ОВЕН – Ще върнете настроението и целостта на духа си, ако дадете предпочитание на нещата, които ви доставят наслада. Почивайте активно, като не пренебрегвате приятелска покана.

ТЕЛЕЦ – Разумни, премерени и точни ще пристъпите към поредното предизвикателство, което съвсем не означава стрес. Ще привличате интереса върху себе си по хубав повод.

БЛИЗНАЦИ – Натовареността на работното място ще ви подтикне да заявите претенциите си за по-високо възнаграждение. Не са неоснователни и имате шанс да ви обърнат внимание.

РАК – С добри новини ще започнете деня и това допълнително ще подобри настроението ви. Предстоят развития в работата, творческите занимания, както и в личен план.

ЛЪВ – Ще спазите договорите си, като няма да пренебрегнете и партньорите си. Заедно ще работите по споразумения от взаимен интерес, които може да ви натоварят.

ДЕВА – Заниманията, насочени към реда в дома и на работното място ще подобрят настроението и живота ви. Ако ремонтите влизат в програмата ви, смело се заемете с организацията им.

ВЕЗНИ – Започнете с неотложните си ангажименти, за да спазите срокове. Добре свършената работа ще ви донесе придобивки. В отношенията останете достъпни и не създавайте конфликти.

СКОРПИОН – Ще насочите активността си в една или друга посока, следвайки желанията и интересите си. Романтични чувства, които сега се зараждат у вас ще ви направят по-нежни и добри.

СТРЕЛЕЦ – Справяйки се със затруднения от правен или административен характер, ще се сближите с някого, чиито възможности са силни. Поддържайте контакта си.

КОЗИРОГ – Въпреки многото задачи, които ви предстоят днес няма да загубите очарованието си, нито чувството си за хумор. Информирани и точни, ще бъдете на подходящото място.

ВОДОЛЕЙ – Енергиите на деня са сложни и не еднозначни, но това няма да попречи на изявите ви, стига да сте добре подготвени за тях. Не се притеснявайте, за да не си навредите сами.

РИБИ – Каквито и затруднения да се изпречат на пътя ви, ще се мобилизирате и ще ги преодолеете. Денят ще ви донесе развития, за които сте се подготвяли, изненади са малко вероятни.

Mоже ли датата на раждане определя характера?
Зодията влияе на химията и секса
Как правят секс различните зодии?