезрението на обичайните „заподозрени“.

Ако сте безработни, навярно ще осъзнаете колко сте били неблагодарни, че на бившето си работно място сте били по-добре съхранени и обезпечени, и въпреки това сте сгрешили. Въпреки това, не се притеснявайте, потърсете друга работа, но повтаряйте едни и същи грешки.

Може да имате сериозни проблеми с финансовото си положение през този ден. Вероятно, това ще ви натъжи но все пак се опитайте да мислите позитивно, защото ви предстоят много добри дни.

Сексуалност и емоции според зодиакалния знак

Риби

Препоръчително е да анализирате всеки приоритет, който касае вашата интимна връзка. Въпреки това, не си правете експерименти с любовта, съветват звездите. Като алтернатива може да се насладите на обновяването на личното си пространство.

Работата вероятно ще ви изтощи напълно и ще се чудите на себе си, дали си е струвало да хвърлите толкова много енергия. Работните ангажименти не винаги са душевно удовлетворение, проявата на уважение към себе си като професионалист, е онзи мотиватор за препитанието ви.

Възможно е да направите свръх разходи днес. Ударете спирачките си навреме, съветват ви звездите. Най-вероятно скъпите предмети или услуги ще ви изкушават през целият ден. И не забравяйте, че лукса често се оказва фалшив.

Следете актуалните новини с ndt1.com и в Telegram. Пресъединете се в канала ни тук

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ИНТЕРВЮТА
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST