Звездите на хороскопа в този ден са склонни към много резки, решителни стъпки, без да се обръщат назад и ако напълно се поддадете на този импулс, рискувате да счупите дърва за огрев.

Овен

Овенът няма да е склонен да се съгласи с чуждото мнение, но е способен да принуди всеки да се съгласи с неговото! Дори ако обикновено той е самата дипломация, той ще постави своите интереси и своето могъщо „Аз“ на първо място. Не е изненадващо, ако подобна позиция от време на време ще избута Овен на челото с други хора. Овенът обаче ще бъде философски настроен към това: ако другите не са съгласни с него, това е техен проблем.

Черен гръцки хороскоп

Телец

Телецът ще бъде склонен да се дразни за всяко малко нещо. Въпреки това може наистина да има много недоразумения около него. В един момент Телецът може да открие, че е изпуснал контрола над ситуацията и малко зависи от неговите усилия. Звездите на хороскопа съветват Телеца да се отпусне и да бъде гъвкав: ако не може да промени ситуацията, тогава трябва да се примири с нея и да се опита да се адаптира към нея.

Какво е казал Господ на всяка зодия?

Близнаци

За да мине денят без инциденти, Близнаците просто трябва да бъдат гъвкави! Звездите на хороскопа обаче не ги склоняват към това: тяхното изострено чувство за справедливост е в състояние да намери нарушители навсякъде, дори там, където не са. Вместо да се самосъжаляват и да отбиват въображаемите атаки на другите, Близнаците трябва да бъдат търпеливи. Бъдете над досадните дребни неща и не забравяйте за чувството за хумор – то ще превърне трагедията в комедия и ще ви спаси от кавги!

Плод, цвете и подправка за всяка зодия

Рак

Ракът е в състояние да надмине себе си във всичко, което се отнася до планирането! Независимо дали става въпрос за изготвяне на работен план за властите, ремонтен план за семейството или планове за вечерта за себе си, Ракът няма да бъде равен в това. Освен това звездите от хороскопа го съветват да помисли за безопасността във всяка сфера – у дома, в колата, на работното място. Превантивните мерки, които предприемете в този ден, могат значително да улеснят живота ви в бъдеще.

Зодиите и рогата

Лъв

Лъвът може да се изкуши да вземе някого под своя защита: неговото внезапно изострено чувство за справедливост ще изисква това. Може би той ще стане свидетел как някой е бил третиран несправедливо, някой ще го помоли за подкрепа или Лео просто ще заеме страна в конфликта. Всичко това е прекрасно, но Лео трябва да помни, че основната роля на защитника е да се опита да помири страните, а не да свали своя справедлив гняв върху нарушителя, хвърляйки клони в огъня на конфликта.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?!

Дева

Девата ще се бие! Няма значение с кого да се биете и за какво – Девата е готова да действа принципно във всяка ситуация. Независимо дали говорим за това, че някой е заел любимото й място, прекъснато по средата на изречението, или крои коварни планове срещу нея – Девата няма да подведе никого. Към враговете си, измислени и реални, тя ще бъде безмилостна. Единственото лошо е, че в приятелския и семейния кръг нейната изострена принципност не може да бъде изключена с натискане на бутона “Изключено”.

Най-секси чертите на всяка зодия

Везни

Везните ще бъдат истински максималисти! Те искат сигурност във всичко – дори там, където не може да се види. Благодарение на тази нагласа Везните ще вземат решения по-лесно от обикновено, но те ще бъдат твърде категорични и едностранчиви. За да не чупят дърва и да не се карат с другите, Везните трябва да бъдат по-нежни с хората. И най-важното – не разделяйте всичко наоколо на “черно” и “бяло”, като не забравяте, че има и други цветове.

Моден хороскоп

Скорпион

Скорпионът трябва да се сдържа, за да не изхвърли всичко, което намери за добре, в лицето на другите. И няма да е лесно да се сдържи: обстоятелствата могат да го провокират! Възможно е дори някой да поиска от Скорпиона честно да изрази мнението си по някакъв въпрос. Ако Скорпионът се поддаде на това изкушение, той е способен буквално да унищожи събеседника с безпощадната си критика. Така че е по-добре той да се придържа към златната среда, овкусявайки бурето на критиката с поне лъжица утешителна похвала.

Вижте коя индианска зодия сте

Стрелец

Ако напоследък Стрелец е действал като посредник в някакъв спор или конфликт, тогава той спешно трябва да се оттегли: ролята на помирителната страна не е за него. Освен това самият той може да има нужда от помирители – Стрелецът е в състояние да стане толкова остър и категоричен. Звездите на хороскопа предупреждават, че Стрелецът може да си навреди много със самоуверените си, нагли изказвания, така че е по-добре да си държи устата затворена по спорни въпроси.

Зодиите и хавлията на плажа

Козирог

Козирогът е в състояние да изпробва образа на истински домашен тиранин! Поне така може да изглежда на близките му. Козирогът ще знае точно какво и как трябва да прави всеки и е готов да го следва ревностно. Най-лошото е, ако има натрупани проблеми в отношенията с близките. На 20 юли Козирогът може да се опита да ги разреши чрез натиск и нахлуване там, където е необходимо, за да покаже дипломатичен подход.

Летни прически според зодията ти

Водолей

Има опасност Водолеите да станат обект на критика! Това може да бъде нежно дразнене на любим човек, градивна критика на колега и мрачно недоволство на властите с или без причина. Не се разстройвайте и още повече не губете вяра в себе си! По-добре е да претеглите всичко, преди да предприемете нещо. И преди да кажете – помислете: не е ли по-добре да запазите мнението си за себе си?

Кои са най-големите мръсници сред зодиака?

РибИ

Ситуацията ще наложи Рибите да разрешат финансовите си проблеми. Особено тези, които са отдавна закъснели и изискват решителни действия. Търсене на нова работа, допълнителен източник на доходи, разговори с началници за заплата и др. – за всеки такъв подвиг Рибите ще имат достатъчно решителност и способност да доведат въпроса до края. Жаждата за финансова независимост ще помогне на Рибите да преодолеят всяко препятствие, което се изпречи на пътя им.

Тест: С кои зодии имате най-голяма сексуална съвместимост?

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 

 1. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА