Днес, 2 септември, нарастващата Луна е във Везни. Този петък ще е подходящото време за пълноценна почивка след ползотворната седмица. Освен това денят е благоприятен за работа, но решенията ще станат много по-трудни.

♈ Овен

Струва ви се, че успешен резултат е невъзможен. Звездите напомнят, че всички ваши мечти, желания и надежди имат шанс да се сбъднат. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете търпеливи и да вложите малко повече отдаденост в живота си, като същевременно продължавате да държите това, което желаете да постигнете в сърцето си.

Космически съвет: Доверете се, че Вселената е на ваша страна.

♉ Телец

Може би причината да не можете да продължите напред е, че връзката ви не е ясна. Не се препоръчва да оставяте всичко на случайността. Вашата среда не е “плаваща” в момента. Направете място в натоварения си график за задушевни разговори, колкото и трудни да изглеждат. Това ще ви помогне да визуализирате бъдещето си по-ясно.

Космически съвет: Започнете разговора, който сте избягвали.

♊ Близнаци

Вие се отдадохте на прекомерно мислене и премисляне на плюсовете и минусите като екстремен спорт. Вие се опитахте да разгледате тази ситуация от всички страни, представяйки безброй вариации в развитието на събитията. Но все още не можете да разберете напълно какво кара хората да действат различно от това, което сте имали предвид. Ще трябва да прибегнете до най-нежелания вариант: открит диалог. Задавайте директни въпроси и оставете вашите близки или колеги да споделят мнението си за ситуацията. Това е най-добрият начин да продължите напред.

Космически съвет: Задавайте директни въпроси.

♋ Рак

Твърде дълго се лутате наоколо. Погрешно сте приоритизирали и това носи своите горчиви резултати. Признайте си, мечтите ви са покрити със слой прах и почти забравени. Върнете силата си и отстоявайте позицията си в спор с други хора. Кажете каквото искате и спечелете другите на своя страна. Не забравяйте, че никой няма да разбере какво искате, освен ако не решите да говорите за това.

Космически съвет: Не се страхувайте да говорите за това, което ви интересува.

♌ Лъв

Обикновено най-трудно е да се говори за пари. Но ако оставите длъжника си да се изплъзне от тази тема, в крайна сметка ще загубите и пари, и човек. Попитайте какво ви се дължи и говорете директно за това. Тези, които ви уважават и оценяват присъствието ви в живота им, няма да се отклонят от молбата ви.

Космически съвет: Изисквайте това, което ви принадлежи по право.

♍ Дева

Това е денят, в който да се отдадете на мързел и угаждане. Преди всичко на себе си. Правете това, което ви прави щастливи и не се извинявайте на никого за това. Бъдете креативни, направете дарение, резервирайте спа лечение или поне си позволете да купите дреболиите, които отдавна желаете. Вярно е, че звездите се съветват да проверят финансите, преди безсмислено да пазаруват.

Космически съвет: Бъдете прощаващи.

♎ Везни

Бъдете секси. Бъдете доволни от себе си. Днес нямате много време да се отдадете на либидото си. След като сте подредили главата и гардероба си, поддайте се на желанието да похарчите пари за незадължителен, но емоционално важен аксесоар, който ще ви помогне да се почувствате по-желани или желани и може би да се превърне в истински талисман.

Космически съвет: Време е да възвърнете своята сексуалност.

♏ Скорпион

Умът винаги ще ви ограничава. Той винаги ще храни страховете ви и ще ви разказва истории за това, което не можете да направите. Но вие имате избор. Изборът е между това да оставите миналото да вземе най-доброто от вас или да поемете по нов път. Нещо ви подсказва, че сте готови да вярвате в себе си повече от всякога.

Космически съвет: Вярвайте във вашите сили и потенциал.

♐ Стрелец

Може би не сте уморени, защото правите твърде много и просто вече не се чувствате уморени. Може би сте опустошени, защото правите толкова малко от това, което наистина обичате. Звездите ви насърчават да намерите баланс между това, което правите за пари и това, което правите за удоволствие.

Космически съвет: Освободете се от ежедневието си.

♑ Козирог

Вие и вашият любим сте част от един и същи пъзел. Преминали сте през времето, за да бъдете в прегръдките си. Когато нещата вървят добре, вие наистина сте идеалната двойка. Но когато не е, се озовавате в тъмните коридори на ада. Днес звездите ви молят да обърнете внимание какво показват знаците. Може би единствената причина, поради която сте привързани към тях, е заради определени модели, които трябва да преодолеете.

Космически съвет: Вашите взаимоотношения отразяват истинската ви същност.

♒ Водолей

Склонни сте да вярвате, че сте ценени в пряка зависимост от това колко много сте направили за другите. Но способността да лекуваме болката на близки, да коригираме грешките им или да помагаме в нужда играе важна роля по-скоро в това как възприемаме себе си. Погледнете по-отблизо: обичани ли сте просто заради това, което сте? Нищо друго.

Космически съвет: Приемете любов от хората около вас.

♊ Риби

Сега не е моментът да си поставяме цели за хиляди години напред. Време е да повярвате в невъзможното и да следвате най-смелите си мечти с необуздана страст. Вселената ви подкрепя във всички начинания. Трябва обаче да запомните, че вътрешните демони са склонни да се появяват, когато сме най-уязвими. Продължете напред, знаейки, че сте напълно подготвени за това, което ви предстои. Когато става въпрос за сърдечни въпроси, ще откриете, че тези мечти могат да бъдат много, много реални.

Космически съвет: Невъзможното е възможно точно сега.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

SONY DSC

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: НОВИНИ, ЗАБАВА, РЕКЛАМИ…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА